Elektro Gitar Hakkında Yardımcı Olacak Arkadaşlar Bir El Atın :D
-
çoğu tarz müziklerine Fenderler gider tabi onunda çeşitler araştırmak lazım
-
parmaklarım acımasın diosan git klasik al onla başla. yok parmak önemli değil diosan direk elektrodan başla. benim tavsiyem bnada ilk klasik le başlmam söylendi 4 5 ay boka vakit kaybettim anca parmaklarım alışmış oldu başkada bpek faydası olduğu söylenemez...
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------
parmaklarım acımasın diosan git klasik al onla başla. yok parmak önemli değil diosan direk elektrodan başla. benim tavsiyem bnada ilk klasik le başlmam söylendi 4 5 ay boka vakit kaybettim anca parmaklarım alışmış oldu başkada bpek faydası olduğu söylenemez...
-----------------------------şu klasik olayı saçma geliyo tabi milletin çoğu sıkılıp bırakıyor ordan para kazancı önemli ama eğer aklında elektro varsa elektroyla başlamanın hiç bir dezavantajı yok
-
ilk kez bır muzık aletıyle ugrasacaksanız ne yaparsanız yapın o parmaklar ıllakı acır ! kurtulusu yok...
ıster davul cal ıster gitar ıster ney
hepsının bı zorlugu ve ılkı vardır
ben ılk gtarı 7 yasımda ogrendım
parmak uclarım su toplamıstı artık ...
12 saat elımden dusurmedıgım gıbı babam bılememıs klavye kısmının sert olanını almıs
imanım gevremıstı :D
bende care olarak parmak uclarıma band yapıstırmıstım
bı nebzede olsa acısını dındırırdı
ılk 2 hafta sonra o parmaklar alısır hıcbır sorun kalmaz
elektro yada bass yada akustık hıc farketmez ılla klasıkden baslanması gerek dıye bısey yok
elektroyu calan klasıgıde calar bassıda akustıgıde
hepsının ortak bı matematıgı ama farklı ızlemın yolları vardır
klasık elektrodan cookk cokkk farklı
bu yuzden klasık ogrenen elektro calamaz calabılmesı ıcın egıtımını gormesı gereklıdır yıne
herne olursa olsun sadece musıkde degıl her alanda
ogrenmek ıstedıgınız bırseyın en basına gıdersenız
degıl elektro gtar havada jet le de dans edebılırsınız !
-
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.özelliklle aspirin sana kardeş ayrı teşekkürlerimi sunarım.Bu zamana kadar hep etrafdakilere sorardım şimdi anladımki onlarda bir bok bilmiyormuş sırf kulakdan dolma bilgilerle bizi yönlendirmeye çalışıyorlarmış.Çok fena kararlıyımçKimseye hava atmak için filanda başlamıyorum bu sevdaya.
Nasıl anlatsam :S
keman,davul,gitar.flüt hiçbirşey değil ama biryerlerde eloktro gitar sesi duyduğum zaman içimde biryerler oynuyor kendimden geçiyorum.İçimde bir parça kopuyor sanki.Pes etmek yok DEVAM....
Herkese teşekkürler