Elektrikli Araç Tavsiye
-
Antikky bunu yazdı
Cok pisman olacaksin.
Sebep?
-
Mini Countryman elektrikli aldim %10 OTV 1913 TL. 1 ay icinde teslim.
-
ariela bunu yazdı
Mini Countryman elektrikli aldim %10 OTV 1913 TL. 1 ay icinde teslim.
Hayırlı olsun. Güle güle kullan.
-
ariela bunu yazdıAntikky bunu yazdı
Cok pisman olacaksin.
Sebep?
sebebini satıcagın zaman expertizde pil ömrüne baktıklarında pil sağlığı seviyen yarı yarıya düşmüş ise 300 400 bin aşşağıya verince anlarsın
-
Elektrikli araca bir yıldan fazla binmemek lazım değer kaybını minimize etmek için. Bir yıl kullanıp satıp bir yaş daha genç yeni çıkan modelden alarak devam edilirse zarar etme olasılığı düşer. Değer kaybı km ve yaş arttıkça fosil yakıtlı araçlardan daha fazla oluyor.
-
EcHoLL bunu yazdıariela bunu yazdıAntikky bunu yazdı
Cok pisman olacaksin.
Sebep?
sebebini satıcagın zaman expertizde pil ömrüne baktıklarında pil sağlığı seviyen yarı yarıya düşmüş ise 300 400 bin aşşağıya verince anlarsın
1 senedır kullanıyorum hemen hemen aynı abı menzılı. 16000 km yaptım
-
kroo bunu yazdıEcHoLL bunu yazdıariela bunu yazdıAntikky bunu yazdı
Cok pisman olacaksin.
Sebep?
1 senedır kullanıyorum hemen hemen aynı abı menzılı. 16000 km yaptım
pil sağlı sarj desarj cihazları ile anlaşılır elektrikli araçlar 4 teker yada 2 tekerde dinamo sistemi vardır kullanırken pil ömrünü anlamazsın nekadar şarj edilmiş nekadar deşarj edilmiş bazı cahiller arabayı dibine kadar bitiyor buda smd lerin ömrünü yiyor smd ler 2000 3000 şarj deşarj edicekse 1500 de patlıyor yani cihaza bağlanıp bakıyorlar nasıl kullanılmış diye
-
ekşide biri hesaplamıştı da elektirikli ile benzinden, bakımdan ondan bundan ettiğiniz kar ile baya baya karlı olduğu için satarken zarar ederek satmak çok sıkıntı değil demişlerdi. elektirikli araçla dünya genelinde kullanımı telefon gibi olacak. batarya bitince yenisini alacaksın. türkiyede işler dünyada olduğu gibi gitmiyor. arabanın değeri artıyor. enflasyon değeri demiyorum, bildiğin daha değerli hale geliyor. tüm dünyanın tam tersi. o yüzden türkiyede elektirikli biraz farklı bir açı. devletin %200 vergi politikası olmasa herkes elektirikli ucuz araç olur, 2.el araçlar bu kadar pahalı olmaz. o zaman düşünmezsin 2.elde kaça satarım diye.
benim arabaya ihtiyacım ayda 1 kere o yüzden çok para harcamak istemedim. macaristandayım 1.5 maaşla bi araba aldım opel astra 2006 model. dedim türkiyede ne kadar maaşımın 4 katıydı yanlış hatırlamıyorsam. yalnız çinliler 1-2 seneye kadar 2. el fiyatlarına sıfır araba satmaya başlayınca görücem bu 2.el fiyatlarını.
-
Ekerci bunu yazdı
ekşide biri hesaplamıştı da elektirikli ile benzinden, bakımdan ondan bundan ettiğiniz kar ile baya baya karlı olduğu için satarken zarar ederek satmak çok sıkıntı değil demişlerdi. elektirikli araçla dünya genelinde kullanımı telefon gibi olacak. batarya bitince yenisini alacaksın. türkiyede işler dünyada olduğu gibi gitmiyor. arabanın değeri artıyor. enflasyon değeri demiyorum, bildiğin daha değerli hale geliyor. tüm dünyanın tam tersi. o yüzden türkiyede elektirikli biraz farklı bir açı. devletin %200 vergi politikası olmasa herkes elektirikli ucuz araç olur, 2.el araçlar bu kadar pahalı olmaz. o zaman düşünmezsin 2.elde kaça satarım diye.
benim arabaya ihtiyacım ayda 1 kere o yüzden çok para harcamak istemedim. macaristandayım 1.5 maaşla bi araba aldım opel astra 2006 model. dedim türkiyede ne kadar maaşımın 4 katıydı yanlış hatırlamıyorsam. yalnız çinliler 1-2 seneye kadar 2. el fiyatlarına sıfır araba satmaya başlayınca görücem bu 2.el fiyatlarını.
Hocam valla devlet vergi kökler yinede :)) Aslında araba dediğin şey 2 3 yılda bir değiştirilmeli.Bizim gibi fakir ülkelerde 2.el bu kadar popiler. İnanılmaz bir sektör oluştu.Yedek parça vsvsv Yahu adam 15 yıllık arabanın bütün döşemelerini değiştirip sıfırlıyor çiçek gibi biniyorum diyor. Ama elektrikli araçtan ziyade toyotanın motorunu benklıyorum ben nasıl bir sonuç ile karşımıza çıkıcak.
-
Aracın hayırlı olsun. Güzel günlerde kullan
Bu adam gib olacaksın . sanırım emekli .
evi maşallah çiçek gibi . kendi keyfine göre tasarlamış .
çatıya güneş enerjisi sistemini kurmuş .
3 4 tane elektrikli araba değiştirdi .
en son tesla aldı . çiçek gibi takılıyor .
Maşallah abiye nazar etmeyelim .
https://www.youtube.com/watch?v=AVXknPrLSdk&lc=UgyzVV1ftTE9J4jAePt4AaABAg.A4eF3H45NtnA4eRt1FckDG
samaccc tarafından 14/Haz/24 11:40 tarihinde düzenlenmiştir