Elektro Gitar Aldım Sizce Nasıl?
-
Fender rulez hocam
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------Ne tür müzikle ilgilendiğini söyle sana gitarın iyi olup olmadığını söyleyelim.
Diğer yazan arkadaşlarında gitardan anlamadığı belli,gitar manyetik olarak,köprü,sap olarak güzel bi gitar çalımı rahat ancak hangi tür müzik yaptığın çok önemli.
edit;köprü floydrose tamir konusunda ciddi sıkıntılar yaşayabilirsin.gerçekten entanasyon ayarı zor yapılır :/
-----------------------------hard rock heavy metal genelde tarzım. birazda araştırdım manyetikleri çok iyi olduğu söyleniyor
-
dreampark87 bunu yazdı:
-----------------------------hard rock heavy metal genelde tarzım. birazda araştırdım manyetikleri çok iyi olduğu söyleniyo
-----------------------------Bu gitar seni idare eder ozaman hocam,ilerde daha sert tonlar arıcaksın ancak.
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------dreampark87 bunu yazdı:
-----------------------------hard rock heavy metal genelde tarzım. birazda araştırdım manyetikleri çok iyi olduğu söyleniyo
-----------------------------Bu gitar seni idare eder ozaman hocam,ilerde daha sert tonlar arıcaksın ancak.
-----------------------------sağol hocam, ileride daha iyi bi gitar almayı planlıyorum bununla kendimi biraz daha geliştirmiş olurum hem daha profesyonel bişey alırım o zamanda
-
hocam gerçekten çok iyi bir gitar güle güle kullan =) gitar seviyenin de orta olması pek yeterli değil bence bu gitar için..biraz daha geliştirirsen kendini bu gitar sana çok ideal gelecektir