Elektronik Parçalardan Anlayan Arkadaşlar Bakabilirmisiniz?
-
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------
ne yüksek çözünürlüğü be :D çözünürlükten kastın fotoğrafın kroplanmamış haliyse bi git, alla alla :D
o halde dediğin şey lehim olabilir birden fazla parçanın irtibatlanması için damlatmışlardır.Entegre falan değil yani
hocam saçmlama allah aşkına ya ne lehimi yüksek çözünürlükten kastım 253*223 değilde fotografın çözünürlüğünün 3072*2304 olmasıdır o resimi buraya koysam sayfanın anasını ağlartırdı baskı devrede 5 adet led ve birde o parça var.buda kesip biçtiğim diğer resimler

-
dostum fotoğrafını çekeceğin neseneyi focuslayamadıktan sonra kaç mp olursa olsun farketmez ;) al işte neyin ne olduğu görülmüyo, görülüyomu hayır görülmüyo
-
bu devre sanırım cocukların elinde olan böyle ledlerle yanıp sönen kılıç tarzı oyuncaklarda kullanılan bir devre..flip flop sanırm
-
HeadBanger bunu yazdı:
bu devre sanırım cocukların elinde olan böyle ledlerle yanıp sönen kılıç tarzı oyuncaklarda kullanılan bir devre..flip flop sanırm
flip flop sadece sırayla yanmıyormuydu bunlar aynı anda yanıp sonuyor ve sabit kalma özeliğine sahip yanı bir pic gibi programlanabilme özelliği var sanırım -
Tnrsk bunu yazdı:
dostum fotoğrafını çekeceğin neseneyi focuslayamadıktan sonra kaç mp olursa olsun farketmez ;) al işte neyin ne olduğu görülmüyo, görülüyomu hayır görülmüyo
haklısın hocam bu kadar kişi serap görüp cevap yazıyor tek gerçek sensin :) -
orda bir entegre var tamamda o macun sanırım onu soğuk tutmak için konulmuş pic de olabilir dediğin gibi.. küçük bir devre oldugu için üstüne soğutuucu yerine macun koymuş olabilirler..kaplicağı yerden tasarruf yapmak için
-
iki tane ledi soğutmak için macun falan filan ha..Evet mantıklı ve bu mantıklı cevapların gelmesini sağlayan senin o yüksek çözünürlüklü fotoğrafın dostum.Millet burda yorum yapıyo evet ama sadece tahmin yürütüyolar.
-
Tnrsk bunu yazdı:
iki tane ledi soğutmak için macun falan filan ha..Evet mantıklı ve bu mantıklı cevapların gelmesini sağlayan senin o yüksek çözünürlüklü fotoğrafın dostum.Millet burda yorum yapıyo evet ama sadece tahmin yürütüyolar.
-----------------------------arkadaşım sabrımla yazı tura oynama led demedim orda entegre dedim.. iyi oku entegre
-
HeadBanger bunu yazdı:
orda bir entegre var tamamda o macun sanırım onu soğuk tutmak için konulmuş pic de olabilir dediğin gibi.. küçük bir devre oldugu için üstüne soğutuucu yerine macun koymuş olabilirler..kaplicağı yerden tasarruf yapmak için
olabilir fakat baskı devrenin ön yüzünden bakınca gözüken bir parça yok plaka 2 yerden delinmiş(2 ayaklı bir parça kullanmak için diyeyim) 2 tanede ek çıkartılmış ve çıkan ekler boşta bağlı bir parça yok yanı plaka delinmiş üzerine macun olarak düşündüğümüz o parça koyulmuş başka birsey gözükmüyor -
ön yüzünde fotosunu çekermisin merak ettim şimdi.. :D