Elektronik Kapı Sistemi?
-
kapıya anahtar tak çalan olursa anahtar kapıda diye bağır
-
"help me plz" olmasa baslıkta yardım etmek isterdim.
-
en büyük buluşlar , en zor durumlarda gerçekleşir...Gayrettt
-
işin ne Kalk Aç:)
-
Bizim buradaki bilgisayarcıda telsiz telefona numara yazıyor kapı açılıyor.Bu sistemi araştır bi istersen
-
Benim Annem bir melek dizisinde Cahit evin babası televizyon izlerken rahatı kaçmasın diye evin kapısına otomatik bağlamış üstelik uzaktan kumandalı kapı çalınca onla açıyordu buda o hesap :D
izleyenler bilirler -

bulundugun yere gizlice kablo çek ufak ince kablolardan sonra gizlice bir yere buton koy küçüklerinden gelen olursa otomatik aaçarsın giren kapııyı kapatır..
-
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------
"help me plz" olmasa baslıkta yardım etmek isterdim.
-----------------------------Alıyorum Geri hoca Yardım Edersen sevindirirsin şu adamı :)
-
1)devamlı bilgisayarın açıksa önünde bitane otomat bikaç elektronik eleman ile ile birşeyler olabilir bilgisayar baglantılı.cözemezsen meseleyi pm.
2)arkadaşların dedigi gibi buton koyabilirsin.
3)uzaktan kumandalı yapabilirsin.basit alıcı verıcıler satılıyor hazır.Kumandadakı tuşa basıyosun alıcıdaki röle cekiyor sende röleye otomatı baglarsın.cozemezsen pm.
4)kapının girşine biyere buton koyarsın gırmek ısteyen basar girer.
5)kapıyı degiştirebilirsiniz hani bu itince acılan kapılar olabilir.phalı bi cozum.
6)bu hani odaya veya yakınlarına geldinmi yanan lambalar varya hareket sensörlü.Onu kullanabilirsin.kapıya biri yaklaştımı otomat çeker.cozemezsen pm.
7)bu hanı eski tip cozum olarak dükkanlarda kapının tokmagını çevirince acılıodu ya onun gibi bi sistem yapabilirsin.
8) dükkanın kapısı nasıl bılmıyorum daha bicok şey cıkabilir.
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------

bulundugun yere gizlice kablo çek ufak ince kablolardan sonra gizlice bir yere buton koy küçüklerinden gelen olursa otomatik aaçarsın giren kapııyı kapatır..
-----------------------------Bunu taktırırsan RF alıcı ve verici ile uzaktan halledebilirsin.