Elektronik Cihazlara Kutu ?
-
Merhaba Arkadaslar kendi urettigim elektronik kartlara ve urunlere kutu ariyorum. IP65 plastik kutularda altinkaya'ya altarnatif kutu satisi yapan firma biliyormusunuz ?
suan seffaf kapakli se256pc model kutu kullanmaktayim : http://www.altinkaya.com.tr/Contali_Kutular/SE-256.html
altin kayaya rakip olan firmalari arastiriyorum. bildiginiz paylasabileceginiz firma mevcutmudur ?
-
kaç adet alacaksın hocam ? Ne olarak kullanacaksın bırde bu kutuları ? yanı ıclerınde ne sıstemı ıcın cıhazlar olacak
-
buraya liste koyarim.
========================Mifare kart okuyucu, 240x128 glcd , 4x4pinpad ustune yapisacak membran. icinde gprs modulu olacka. kendi yaptigim birde arm boardi oluyor.
-
abi ne uğraşıyorsun bununla polikarbonat antigronbuat al koy içine mutlusan cetsan a bak işine yarar ise.
-
vukuat bunu yazdı
abi ne uğraşıyorsun bununla polikarbonat antigronbuat al koy içine mutlusan cetsan a bak işine yarar ise.
adam dış mekan çalışıyor demek ki. IP toz ve suya karşı koruma standardıdır.
Sonradan dikkat ettim, fiyatı da fena değilmiş aslında?
SweetyVolty tarafından 28/Oca/14 00:36 tarihinde düzenlenmiştir -
SweetyVolty bunu yazdıvukuat bunu yazdı
Evet dis mekan, hatta marinalarda deniz kenarinda oluyor benim urunlerim, Ustelik sefaf kapak olmasi lazim ki icinde koydugum gLCD'nin disardan gorulmesi lazim.
Ahh o kutu 146 yerine 150 olaydi. colde bedevi gormus kutup ayisi gibi asla vaz gecmezdim.
-
karaköyde aldığım bi yer recep adresini alıp sana yolluyum her ebatta kutu satıyor adamlar
-
rakkoc bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdıvukuat bunu yazdı
Evet dis mekan, hatta marinalarda deniz kenarinda oluyor benim urunlerim, Ustelik sefaf kapak olmasi lazim ki icinde koydugum gLCD'nin disardan gorulmesi lazim.
Ahh o kutu 146 yerine 150 olaydi. colde bedevi gormus kutup ayisi gibi asla vaz gecmezdim.
polikarbonat şeffaf kapak antigron ıp65 nemli yer contalı tip olur hocam elektrik malzemesi satan toptancılara bakmak lazım.
-
iste hocam o tarz birseyler ariyorum 220x156x60 seklindeki boyutlarda bir kutu isimi goruyor.
-
Hocam fazla sayıda yaptırmayacaksan 3d Print ettirebilirsin. 45-50 tlye cizimini 3D print yapan siteler vardı
-
İzmir'de ikinci onur'da üst katlarda işi böyle kutu satmak olan bi' yer vardı..