Eleştiri: Gerçekten Böyle Bir Şeye İhtiyaç Var Mı? (MONSTER SEMRUK S7 V3.1.1 17.3)
-
İlk gördüğümde benim emektara restart atasım geldi.(Yine kafayı yedi diye) :D
Hocalarım bu konuya hakkında teknik anlamda değilde felsefik anlamda eleştiri yapmak gerekiyor bence :)
Böyle bir makine hayalleri karşılamak yerine işin çikolatasını çıkartmış diyorum. Sizlerden de yorum bekliyorum..Hocalarım özür diliyorum buyrun fiyat editi:
Buyrun özellikler:
Platform GAMING Notebook Serisi SEMRUK S7 İşlemci Mimarisi 6.Nesil Skylake İşlemci Serisi Intel® Core™ i7 İşlemci Kod Adı Intel® Skylake Core™ i7-6700K 4C/8T; 8MB L3; 8GT/s; 4.0GHz > 4.2GHz; 91W; 14nm Chipset Intel® Z170 Express Chipset VGA Belleği 8GB VGA Bellek Veri Yolu 256-Bit VGA 2x 8GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX980M 256-Bit DX12 Çözünürlük 1920 x 1080 Ekran Boyutu 17.3" Full HD 1920x1080 IPS G-SYNC Mat LED Ekran Sabit Disk Türü SATA Sabit Disk Kapasitesi 5TB SSD Bellek 64GB (4x16GB) DDR4L 1.2V 2133MHz SODIMM M.2 SATA SSD Portu 2x M.2 SATA SSD 1.Port M.2 SATA SSD Samsung 512GB 950 PRO M.2 Sata SSD (Okuma Hızı 2500MB / Yazma Hızı 1500MB) 2.Port M.2 SATA SSD Samsung 512GB 950 PRO M.2 Sata SSD (Okuma Hızı 2500MB / Yazma Hızı 1500MB) 1.Port 2.5" HDD 2TB Samsung 850 EVO SSD SATA-3 7mm (Okuma: 540 MB/s - Yazma: 520 MB/s) 2.Port 2.5" HDD 2TB Samsung 850 EVO SSD SATA-3 7mm (Okuma: 540 MB/s - Yazma: 520 MB/s) Optik Sürücü Yok İşletim Sistemi Windows 10 Pro Lisans 64-Bit (Türkçe) Klavye 7 Renkli Özelleştirilebilir Arkadan Aydınlatmalı Klavye (Türkçe Q) Klavye Ek Özellikleri Ayrık Numerik Tuşlu Klavye Yapısı Touchpad Kaydırma ve Çoklu Hareket Algılama Özellikli Touchpad Kamera 2.0MP FHD Kamera Kablosuz Ağ Intel® Dual Band Wireless-AC 8260, 2x2 AC +BT M.2 2230 Hoparlör Entegre 2+1 Adet Hoparlör Hoparlör Sistemi ONKYO Hoparlör ve Subwoofer Ses Sistemi SOUND BLASTER® X-FI™ MB5 Ses Özelliği High Definition (HD) Ses Subwoofer Var RAID Desteği Var 3D Desteği Yok Dokunmatik Tuş Fonksiyonu Yok Numerik Tuş Takımı Var Parmak İzi Okuyucu Var Dahili Kart Okuyucu Var Gigabit Ethernet RJ45 Portu Yok Killer Ethernet RJ45 Portu Var USB 3.0 Portu 5 Adet USB 3.1 Portu 1 Adet Thunderbolt 3 Portu Var eSATA Portu 1x eSATA/USB 3.0 Ortak FireWire Portu Yok HDMI Portu Var DVI Portu Yok VGA Portu Yok Display Portu Yok Mini Display Portu Var Kulaklık / Speaker Çıkışı Var Mikrofon Girişi Var S/PDIF Dijital Çıkışı Var Line In Girişi Var Dahili Bluetooth Var Dahili Mikrofon Var Aydınlatmalı Klavye Var Uçuş Modu Var Ekran Kartı Değiştirilebilir mi? Evet Boyutlar 428 (W) x 308 (D) x 45 (H) mm Ağırlık 4.8Kg (1x VGA, ODD ve 89WH Pil Dahil) Adaptör Full Range AC Adapter 330W - 19.5V / 16.9A Batarya Gömülü 8 Hücreli Lithium-Ion Pil Garanti Süresi 2 YIL Hediye (Konuyu yanlış yere açtıysam affola...)
-
-
MSI'n da böyle bir bilgisayarı var gerçi 5 tb ssd ile baya bi abartmışlar ama MSI'da laptopda bbak düşün mekanik klavye çift ekran kartı var bunda biraz ssd yi abartmışlar
-
0x656e bunu yazdı
MSI'n da böyle bir bilgisayarı var gerçi 5 tb ssd ile baya bi abartmışlar ama MSI'da laptopda bbak düşün mekanik klavye çift ekran kartı var bunda biraz ssd yi abartmışlar
Öyle de hocam 25.000 TL nedir yaa :))
-
-
samaccc bunu yazdı
Hocam kusura bakmayın yeni fiyat editledim. 25.000 TL. Bilgisayarlarınızın yarısı değil %15'lik kısmına denk gelir belki :D
-
http://i.hizliresim.com/0LBogY.jpg
En az buna ihtiyaç olduğu kadar ihtiyaç var. Alıcı varsa satıcı da var. Çok üstelememek lazım. Bize göre absürt. Ama o parayı basıpta alacak insanlar varken çok büyük bir problem değil.
Özellikle ticarette çok ince düşünmemek, mantık aramamak lazım. Her insan senin benim gibi değil. Şartlar çok farklı. Biz 50 lira bir yemeğe, 10 lira bir kahveye verince bile sorgulayabiliyoruz ama gözünü kırpmadan belki de bizim alacağımız maaşın 5 katını yemeğe verebilecek insanlar var. Zaten bu tip ilanlar da senin benim için değil. O kitle için.
Firma bilgi verseydi eminim bir, ikiden daha fazla alındığını öğrenirdik.
Austen tarafından 19/Ara/15 17:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Bana bu pc'yle arasında pek fark yok.
Ekran kartı olarak quadro k5000m takacağım için ekran kartını değiştirmedim. GTX 980'le arasında 250$ vardı.
SLI eklesek üzerine 1000dolar koysak. Kargoyu de eklesek 3000$ eder.
EUROCOM Sky X4USD 1991
Base System and Display EUROCOM Sky X4 Choose your LCD Display 15.6-inch (39.6cm); 4K QFHD 3840x2160; IPS; Glossy; 1000:1; NTSC 72%; sRGB 100%; eDP; SHARP IGZO LQ156D1JX01B G-Sync Technology without NVIDIA G-SYNC™ Display Calibration Optional - choose from the options below: eXpansion Modules for 2-3 External Displays None - Choose from the options below GPU / Graphics Technology Single VGA support; up to 100W per card; Modular MXM 3.0b; Upgradeable VGA / GPU Graphics Options 6GB GDDR5; NVIDIA GTX 970M (N16E-GT); 1280 CUDA; GPU/VRAM Clock 924MHz/2500MHz; Maxwell (28nm); MXM 3.0b; 81W Processor / CPU 4GHz (up to 4.2GHz) Intel Core i7-6700K; 4C/8T; 8MB L3; Skylake-S; 14nm; LGA1151; 91W GPU Heatsink - Thermal Paste IC Diamond 7 Carat Thermal Compound for Maximum Performance CPU Heatsink - Thermal Paste IC Diamond 7 Carat Thermal Compound for Maximum Performance Memory (RAM) Configuration - Fully Upgradeable 16GB; 2x 8GB; DDR4; PC4-2133; CL15; 260-pin; Micron; 1.2V; 2 SODIMMs Operating System(s) None - Choose from the options below for Pre-install or install your own Choose Your Keyboard (Language) Backlit; English; USA/Canada; QWERTY Office and Business Productivity Software None - Choose from the options below RAID Options: M.2 PCIe/M.2 SATA/mSATA Storage None - Choose from the options below: Internal M.2 (2280) SSD Storage; 22mmx80mm Choose your SSD M.2 type 2280 (80x22nm) from the options below: Internal M.2 (2280) SSD Storage; 22mmx80mm Choose your SSD M.2 type 2280 (80x22mm) from the options below: RAID Options: HDD/SSD Storage None - Choose from the options below 1st Hard Drive. Choose Regular HDD, SSD or Hybrid SHDD: *** Without Hard Drive; with HDD bracket included *** 2nd Hard Drive Choose your 2nd HDD/SSD/SHHD from the options below: External Optical Drive None - Choose from the options below Internal Card Reader 6-in-1 Card Reader; MMC/RSMMC/SD/MiniSD/SDHC/ SDXC; UHS-II interface Biometric Device Built-in Fingerprint Reader Embedded Security Chip Embedded TPM 2.0 Security Chip for Data Encryption TV Tuner (Internal and/or External) None - Choose from the options below Wireless LAN 2-in-1; 802.11a/b/g/n/ac WLAN + Bluetooth 4.1; Killer Wireless-AC 1535; ExtremeRange™ Technology; M.2 2230 Built-in Web Camera 2.0 Megapixels; Webcam; Built-in HDMI Port(s) HDMI 2.0 Output Port Thunderbolt Port Thunderbolt 3 (via USB 3.1 type C) Standard Battery (internal) 8-cells Smart Li-lon Battery Standard AC Adapter 330W AC Adapter; Auto-switching; 100-240V; 50-60Hz; DC 19.5V @ 16.9A Standard Power Cord - included EUROPE Carrying Case None - Choose from the options below Choose Your Warranty Plan 1 Year Return to Factory Depot with 1 Year of Tech Support
-
Austen bunu yazdı
http://i.hizliresim.com/0LBogY.jpg
En az buna ihtiyaç olduğu kadar ihtiyaç var. Alıcı varsa satıcı da var. Çok üstelememek lazım. Bize göre absürt. Ama o parayı basıpta alacak insanlar varken çok büyük bir problem değil.
Özellikle ticarette çok ince düşünmemek, mantık aramamak lazım. Her insan senin benim gibi değil. Şartlar çok farklı. Biz 50 lira bir yemeğe, 10 lira bir kahveye verince bile sorgulayabiliyoruz ama gözünü kırpmadan belki de bizim alacağımız maaşın 5 katını yemeğe verebilecek insanlar var. Zaten bu tip ilanlar da senin benim için değil. O kitle için.
Firma bilgi verseydi eminim bir, ikiden daha fazla alındığını öğrenirdik.
Valla haklısınız hocam, her arz kendi talebini oluşturur, boşuna denmemiş.
Cimrilik çok iğrenç birşey o su götürmez gerçek, bununla birlikte İsraftan da çok korkuyorum. Umarım Hak Teâlâ beni bununla sınamaz..
-
kardeşim herifler 100 binliraya şampanya açıyor şimdi o yönden bakarsan bu daha mantıksız?
-
Oha 5 TB "SSD"