Elektrikli Bisiklet Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?
-
http://bisikletcim.com/ProductImages/25059/44030418043268829.jpg
http://www.senolmotor.com/resimler/stmax_elektrikli_bisiklet.jpg
Tarzi bisiklet. Bulundugum bölgede yokus, rampa yok. Bu aletten hic kullanmadim, 3 km'lik ev-iş arasi düsünüyorum. Biraz arastirdim 24-48 volt, 15-21 derece güc vs birseyler okudum. Bu aletten alirken nelere dikkat etmeliyim, Kabaca bu aletlerden kullanmis ve konu ile alakali uygulamali bilgisi olan arkadaslar bilgilendirirseniz sevinirim.
-
bisikletten elektirik alabiliyorsan bu iş olur diyorum
-
alcoliq ve ben Yuki maraton serisini aldık kırmızı olan.
çok harika. 6 ay kadar oldu.
fakat artık polis 62 tl yazıyor ceza :D
-
62 tl neden, ehliyet mi?
-
burhan808 bunu yazdı:
-----------------------------
62 tl neden, ehliyet mi?
-----------------------------elektrikli bisikletlerin karayoluna çıkması yasak
trafik kanunu 47-1/d
-
amq bisikletle çıkanlara ceza yazmıyolar ya :D elektrikli olunca mı ceza yazıyolar..
-
milleti nasil yanlis yönlendiriyorlar arkadas ya. kardesim saol uyarin icin, ben bilmiyordum böyle oldugunu. hay saolasin.
-
elektrik çarpmasın diye dikkat et
-
Alırken neye dikkat ediceğini bilmem ama ,trafikte arabalara dikkat et , kendim gibi elektrikli bisikletlere sinir olan çok
psikopat tanıyorum.. -
3km lik bir yolu gideceksen ne işin var elektrikli bisikletle hocam hatta gitmeyeceksende işin olmasın bisiklet merğı hobisi vs vs si olan biri olarak söylüyorum ortalama 1000 tl olan bu alete 100 tl vermem geçenlerde bindim böle dandik bir şeyy olmaz tabi bunun 2 sene sonra bataryaları ölünce millet ne yapacak onu merakla bekliyorum neyse sana bir bisiklet önereyim sedona borla al bak keyfine başlangıç için güzel bisiklettir
-
sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------
3km lik bir yolu gideceksen ne işin var elektrikli bisikletle hocam hatta gitmeyeceksende işin olmasın bisiklet merğı hobisi vs vs si olan biri olarak söylüyorum ortalama 1000 tl olan bu alete 100 tl vermem geçenlerde bindim böle dandik bir şeyy olmaz tabi bunun 2 sene sonra bataryaları ölünce millet ne yapacak onu merakla bekliyorum neyse sana bir bisiklet önereyim sedona borla al bak keyfine başlangıç için güzel bisiklettir
-----------------------------amortisözsüz olanlar berbat.
yuki maraton lar harika.
6 aydır tek şikayetim olmadı.
2 yıl sonra aküsü ölünce 300 tl verip alırız sorun değil.
günlü gittiğim yerleri dolmuşla hesaplasak 15-20 tl den kurtarıyor.