Elektronik Eşya Mağazalarında Satış Temsilcilerinin Lg Markayı Övmeleri
-
arkadaşlar çok uyuz olduğum bişey var. elektronik bir eşya alacaksınız örneğin lcd tv veya monitör alacaksınız samsung istiyorsunuz ama satış temsilcisi inatla size lg yi övüp duruyor çok uyuz oluyorum sanki lg samsungtan daha iyimiş gibi
bir arkadaştan duymuştum o da elektronik mağazasında çalışıyor zaten samsung satılıyor lg rağbet görmüyor o satsın diye onu övüyoruz demşti doğrumudur
-
herhalde yani mantıken öyle olması gerek.
misal sen kavun karpuz satıyorsun. karpuzların bitmek üzere kavunlar elinde patlicak inatla karpuzumu tavsiye edersin :D
-
millet ekmek derdinde :) allahtan lg yi öneriyolar tutupda hyundai felan demiyolar aklında bulunsun lg samsung kadar var berkide daha ii
-
self bunu yazdı:
-----------------------------
millet ekmek derdinde :) allahtan lg yi öneriyolar tutupda hyundai felan demiyolar aklında bulunsun lg samsung kadar var berkide daha ii
-----------------------------hyundai görüntüde oldukça iyidir hoca bakma trde satmıyo bence lg yada samsungu ezer
-
destanition bunu yazdı:
arkadaşlar çok uyuz olduğum bişey var. elektronik bir eşya alacaksınız örneğin lcd tv veya monitör alacaksınız samsung istiyorsunuz ama satış temsilcisi inatla size lg yi övüp duruyor çok uyuz oluyorum sanki lg samsungtan daha iyimiş gibi
bir arkadaştan duymuştum o da elektronik mağazasında çalışıyor zaten samsung satılıyor lg rağbet görmüyor o satsın diye onu övüyoruz demşti doğrumudur
-----------------------------LG kötü bi marka degilki :| elektronik eşyada tercihim hep lg dir. bu gune kadar hic problem yaşamadım :F
-
Lg iidir hocam...
Ama elde ne varsa o övülür...
-
104 ekran plazmam samsung
Laptobum Samsung r522
yazıcım Clp-315 samnsung
Ceptelefonu 1. :Samsung Star wifi
Ceptelefonu 2. : Samsung D900i
Mp3 Player : Samsung.
Problem : Zero.
-
yapmayın arkadaşlar LG iyi marka ama Samsung kadar değil tabi
samsungun servis kalitesi ürün kalitesi sattığı ürün miktarı süksesi ortadadır.
neden LG yi övüyorlar o elde kalıyor da ondan. LG samsunga özenmeye başladı zaten
özenti bir marka nasıl samsungdan iyi olabilir :D
-
destanition bunu yazdı:
yapmayın arkadaşlar LG iyi marka ama Samsung kadar değil tabi
samsungun servis kalitesi ürün kalitesi sattığı ürün miktarı süksesi ortadadır.
neden LG yi övüyorlar o elde kalıyor da ondan. LG samsunga özenmeye başladı zaten
özenti bir marka nasıl samsungdan iyi olabilir :D
-----------------------------bir ürünün elde kalmasının nedeni herzaman ürününü kotulugunden kaynaklanmaz. bilincsiz kullanıcıdanda kaynaklanır. aynı ozellkite bir malzemeyi sen 300 e, ben 200 e alıyorsam senin malzemenin kaliteli oldugu anlamına gelmez.
lg samsunga özendi derken bir örnek alabilirmiyim :T
lg ninnde bana gore ürün kalitesi servisi cok iyidir :T
-
bende şimdi fark ettim.
cep telefonum,yazıcım,monitörüm,kasam: samsung
6 yıldır hiç bir sorun çıkartmadı. hepside taş gibi. ilk aldığım günkü gibi
-
ikiside güney kore markası, bence lg de samsung kadar kalitelidir.tr'de samsung iyi gidiyor ama