Elektro Gitar Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosplay
    Cosplay's avatar
    Erkek

Bende hayvan gibi elektro gitar arıyorum internette. Bir kere yukardaki arkadaşın bence dene dediği gitar alman gereken son gitarlardan. Birincisi yeni başlayacağın için alman gereken gitar sabit köprü olmalı. Floyd rose adamı gitardan soğutuyor edindiğim bilgilere göre. Tel değiştirmesi en büyük sorunlarından biri. İlk sabit köprü ile başlamalısın. Cort ve Ibanez marka gitarlarının 600 700 milyondan aşağı fiyatlı olanları işe yaramaz uğraşma bile. Deli gibi washburn gitar arıyorum bence başlangıç için en iyi marka çok araştırdım çünkü. Ayrıca ne tür müzik icra edeceğinede bağlı bu. Ne tür dinliyorsun mesela ona göre almalısın. Sonra olay Jackson marka gitarla led zeppelin çalmaya çalışmak gibi birşey olur.

make total destroy
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

alacağın bi  Cort g110 , 200 lira bişey sonra gitar kursları aylık 8 saati 100 lira civarı 6 ayda falan temel nota eğitimini alıyorsun sana 800 lira gibi bi maliyete temeli verir sonra oturup hayvani bi şekilde kasarak 2 yıla sağlam bi kıvama gelirsin

Avukat/Hukukçu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

x-2 falan düşünme. direk ibanez rg370dx ile başla. çok sert tonlar istiyorsan cort evl-4 tercih ederim. başka gitarlara bakma bile.

Nerde o eski TBT...
Toplam Hit: 5084 Toplam Mesaj: 14