Elektronik Cihazlara Kutu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

Merhaba Arkadaslar kendi urettigim elektronik kartlara ve urunlere kutu ariyorum. IP65 plastik kutularda altinkaya'ya altarnatif kutu satisi yapan firma biliyormusunuz ?

suan seffaf kapakli se256pc model kutu kullanmaktayim : http://www.altinkaya.com.tr/Contali_Kutular/SE-256.html 

altin kayaya rakip olan firmalari arastiriyorum. bildiginiz paylasabileceginiz firma mevcutmudur ?

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

kaç adet alacaksın hocam ? Ne olarak kullanacaksın bırde bu kutuları  ? yanı ıclerınde ne sıstemı ıcın cıhazlar olacak 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

buraya liste koyarim.
    ========================

Mifare kart okuyucu, 240x128 glcd , 4x4pinpad ustune yapisacak membran. icinde gprs modulu olacka. kendi yaptigim birde arm boardi oluyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

abi ne uğraşıyorsun bununla polikarbonat antigronbuat al koy içine mutlusan cetsan a bak işine yarar ise.

yunusozturk.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    vukuat bunu yazdı

abi ne uğraşıyorsun bununla polikarbonat antigronbuat al koy içine mutlusan cetsan a bak işine yarar ise.

adam dış mekan çalışıyor demek ki. IP toz ve suya karşı koruma standardıdır. 

Sonradan dikkat ettim, fiyatı da fena değilmiş aslında? 

SweetyVolty tarafından 28/Oca/14 00:36 tarihinde düzenlenmiştir

Çok sıkılıyom
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    SweetyVolty bunu yazdı
    vukuat bunu yazdı

Evet dis mekan, hatta marinalarda deniz kenarinda oluyor benim urunlerim, Ustelik sefaf kapak olmasi lazim ki icinde koydugum gLCD'nin disardan gorulmesi lazim.

Ahh o kutu 146 yerine 150 olaydi. colde bedevi gormus kutup ayisi gibi asla vaz gecmezdim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

karaköyde aldığım bi yer recep adresini alıp sana yolluyum her ebatta kutu satıyor adamlar

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı
    SweetyVolty bunu yazdı
    vukuat bunu yazdı

Evet dis mekan, hatta marinalarda deniz kenarinda oluyor benim urunlerim, Ustelik sefaf kapak olmasi lazim ki icinde koydugum gLCD'nin disardan gorulmesi lazim.

Ahh o kutu 146 yerine 150 olaydi. colde bedevi gormus kutup ayisi gibi asla vaz gecmezdim.

polikarbonat şeffaf kapak antigron ıp65 nemli yer contalı tip olur hocam elektrik malzemesi satan toptancılara bakmak lazım.

yunusozturk.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

iste hocam o tarz birseyler ariyorum 220x156x60 seklindeki boyutlarda bir kutu isimi goruyor.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocam fazla sayıda yaptırmayacaksan 3d Print ettirebilirsin. 45-50 tlye cizimini 3D print yapan siteler vardı

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

İzmir'de ikinci onur'da üst katlarda işi böyle kutu satmak olan bi' yer vardı..

Toplam Hit: 2667 Toplam Mesaj: 24