Elektronik Eşya Mağazalarında Satış Temsilcilerinin Lg Markayı Övmeleri
-
Ben zamanında çok satıcı kazığı yedim.
Sana tavsiyem ihtiyaçlarını belirle , ihtiyacının özelliklerine göre internetten marka model seç, o marka ve modellerle ilgili reviewlari oku hangisi elde patlıyor hangisi ne sorun çıkarmış öğren. ve kafanda alacağın marka belli olarak dükkana git ondan sonra adama sor bu iyimi diye.
Mantıklı ve ikna edici bir yorumu varsa cepten hemen iphone yada htc yi cikar, bi arama daha yaptır emin olmak için söylediklerini teyyid et ondan sonra istedğin ürünü al.
Satıcı o piyasada yok bulamazsın zart zurt diyebilir o zaman distributoırunu bulup telefon aç ama herzaman kendin karar verdiğin şeyi al birçok satıcı seni kandırmayı bırak neyin iyi olduğunu bilmiyor bile.
-
lg ürünleri kötü değildir ama iyi de değildir..
seri olarak sorunlu ürünleri çıkma ihtimali yüksektir.. aldığımız 40 monitör bir kaç gün arayla patır patır gitti :D hepsini gelip aldılar ertesi gün getirdiler yapmışlardı..
lg nin servisi çok iyidir.. aşırı hızlıdır.. kapına gelip alır tekrar bırakır :D
samsung servisi hakkında bilgim yok çünkü hiç bi samsung ürünüm bozulmadı :)
-
LG samsungtan daha iyi markadır hem ürün hem servis kalitesi olarak tabiki övmesi dogal :)
-
Lg manyak ya...bence birkac yilda piyasaya cok cok hizli girdi..
adamlar dünya kadar ürün üretiyor..Laptop, Tv, Klima, Cep telefonu, Plazma Tv ve daha aklıma gelmeyen bi dünya ürün :)
-
Geçen hafta bizde Ankara Cepa'daki MediaMarkta gittik laptop almak için. Bize yardımcı olmak isteyen satış görevlisi arkadaş bize sürekli Dell markasını öneriyordu bizde Samsungun bi modelini begendik eleman tamam dedi depoya gitti geldi fakat bu teşhir ürünü bunu söylemem lazım dedi bizde almadık tabiki sonra Hp'nin bi modelini begendik bu seferki bize yardımcı olan arkadaşta bize Samsung'un başka bir modelini önerdi biz Hp'yi seçtik ve oda teşhir ürünü çıktı.
Bende oradaki elemanlara kızdım bağırdım çağırdım, ben kızınca eleman stoktaki laptopları gösterdi. Stoklarda Dell, Lg, Exper, Casper gibi markaların pek fazla ragmet görmeyen modelleri yıgınla varken ragbet gören marka modellerin sadece teşhir ürünleri kalmış. Anladım ki olay şuydu: Ragbet görmeyen malı müşteriye satmak. zaten iyi olan malı Ankara İstanbul İzmir gibi yerlerde anında tükeniyor, deli gibi bu elektronik mağzaları takip eden insanlar var, o elektronik mağazanın almış oldugu 1000 tane veya 2000 tane laptop hiç bişey. oradaki elemanların amacı size en iyiyi satmanın yanında elde kalmış olanları satmaktır.
-
LG plazma,lcd,led tv gibi ürünleri fason olarak üretir. Sony,Samsung vs. gibi büyük markalar LG'den satın alırlar ve markalama işlemine kadar LG yapar. Eğer içini açacak olursanız LG yazacağını görürsünüz. LG çok büyük bir markadır. Bir Türk kuruluşu olan SILVERLİNE gibi. Sılverline da ankastre'de dünya devi ama ismi bilinmez. Çünkü Fason ürün üretir vestele arçeliğe beko ya vs.
-
pirim mevzusuda olabilir
-
monitörde zaten lg iyi samsunga göre
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Lg iidir hocam...
Ama elde ne varsa o övülür...
-----------------------------lg dvd writerım var 5 yıllık
başına bi sürü iş geldi hala çalışıyor. ben onu emekli etmeye çalışıyorum o ısrarla çslışacağm diyorç :D
Rene hocanın dediği gibi LG ii dir.