folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Elektronik Parçalardan Anlayan Arkadaşlar Bakabilirmisiniz?

Elektronik Parçalardan Anlayan Arkadaşlar Bakabilirmisiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

Tnrsk bunu yazdı:
    -----------------------------

ne yüksek çözünürlüğü be :D çözünürlükten kastın fotoğrafın kroplanmamış haliyse bi git, alla alla :D

o halde dediğin şey lehim olabilir birden fazla parçanın irtibatlanması için damlatmışlardır.Entegre falan değil yani

hocam saçmlama allah aşkına ya ne lehimi yüksek çözünürlükten kastım 253*223 değilde fotografın çözünürlüğünün 3072*2304 olmasıdır o resimi buraya koysam sayfanın anasını ağlartırdı baskı devrede 5 adet led ve birde o parça var.

buda kesip biçtiğim diğer resimler

%3c3cese  %3c3ces33

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

dostum fotoğrafını çekeceğin neseneyi focuslayamadıktan sonra kaç mp olursa olsun farketmez ;) al işte neyin ne olduğu görülmüyo, görülüyomu hayır görülmüyo

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

bu devre sanırım cocukların elinde olan böyle ledlerle yanıp sönen kılıç tarzı oyuncaklarda kullanılan bir devre..flip flop sanırm

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:

bu devre sanırım cocukların elinde olan böyle ledlerle yanıp sönen kılıç tarzı oyuncaklarda kullanılan bir devre..flip flop sanırm

flip flop sadece sırayla yanmıyormuydu bunlar aynı anda yanıp sonuyor ve sabit kalma özeliğine sahip yanı bir pic gibi programlanabilme özelliği  var sanırım

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

Tnrsk bunu yazdı:

dostum fotoğrafını çekeceğin neseneyi focuslayamadıktan sonra kaç mp olursa olsun farketmez ;) al işte neyin ne olduğu görülmüyo, görülüyomu hayır görülmüyo

haklısın hocam bu kadar kişi serap görüp cevap yazıyor tek gerçek sensin :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

orda bir entegre var tamamda o macun sanırım onu soğuk tutmak için konulmuş pic de olabilir dediğin gibi.. küçük bir devre oldugu için üstüne soğutuucu yerine macun koymuş olabilirler..kaplicağı yerden tasarruf yapmak için

Boş İşler Uzmanı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

iki tane ledi soğutmak için macun falan filan ha..Evet mantıklı ve bu mantıklı cevapların gelmesini sağlayan senin o yüksek çözünürlüklü fotoğrafın dostum.Millet burda yorum yapıyo evet ama sadece tahmin yürütüyolar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

Tnrsk bunu yazdı:

iki tane ledi soğutmak için macun falan filan ha..Evet mantıklı ve bu mantıklı cevapların gelmesini sağlayan senin o yüksek çözünürlüklü fotoğrafın dostum.Millet burda yorum yapıyo evet ama sadece tahmin yürütüyolar.

arkadaşım sabrımla yazı tura oynama led demedim orda entegre dedim.. iyi oku entegre

Boş İşler Uzmanı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:

orda bir entegre var tamamda o macun sanırım onu soğuk tutmak için konulmuş pic de olabilir dediğin gibi.. küçük bir devre oldugu için üstüne soğutuucu yerine macun koymuş olabilirler..kaplicağı yerden tasarruf yapmak için

olabilir fakat baskı devrenin ön yüzünden bakınca gözüken bir parça yok plaka 2 yerden delinmiş(2 ayaklı bir parça kullanmak için diyeyim) 2 tanede ek çıkartılmış ve çıkan ekler boşta bağlı bir parça yok yanı plaka delinmiş üzerine macun olarak düşündüğümüz o parça koyulmuş başka birsey gözükmüyor

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

ön yüzünde fotosunu çekermisin merak ettim şimdi.. :D

Boş İşler Uzmanı..
Toplam Hit: 3192 Toplam Mesaj: 28