Elektronik Cihazlara Kutu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

https://www.google.com.tr/search?q=polikarbonat+antigron+buat&oq=polikarbonat+antigron+buat&aqs=chrome.0.69i59.4733j0j7&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8#q=%C5%9Feffaf+polikarbon+buat

yunusozturk.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schrodinger
    Schrodinger's avatar
    Erkek

hocam konuyla biraz alakasız ama kart ne kartı?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    Schrodinger bunu yazdı

Hangi kart ne karti hocam ?

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schrodinger
    Schrodinger's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı
    Schrodinger bunu yazdı

Merhaba Arkadaslar kendi urettigim elektronik kartlara ve urunlere kutu ariyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    HolyOne bunu yazdı

Hocam fazla sayıda yaptırmayacaksan 3d Print ettirebilirsin. 45-50 tlye cizimini 3D print yapan siteler vardı

hocam urun cok olacak ve deniz kiyisinda olasi nedeni ile korkum korumasiz bir sey olmamasi lazim o kadar elektronik urun olacak icinde.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    RockZs bunu yazdı

İzmir'de ikinci onur'da üst katlarda işi böyle kutu satmak olan bi' yer vardı..

hocam istanbulda yasiyorum, ama adamin sitesi vs gibim bir seyi var ise katalogunu hatim ederim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    Schrodinger bunu yazdı
    rakkoc bunu yazdı
    Schrodinger bunu yazdı

Merhaba Arkadaslar kendi urettigim elektronik kartlara ve urunlere kutu ariyorum.

Telit GPRS modem, yinetelitin gps modulunun takilabildigi bir girisim var ama suan kullanmicam, Mifare Kart okuyucu modul, 2 tane arm mcu bulunduran bir islem karti, grafik lcd, 8 role 12 input (optokuptorlu) termal printer cikisi ethernet modul (microchip firmasinin chipini kullandim) isi ve nem algiliyicilar aku sarj devresi ve akuden ve normal sehir sebekesinden besleme moduller (adaptorlu) adaptor kesilince akuden devam eden, elektrik gelirken akuyu sarj eden rs485, rs232, usb cikislari olan (8 uart cikis) sd kart okuma okuyucu basit bir tane var (log tutuyorum sadece) aklima gelen suan bunlar heea servo ve step motor suruculeri mevcut 4 tanede encoder baglanabilio. boyle bir elektronik kart iste.

Grafik lcd olarak 240x128 ve 128x64 takila biliyor ikisinden birini secip takman gerekiyor ayni anda desteklemiyor.

Ama glcd nin yaninda ayni anda 2x16 lcd de takiliyor (bunu debug ve servis ayarlari icin arkaplanda surekli calisitiriyorum)

arm mcu larda en problemli sey version degisimidir biliyorsun, bu yuzden cift mcu kullandim bir birlerini programliyacak sekildeler. 1. mcu 2. yi resetliyip sd karttan ona ait yazilimi seri uarttan icine yazabiliyor. 2. mcu da kendi epromundan 1. yi tekrar programliya biliyor olacak daha 2. mcu 1.yi programlamayi bitiremedi :(

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hayalimdeki işlerle uğraşıyorsun hocam :)) kutu bulmak cidden sıkıntı, biz de çok aramıştık ama bulamadık doğru dürüst bir şey ama çok yapacaksan kendi plastik şeklini vererek adamlara özel olarak yaptırabilirsin. kalıbı yaptıracağın için çok fazla alsan da çok ucuza gelir. bir kaç firma ile iletişime geçmiştik ancak projeden vazgeçtiğimiz için o kaplar öyle kaldı. bu işi yapan firmalara bakabilirsin hocam. maile baktım da bulamadım bi mail

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

karaköy bankalar caddesi  menevşe han 3 yada 4. katında bi kutucu var, alternatif akılda kalsın, o taraftan geçersem telefonunu alır bu konuya yazarım tekrardan

:) mutluyum, huzurluyum
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    golgi
    golgi's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı
    Schrodinger bunu yazdı
    rakkoc bunu yazdı
    Schrodinger bunu yazdı

Telit GPRS modem, yinetelitin gps modulunun takilabildigi bir girisim var ama suan kullanmicam, Mifare Kart okuyucu modul, 2 tane arm mcu bulunduran bir islem karti, grafik lcd, 8 role 12 input (optokuptorlu) termal printer cikisi ethernet modul (microchip firmasinin chipini kullandim) isi ve nem algiliyicilar aku sarj devresi ve akuden ve normal sehir sebekesinden besleme moduller (adaptorlu) adaptor kesilince akuden devam eden, elektrik gelirken akuyu sarj eden rs485, rs232, usb cikislari olan (8 uart cikis) sd kart okuma okuyucu basit bir tane var (log tutuyorum sadece) aklima gelen suan bunlar heea servo ve step motor suruculeri mevcut 4 tanede encoder baglanabilio. boyle bir elektronik kart iste.

Grafik lcd olarak 240x128 ve 128x64 takila biliyor ikisinden birini secip takman gerekiyor ayni anda desteklemiyor.

Ama glcd nin yaninda ayni anda 2x16 lcd de takiliyor (bunu debug ve servis ayarlari icin arkaplanda surekli calisitiriyorum)

arm mcu larda en problemli sey version degisimidir biliyorsun, bu yuzden cift mcu kullandim bir birlerini programliyacak sekildeler. 1. mcu 2. yi resetliyip sd karttan ona ait yazilimi seri uarttan icine yazabiliyor. 2. mcu da kendi epromundan 1. yi tekrar programliya biliyor olacak daha 2. mcu 1.yi programlamayi bitiremedi :(

secondary  usb bootloader  kullanabilirsin  hocam çift mcu  iyi  çözüm olmamış

Toplam Hit: 2663 Toplam Mesaj: 24