Elektronikden Ve Oto Ses Sitemlerinden Anlayan Arkadaşlar İçeri Buyrun.Bir Fikrim Var
-
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------usta devre şemasını,kullandığın malzemeleri,maliyetini yazabilirmisin..
ii gibi duruyo.inş.doğrudur dediklerin(arabada yabancı plaka hani.mazur gör :) )
-----------------------------Hakketten ya araç yabancı plaka :D
Arkadaş kekleme durumu yok değilmi D:
-
5+1 kullanırsan iyi bir sistem al logitech veya creative gibi o zaman canavar gibi olur bence be hep düşünüyordumda araba yok :D ilk önce araba sahibi olmak gerekiyor
-
[URL=www.resimupload.com/ds196151698_tda1562xy4.html][IMG]http://pic1.resimupload.com/r9/thumb_196151698.png[/IMG][/URL]
dewre şeması bu arkadaslar amliyete gelince entegre izmirde 9 lira diger malzemeleri para tutmuyo 5 ytl de kondsatörler dirençler desen 14 1 liarada çerez aprası 15 liraya mukenmmel bi anfi yapabiliyorsunuz ben 2 tane yaptım stero arabada yetiyo gerçekten werimli bi dewre.
-
ohoo hacı sen geriden geliyorsun biz onu 3 sene önce düşündük aq.
12 - 220 ye çevirmeye gerek yok Direk içindeki adaptörü iptal et sonra bağla çalışır yalnız arabadaki A senin 4+1 yada 5 + 1 i yakabilirr... hiç uğraşma toplam 300 vercene ver 1000 ytl
al JBL 1000W, Pionner 7750, 2 Twe, 4X85 birde sağlam amfi dımtıs dımtıs gezzzz
-
bunu fazla yazdım gören olursa silerse sevinirim ...
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Arabada kullanmayı düşündüğüm 5+1 komple ahşap ve 30 metrekarelik bir odada yarım ses açtığın zaman ortalığı inletiyor.bunu bir aracın içine koyarsak ve % 50 performansda çalıştığını düşünürsek çoğu oto tesisatının eline verir diye düşünüyorum D:
-----------------------------bu yazıyı sonradan gördüm ve cevap vermeden duramam
hacı yavaş ver :D sonra yamulmasınnn dikkat et
-
nonviolen bunu yazdı:
-----------------------------ohoo hacı sen geriden geliyorsun biz onu 3 sene önce düşündük aq.
12 - 220 ye çevirmeye gerek yok Direk içindeki adaptörü iptal et sonra bağla çalışır yalnız arabadaki A senin 4+1 yada 5 + 1 i yakabilirr... hiç uğraşma toplam 300 vercene ver 1000 ytl
al JBL 1000W, Pionner 7750, 2 Twe, 4X85 birde sağlam amfi dımtıs dımtıs gezzzz
-----------------------------
şehzadem bu mesajdan bi b*k anlamadım :) -
hoca zaten normal teybin sesini son ses açınca kulaklarım skilio nabacan sistemi yaws :)
-
cd caların ses çıkısının omajı ile 5+1 omajı farklıdır
ayrıca 220 miyi nası verecen belki converter bi devre yapıp olabilir ama buda cok pahalıya patlar
zaten aracın içinde 30-40 watt lık bi güçle ne kadar ses alacan ki
-
ben sana ucuz yolldu bi recete yazim ben olsam böle yapardım
2 adet kamosonic oval hoparlor 80-100 ytl ye bulabirsin bizim buralarda
1 çift pioner tss 20 serisi tweeter
2 adet kapı hoparloru (tas patlasın 50-60 ytl)
iyi denilecek kadar ses verir