folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Elektro Gitar Hakkında Yardımcı Olacak Arkadaşlar Bir El Atın :D

Elektro Gitar Hakkında Yardımcı Olacak Arkadaşlar Bir El Atın :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Falconeyd
    Falconeyd's avatar
    Erkek
    çoğu tarz müziklerine  Fenderler  gider tabi onunda çeşitler  araştırmak lazım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    parmaklarım acımasın diosan git klasik al onla başla. yok parmak önemli değil diosan direk elektrodan başla. benim tavsiyem bnada ilk klasik le başlmam söylendi 4 5 ay boka vakit kaybettim anca parmaklarım alışmış oldu başkada bpek faydası olduğu söylenemez...

Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek

ArmadA bunu yazdı:
    -----------------------------
    parmaklarım acımasın diosan git klasik al onla başla. yok parmak önemli değil diosan direk elektrodan başla. benim tavsiyem bnada ilk klasik le başlmam söylendi 4 5 ay boka vakit kaybettim anca parmaklarım alışmış oldu başkada bpek faydası olduğu söylenemez...
    -----------------------------

şu klasik olayı saçma geliyo tabi milletin çoğu sıkılıp bırakıyor ordan para kazancı önemli ama eğer aklında elektro varsa elektroyla başlamanın hiç bir dezavantajı yok

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi

ilk kez bır muzık aletıyle ugrasacaksanız ne yaparsanız yapın o parmaklar ıllakı acır ! kurtulusu yok...

ıster davul cal ıster gitar ıster ney

hepsının bı zorlugu ve ılkı vardır

ben ılk gtarı 7 yasımda ogrendım

parmak uclarım su toplamıstı artık ...

12 saat elımden dusurmedıgım gıbı babam bılememıs klavye kısmının sert olanını almıs

imanım gevremıstı :D

bende care olarak parmak uclarıma band yapıstırmıstım

bı nebzede olsa acısını dındırırdı

ılk 2 hafta sonra o parmaklar alısır hıcbır sorun kalmaz

elektro yada bass yada akustık hıc farketmez ılla klasıkden baslanması gerek dıye bısey yok

elektroyu calan klasıgıde calar bassıda akustıgıde

hepsının ortak bı matematıgı ama farklı ızlemın yolları vardır

klasık elektrodan cookk cokkk farklı

bu yuzden klasık ogrenen elektro calamaz calabılmesı ıcın egıtımını gormesı gereklıdır yıne

herne olursa olsun sadece musıkde degıl her alanda

ogrenmek ıstedıgınız bırseyın en basına gıdersenız

degıl elektro gtar havada jet le de dans edebılırsınız !

mimi " yim ben ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.özelliklle aspirin sana kardeş ayrı teşekkürlerimi sunarım.Bu zamana kadar hep etrafdakilere sorardım şimdi anladımki onlarda bir bok bilmiyormuş sırf kulakdan dolma bilgilerle bizi yönlendirmeye çalışıyorlarmış.Çok fena kararlıyımçKimseye hava atmak için filanda başlamıyorum bu sevdaya.

Nasıl anlatsam :S

keman,davul,gitar.flüt hiçbirşey değil ama biryerlerde eloktro gitar sesi duyduğum zaman içimde biryerler oynuyor kendimden geçiyorum.İçimde bir parça kopuyor sanki.Pes etmek yok DEVAM....

Herkese teşekkürler

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
Toplam Hit: 4810 Toplam Mesaj: 36