Elektronikden Ve Oto Ses Sitemlerinden Anlayan Arkadaşlar İçeri Buyrun.Bir Fikrim Var
-
3 aydır kullnıyorum.
90 milyona bi invertör aldım.aküye bağladım.
5+1 i,invertöre bağladım..seste bi bozulma yok.ama invertör arada bi ısınıyo.ses kesiliyo.kapatıyorum 5 dakika sonra tekrar açıyorum çalışıyor.muhtemelen sıcaklardan diye tahmin ediyorum
-
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------3 aydır kullnıyorum.
90 milyona bi invertör aldım.aküye bağladım.
5+1 i,invertöre bağladım..seste bi bozulma yok.ama invertör arada bi ısınıyo.ses kesiliyo.kapatıyorum 5 dakika sonra tekrar açıyorum çalışıyor.muhtemelen sıcaklardan diye tahmin ediyorum
-----------------------------Isınma problemini halletmek kolay.İnvertör açıp soğutucu plakasını büyütebiliriz.Ve minik bir fan iş görecektir.
-
hiç üzerinde düşünmemiştim.çok nadir oluyor zaten.öle aşırı sıcaklarda öğlen vakitlerinde filan.
ama sana tavsiyem boşver yapma.arabada kalabalık ediyo kocaman inverter.
el frenini kullanmıyom çoğunlukla.üzerinde duruyo meret.
edit:ama allah için deli motive oluyon araba kullanırken :D
-
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------hiç üzerinde düşünmemiştim.çok nadir oluyor zaten.öle aşırı sıcaklarda öğlen vakitlerinde filan.
ama sana tavsiyem boşver yapma.arabada kalabalık ediyo kocaman inverter.
el frenini kullanmıyom çoğunlukla.üzerinde duruyo meret.
edit:ama allah için deli motive oluyon araba kullanırken :D
-----------------------------Kardeşim kullandığın hoparlör markası nedir.ses kalitesinden ve yüksekliğinden memnunmusun peki ?
-
sunny ...
memnunum yetiyo bana hacı.
ayrıca bi de lcd ekran tv takmayı düşünüyom ama fazla yüklenmeyek aküye diyom :D
-
arkadaşlar ne gerek war ben arabam için 70 watlık bi anfiden 2 tane yaptım
bana toplam maliyeti 30 ytl oldu 150 watlık pürüssüz bi ses alıyrum + baslarıda tatmin edici kullandıgım entegre tda1562 netten bi arastırın datasheetlerine bakın 12 volta 70 w lık pürüssüz bi ses alırsın arabadada gerçekten tatmin edici bi ses.
-
-
Kadaaa bunu yazdı:
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=c5FQaOY2l4Y
buda videosu bakmak isteyen bakar
-----------------------------
Yiehhyytt yavrum be :DBenim arabada favorit :D
Devre şeması ve gerekli malzemelerin listesi varmı kardeşelinde.Varsa yollla bizde çakalım bizim favoya anfiyi :D
-
ooo adamım süper olmuş ewet şu listeyi bizede yolla bizde çakalım arabaya he.:D
-
usta devre şemasını,kullandığın malzemeleri,maliyetini yazabilirmisin..
ii gibi duruyo.inş.doğrudur dediklerin(arabada yabancı plaka hani.mazur gör :) )