Elektronik Parçalardan Anlayan Arkadaşlar Bakabilirmisiniz?
-
Hayırlı akşamlar değerli müridler elimde ledlerden yapılmış ufak bir el feneri var üzerindeki anahtara basınca hızlı bir şekilde yanıp yanıp sönüyor tekrar basınca hızı azalıyor tekrar basınca ledler sabit yanıyor 4.kere basıncada ledler sönüyor baskı deversinde daha önce görmediğim bir parça var yardımcı olabilirmisiniz

buda büyük resminin adresi
-
hacı fotograf hiç net değil bişey anlaşılmıyor.
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------
hacı fotograf hiç net değil bişey anlaşılmıyor.
yüksek çözünürlükte olan resime bak istersen adresini verdim zaten parçada parçaya benzemiyor sanki bir yere damlatılmış mum gibiNet resimler

-
Sanırım orada "entergre (IC diye tabir edilen)" şeylerden var. Bilemiyorum. Oyuncaklarda da aynısından oluyor genelde. Sanırım üzerindeki madde koruyucu macun gibi bişey ya da entegrenin üzerinde yazanlar görülmesin diye yapılmış da olabilir.
-
ben tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ancak şöyle bi fikir yürütüyorum. onlar özel amaçlı entegreler sanırım. elindeki el feneri için üretilmiş basit bir sayıcı devresi olmalı. hazır entegre kullanımı maliyeti arttırdığı için böyle yapıyor olmalılar. eski kumandalarda da görüyordum siyah renkteydi onlar.
-
RockZs bunu yazdı:
Sanırım orada "entergre (IC diye tabir edilen)" şeylerden var. Bilemiyorum. Oyuncaklarda da aynısından oluyor genelde. Sanırım üzerindeki madde koruyucu macun gibi bişey ya da entegrenin üzerinde yazanlar görülmesin diye yapılmış da olabilir.
bu ıc denilen seyın açılımı nedir ne işe yarar bilgin varmı baskı devrenın arkasından bakınca 2 ayağı var gibi entegre olabileceğini düşünmüyorum çünkü entegreye benzer bişey göremiyorum micro entegre diye birşey varsa belki olabilir neyse ıc ye bakalım bi haklı olabilirsin -
dostum daha net bi foto çek lütfen, entegre olsa siyah renkte olması gerekir
-
Tnrsk bunu yazdı:
dostum daha net bi foto çek lütfen, entegre olsa siyah renkte olması gerekir
yüksek çözünürlükteki fotografa baktın mı parça bir yere damlatılmış mum gibi bişey neyse resim yada video bakayım bi -
o devrenin ne işe yaradıgını söylermisin az bana
-
ne yüksek çözünürlüğü be :D çözünürlükten kastın fotoğrafın kroplanmamış haliyse bi git, alla alla :D
o halde dediğin şey lehim olabilir birden fazla parçanın irtibatlanması için damlatmışlardır.Entegre falan değil yani
-
HeadBanger bunu yazdı:
o devrenin ne işe yaradıgını söylermisin az bana
-----------------------------Hayırlı akşamlar değerli müridler elimde ledlerden yapılmış ufak bir el feneri var üzerindeki anahtara basınca hızlı bir şekilde yanıp yanıp sönüyor tekrar basınca hızı azalıyor tekrar basınca ledler sabit yanıyor 4.kere basıncada ledler sönüyor baskı deversinde daha önce görmediğim bir parça var yardımcı olabilirmisiniz