Elektronik Cihazlara Kutu ?
-
https://www.google.com.tr/search?q=polikarbonat+antigron+buat&oq=polikarbonat+antigron+buat&aqs=chrome.0.69i59.4733j0j7&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8#q=%C5%9Feffaf+polikarbon+buat
-
hocam konuyla biraz alakasız ama kart ne kartı?
-
Schrodinger bunu yazdı
Hangi kart ne karti hocam ?
-
rakkoc bunu yazdıSchrodinger bunu yazdı
Merhaba Arkadaslar kendi urettigim elektronik kartlara ve urunlere kutu ariyorum.
-
HolyOne bunu yazdı
Hocam fazla sayıda yaptırmayacaksan 3d Print ettirebilirsin. 45-50 tlye cizimini 3D print yapan siteler vardı
hocam urun cok olacak ve deniz kiyisinda olasi nedeni ile korkum korumasiz bir sey olmamasi lazim o kadar elektronik urun olacak icinde.
-
RockZs bunu yazdı
İzmir'de ikinci onur'da üst katlarda işi böyle kutu satmak olan bi' yer vardı..
hocam istanbulda yasiyorum, ama adamin sitesi vs gibim bir seyi var ise katalogunu hatim ederim.
-
Schrodinger bunu yazdırakkoc bunu yazdıSchrodinger bunu yazdı
Merhaba Arkadaslar kendi urettigim elektronik kartlara ve urunlere kutu ariyorum.
Telit GPRS modem, yinetelitin gps modulunun takilabildigi bir girisim var ama suan kullanmicam, Mifare Kart okuyucu modul, 2 tane arm mcu bulunduran bir islem karti, grafik lcd, 8 role 12 input (optokuptorlu) termal printer cikisi ethernet modul (microchip firmasinin chipini kullandim) isi ve nem algiliyicilar aku sarj devresi ve akuden ve normal sehir sebekesinden besleme moduller (adaptorlu) adaptor kesilince akuden devam eden, elektrik gelirken akuyu sarj eden rs485, rs232, usb cikislari olan (8 uart cikis) sd kart okuma okuyucu basit bir tane var (log tutuyorum sadece) aklima gelen suan bunlar heea servo ve step motor suruculeri mevcut 4 tanede encoder baglanabilio. boyle bir elektronik kart iste.
Grafik lcd olarak 240x128 ve 128x64 takila biliyor ikisinden birini secip takman gerekiyor ayni anda desteklemiyor.
Ama glcd nin yaninda ayni anda 2x16 lcd de takiliyor (bunu debug ve servis ayarlari icin arkaplanda surekli calisitiriyorum)
arm mcu larda en problemli sey version degisimidir biliyorsun, bu yuzden cift mcu kullandim bir birlerini programliyacak sekildeler. 1. mcu 2. yi resetliyip sd karttan ona ait yazilimi seri uarttan icine yazabiliyor. 2. mcu da kendi epromundan 1. yi tekrar programliya biliyor olacak daha 2. mcu 1.yi programlamayi bitiremedi :(
-
hayalimdeki işlerle uğraşıyorsun hocam :)) kutu bulmak cidden sıkıntı, biz de çok aramıştık ama bulamadık doğru dürüst bir şey ama çok yapacaksan kendi plastik şeklini vererek adamlara özel olarak yaptırabilirsin. kalıbı yaptıracağın için çok fazla alsan da çok ucuza gelir. bir kaç firma ile iletişime geçmiştik ancak projeden vazgeçtiğimiz için o kaplar öyle kaldı. bu işi yapan firmalara bakabilirsin hocam. maile baktım da bulamadım bi mail
-
karaköy bankalar caddesi menevşe han 3 yada 4. katında bi kutucu var, alternatif akılda kalsın, o taraftan geçersem telefonunu alır bu konuya yazarım tekrardan
-
rakkoc bunu yazdıSchrodinger bunu yazdırakkoc bunu yazdıSchrodinger bunu yazdı
Telit GPRS modem, yinetelitin gps modulunun takilabildigi bir girisim var ama suan kullanmicam, Mifare Kart okuyucu modul, 2 tane arm mcu bulunduran bir islem karti, grafik lcd, 8 role 12 input (optokuptorlu) termal printer cikisi ethernet modul (microchip firmasinin chipini kullandim) isi ve nem algiliyicilar aku sarj devresi ve akuden ve normal sehir sebekesinden besleme moduller (adaptorlu) adaptor kesilince akuden devam eden, elektrik gelirken akuyu sarj eden rs485, rs232, usb cikislari olan (8 uart cikis) sd kart okuma okuyucu basit bir tane var (log tutuyorum sadece) aklima gelen suan bunlar heea servo ve step motor suruculeri mevcut 4 tanede encoder baglanabilio. boyle bir elektronik kart iste.
Grafik lcd olarak 240x128 ve 128x64 takila biliyor ikisinden birini secip takman gerekiyor ayni anda desteklemiyor.
Ama glcd nin yaninda ayni anda 2x16 lcd de takiliyor (bunu debug ve servis ayarlari icin arkaplanda surekli calisitiriyorum)
arm mcu larda en problemli sey version degisimidir biliyorsun, bu yuzden cift mcu kullandim bir birlerini programliyacak sekildeler. 1. mcu 2. yi resetliyip sd karttan ona ait yazilimi seri uarttan icine yazabiliyor. 2. mcu da kendi epromundan 1. yi tekrar programliya biliyor olacak daha 2. mcu 1.yi programlamayi bitiremedi :(
secondary usb bootloader kullanabilirsin hocam çift mcu iyi çözüm olmamış