Elektrikli Bisiklet Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------
sunyy2003 bunu yazdı:
3km lik bir yolu gideceksen ne işin var elektrikli bisikletle hocam hatta gitmeyeceksende işin olmasın bisiklet merğı hobisi vs vs si olan biri olarak söylüyorum ortalama 1000 tl olan bu alete 100 tl vermem geçenlerde bindim böle dandik bir şeyy olmaz tabi bunun 2 sene sonra bataryaları ölünce millet ne yapacak onu merakla bekliyorum neyse sana bir bisiklet önereyim sedona borla al bak keyfine başlangıç için güzel bisiklettir
-----------------------------amortisözsüz olanlar berbat.
yuki maraton lar harika.
6 aydır tek şikayetim olmadı.
2 yıl sonra aküsü ölünce 300 tl verip alırız sorun değil.
günlü gittiğim yerleri dolmuşla hesaplasak 15-20 tl den kurtarıyor.
-----------------------------benim bindiğimde kanuni den alınmaydı 1250 tl verilmişti benim gözümde inan 100 tl etmez ben yinede normal bisikletten yanayım hiç sevmedim hiç ısınmadım çıktıklarından beri
-
belkide ilk defa alanlardan biride benim. markasını bilmiyorum bodrumda yatıyor hala.büyüklerinden.
yaklaşık olarak 3 ay kullandım. 4 km yere gittim dönüşte şarjı bitti ve dayan pedallara ... havada sıcaktı aklıma gelen tümküfürleri ettim . o günden beride dokunmadım. bence güzelce gidin 100 cc lik bir kanuni filan alın keyfinizce binin. bulaşmayın derim.
-
zigana bunu yazdı:
belkide ilk defa alanlardan biride benim. markasını bilmiyorum bodrumda yatıyor hala.büyüklerinden.
yaklaşık olarak 3 ay kullandım. 4 km yere gittim dönüşte şarjı bitti ve dayan pedallara ... havada sıcaktı aklıma gelen tümküfürleri ettim . o günden beride dokunmadım. bence güzelce gidin 100 cc lik bir kanuni filan alın keyfinizce binin. bulaşmayın derim.
-----------------------------bizimkiler tek kişiyi adana dan mersin e rahat götürüyor.
90 km
100 km gidiyor.
-
bi yakınımda bu motorlarında hurdalarından 6 tane kadar var...bakalım bitane toplamayı düşünüyorum..
-
Bende aydın'dayım, bi tanede bana toplayalim. yok olmaz dersen.
Bir diger arkadas bodrumda yatıyor demis, yarın kargoya veriver sana zahmet :)
-
burhan808 bunu yazdı:
http://bisikletcim.com/ProductImages/25059/44030418043268829.jpg
http://www.senolmotor.com/resimler/stmax_elektrikli_bisiklet.jpg
Tarzi bisiklet. Bulundugum bölgede yokus, rampa yok. Bu aletten hic kullanmadim, 3 km'lik ev-iş arasi düsünüyorum. Biraz arastirdim 24-48 volt, 15-21 derece güc vs birseyler okudum. Bu aletten alirken nelere dikkat etmeliyim, Kabaca bu aletlerden kullanmis ve konu ile alakali uygulamali bilgisi olan arkadaslar bilgilendirirseniz sevinirim.
-----------------------------3kam için değmez ben fantazi olsun die günde en az 5 km yürüom (evle okul arası)
-
Arkadaslar hani isim geregi acele gitmem gereken anlar oluyor. Mesela bu sel felaketinde, bi anons ''toplanın'' yahu hemen gitmek gerekiyor, yoksaki hani cok muhim degil. Benzinli alsam simdi bir sürü muhabbet evrak vergi vs. Ne yapsak acaba ya?
-
oturup bi bak elektrik çarpıyomu çarpmıyorsa al
-
hocam prdallı bisiklet al :) hem sabah sporu hem kas yaparsın hem kızlar popondaki kaslara hayran kalır hem işine daha hızlı gidersin hem sağlıklı olursun hem zevk alırsın hepsi bir arada bisiklet en iyisi vallahi :) çokmu lazım bisiklete takılan motorlardan var tak bi tane lazım olunca pedal istemezsen tıntını tıntını gider gelirsin ama tavsiyem kas gücünden yana..
-
yok öyle demeyin...eğer akıllının biri bu alete bide dinamo takmayı akıl edebilseydi çok daha kullanışlı olurdu...
elimdeki öğrenci devrelerini bitireyim bu bisikletlerin srücü kartlarından var elimde bitane onları tamir edeceğim sonrasında ise güzel bi proje çıkartıcam ortaya...