folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Elektrikli Bisiklet Almayı Düşünüyorum ( Kullananlardan Tavsiye İstiyorum.)

Elektrikli Bisiklet Almayı Düşünüyorum ( Kullananlardan Tavsiye İstiyorum.)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    muaythaist o dedigin olayı, saffet ücüncü mü neydi ntv de 0 dan 100 e adli programda tanıttı.

marka model hatirlamiyorum. şehir içi bisiklleti kvamında. batarya arka sele altinda. alternatörü arka tekerlek göbeginde. ama yokuşta tırt demedi deme. ;d

o degilde bu bisikletlere takilan, hafif motorsiklet kıvamı kazandıran zımbırtılar var. yada eleman kendi monte etmiş sanırım. iyi kafa ütülüyo. alkollu mu benzinlimi bilmiyorum.. yakalasam soracam. yakalayamadım. :D yer: ankara, antares yada metro onünde . muhtemel işe geliş gidişlerde kullanıyor eleman
    RitmFarbRacourci tarafından 22/Oca/15 13:54 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

ben de biraz araştırdım, bir audi wörthersee iyi gidermiş (:

https://www.audi.co.uk/audi-innovation/concept-cars/audi-e-bike-concept.html

ya da bunlar:

http://www.specialized.com/tr/en/bikes/ebike/turbo/

http://www.ehline.com/en/shop/products/kategorie/b-serie/produkt/streetcruiserrehlef100br.html

fazla uçmazsak bu da var: http://www.salcano.com/bisiklet.php?cesit=15

edit: linkler düzenlendi

muaythaist tarafından 22/Oca/15 14:10 tarihinde düzenlenmiştir

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

€ 11.980,00

:D

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bisan iyidir ama eğer uzun süreli kullanmayı düşünüyorsanız elektrikli bisiklet yerine motor almanızı öneririm

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

2500tl ona para verene kadar 800 tl civarında para harca ehliyet al geri kalır 1700tl. gider 1500tl ye keyfe keder temiz bi motor bul al. geri kalan 200tl ile motoruna sigorta ıvır zıvır. elektrik ile uğraşmazsın. akü bitti yan yattı olmaz. bende 2013 YBR ESD var.

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mert045
    Mert045's avatar
    Erkek

Yuki dünya

Ördek çükü gibi birşey bu hayat, Tuhaflığı ölümden geliyor, Daha doğrusu doğmaktan.(CY)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    Mert045 bunu yazdı

Yuki dünya

büyük ihtimal bu olacak .

buna ehliyet gerekiyormu acaba.

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mxmax
    Mxmax's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı
    Mert045 bunu yazdı

Yuki dünya

büyük ihtimal bu olacak .

buna ehliyet gerekiyormu acaba.

http://www.tahribat.com/Forum-Elektrikli-Bisiklet-Ehliyet-Gerektirirmi-191684/

trader
Toplam Hit: 2525 Toplam Mesaj: 19