folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Eleman ( Yardımcı ) Aranıyor !!

Eleman ( Yardımcı ) Aranıyor !!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abizittin
    Abizittin's avatar
    Erkek

Selam sevgili müridler.Başlığı gören serbest meslekte çalışan arkadaşlar yanlış anlamasınlar benim teklifim onlarla ilgili değil :) teklifim şu.

Benim kendi emeğimle kodladıyıp bedava dağıttığım portal ilk günden bugune kadar bayağı bir gelişim kaydetmiştir.Malum zaman geçtikçe istekler artıyor ve sorunlarda büyüyor.Kullanıcılara daha iyi hizmet vermek için bayağı çaba sarfetmeme rağmen ağır kalıyorum o kadar işi tek başıma halletmek artık zor olmaya başladı.Tasarım,kodlama,zırt bırt çıkan saçma sapan hatalar,onun bunun portalını editlemişsin diyenler,bizim portalı geliştirip copyright ı silerek dağıtanlar,ayrıca sitede arada sırada çıkan lamerler beni hayli yordu.Bu yüzden bana yardımcı olacak bir iki arkadaş arıyorum.Şuan sisteme css entegre etmeye çalışıyorum ve tıkandım denebilecek kadar yavaşladım.Hayli zaman oldu yeni sürümü çıkarmayalı bu yüzden kem küm etmeye başladım.Benimle birlikte bu portalı devam ettirmek isteyen arkadaşlar post(mesaj) yoluyla veya bana pm(özel mesaj) yoluyla ulaşırlarsa sevinirim.

he birde aradığım özellikler şunlar:

html biliyorum deyip gelen arkadaşlar kesinlikle gelmesinler :|

aspden orta veya ileri düzeyde anlayan.

dw veya fp den dolayısıyla tasarımdan anlayan.

css , mysqlden anlayan arkadaşlar arıyorum.

bu arada unutmadan hangi portal bu kardeşim diyebilirsiniz.portalın adı ve sitesi :

JustPORTAL

www.justportal.org

Bu özelliklerden bir veya daha fazlasına sahipseniz iletilerinizi bekliyorum :) Saygılar Alican...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    |Konuyla alakalı değil ama çakma Tbt gibi duruyor :|

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    dsotum bence site cok guzel durmus, buda konuyla alakali degil ama.. :/

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abizittin
    Abizittin's avatar
    Erkek

under_king bunu yazdı:
    -----------------------------
    |Konuyla alakalı değil ama çakma Tbt gibi duruyor :|

eyw hoca onada eyw.. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abizittin
    Abizittin's avatar
    Erkek
    mürid müridin kardeşidir hocalar yokmu yardım edecek :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    mysql + asp zerre anlamam ama asp için arada sırada ugrar yardımcı olurum fırsatım oldukca

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    benim saten birlikte çalıştığım bi ekip var web tasarım işinde... asp ıle aram ıyıdır ama sql de cok yardımcı olamam iyi para varsa bu işte ekibi toplayıp gelıyım ortak olalım....bıde sehır falan bı bılgı versen ıyı olur..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek

Çakma değil birebir tahribat

Edit: Şeka hocam güzel site başarılar....

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek
    yasirprodan çalıntı neymiş coder olmuş :/ tbt çal onu çal bunu çal çırp moda oldu

Bozamaz Aramızı Yarasa
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek

azrail_rapi bunu yazdı:
    yasirprodan çalıntı neymiş coder olmuş :/ tbt çal onu çal bunu çal çırp moda oldu

tam ben yazıodum benden önce davranmışsın gördüm yasirpro zanettim :D 

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    o saydıklarndan keske anlasaydım evde kös kös oturuyrm amk.

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
Toplam Hit: 2461 Toplam Mesaj: 16