Elektro Gitar Aldım Sizce Nasıl?
-
Ibanez EDR470EX Sizce nasıl bir gitar 600 tl ye aldım daha ucuza alabilirmiydim ya da gitar iyi mi kötü mü gitar bilgim orta seviye de birde sizin görüşlerinizi almak istedim iyi yönleri neler kötü yönleri neler?
-
gitarın çok iyi güle güle kullan
-
Hocam gitar iyi güle güle kullan ama bu devirde elektro gitar almak hata min. 100 lira arttı fiyatlar :)
-
sağolun arkadaşlar
-
havamı atıyon la :) benda bilsem çalmasını alırım benim işim vurmalı çalgılar :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
havamı atıyon la :) benda bilsem çalmasını alırım benim işim vurmalı çalgılar :D
-----------------------------vurmalı derken başkanım :/
-
gitar güzelbiladerde neden beyaz hoş durmaz calarken...bide sen geneldesiyah giyoyorsundur cok abartılı bi görüntü cıakar...
-
tramp1907 bunu yazdı:
gitar güzelbiladerde neden beyaz hoş durmaz calarken...bide sen geneldesiyah giyoyorsundur cok abartılı bi görüntü cıakar...
-----------------------------yok rengi iyi bence :) abartılı durmuyor gri renk
-
Ne tür müzikle ilgilendiğini söyle sana gitarın iyi olup olmadığını söyleyelim.
Diğer yazan arkadaşlarında gitardan anlamadığı belli,gitar manyetik olarak,köprü,sap olarak güzel bi gitar çalımı rahat ancak hangi tür müzik yaptığın çok önemli.
edit;köprü floydrose tamir konusunda ciddi sıkıntılar yaşayabilirsin.gerçekten entanasyon ayarı zor yapılır :/
-
tramp1907 bunu yazdı:
-----------------------------adamı tanıdığından mı yoksa bi genelleme mi bu yaptığın siyah giyim davası
eğer bir genellemeyse nasıl bir genelleme elektro çalan herkez siyah mı giyer ya da rock müzikle ilgilenen adam beyaz giyemez mi?
gitar çok hoş renk konusunda beyaz iyidir tozlanma belli olmaz çizik belli olmaz
edit: beyaz değilde bu ton diyim:D
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------vurmalı derken başkanım :/
-----------------------------tövbe olum yaz geldi azdınızmı :D