Eleman Bisikletle 10,000 Km Yol Yapmış...
-
Dostum çin olimpiyatlarında adamlar bisikletle ingiltereden çıkmış çine yolculuk yapıyorlardı.Bizim köyden geçerlerken konuşmuştum 15000 yada 25 bin olacaktı.
-
ben 10km gittim oturan yerlerim ağrıdı bi gün oturamadım.
-
istanbuldan cıkıp karadeniz kıyıları-dogu anadolu-akdeniz-antalya-ege-istanbul nası 10bin km ediyo ?
-
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------
tehlike bi iş kamyonculara raslasaymış sikerlermiş kesin
----------------------------- -
cesur arkadaslarının olması lazım ben şimdi gönderen kişiye(pr_x71) gel beraber bisiklet turu yapalım desem kırk bahane uydurur
-
ameros bunu yazdı:
cesur arkadaslarının olması lazım ben şimdi gönderen kişiye(pr_x71) gel beraber bisiklet turu yapalım desem kırk bahane uydurur
-----------------------------Pr_x71 her türlü gelir hacı.Ben sana gel desem gelin mi?
-
ameros bunu yazdı:
-----------------------------Bi pisiklet kaç para biliyon mu sen ?
-
konusma lan murdery seni bisiklet yapar sürerim seni kantırda rehine yapar sonra kafana sıkarım
-
bu işin maddi tarafı nasıl halledeliyor? ulan bu nasıl bohem yaşam tarzı geleceği, iş derdini güç derdini bir kenara bırakıp basıp gidiyorsun hiçliğe. pedal bastığın müddet kelle koltukta tek başına gidiyorsun. tüm kaygıları geride bırakıyorsun. gittin geldin hayatında 2 yıl yok? CV'ye ne yazacan amq? kafam bi gün attı bastım gittim 2 yıl o çin senin bu arjantin benim gezdim... çok büyük cesaret helal.
-
TeRRoR bunu yazdı:
bu işin maddi tarafı nasıl halledeliyor? ulan bu nasıl bohem yaşam tarzı geleceği, iş derdini güç derdini bir kenara bırakıp basıp gidiyorsun hiçliğe. pedal bastığın müddet kelle koltukta tek başına gidiyorsun. tüm kaygıları geride bırakıyorsun. gittin geldin hayatında 2 yıl yok? CV'ye ne yazacan amq? kafam bi gün attı bastım gittim 2 yıl o çin senin bu arjantin benim gezdim... çok büyük cesaret helal.
-----------------------------Hocam elemanın dediğine göre 5 kuruş para almamış yanına.Ama bu eleman gazeteci sponsor filanda bulmuş sitede vardı.Medyadada yer aldı be eleman özellikle habertürkte.5 kuruş parasız yapamaz