folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Eleştiri: Gerçekten Böyle Bir Şeye İhtiyaç Var Mı? (MONSTER SEMRUK S7 V3.1.1 17.3)

Eleştiri: Gerçekten Böyle Bir Şeye İhtiyaç Var Mı? (MONSTER SEMRUK S7 V3.1.1 17.3)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek
    Mr_Dark bunu yazdı

Gaussian Çalıştırmak için on numara bilgisayar ama genelde masaüstü daha çok tercih ediliyo unutmayın ikisi arasındaki en önemli faktör mobilite. 

Taşınabilirlik çok önemli bir faktör tabii ki hocam, Gaussian çalıştırmak dediniz. Biraz bu programdan bahseder misiniz? Araştırdım ama sanırım istediğim cevabı bulamadım internette. :) @Mr_Dark

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

Araplar bunlarla mayın tarlası oynar...

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek
    Noyan bunu yazdı

Araplar bunlarla mayın tarlası oynar...

:D :D 

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

parayı bununla kazanan ve bu donanım ve performansa ihtiyacı olan biri için alınabilir bi ürün. Sürekli şehir şehir dolaşan her gittiği şehirde projelerde görev alan evin yolunu unutmuş masanın şeklini unutmuş kişiler alabilir. Bende şehir şehir dolaştığım için dizüstü candır bu kadar yüksek donanıma ihtiyacım yok, grafik ile ilgili de çok büyük ihtiyaçlarım olmadığı için 8000-9000 civarında fiyatı olan laptopkullanıyorum ve neredeyse her yıl malum değişkenlerden dolayı yenilemek zorunda kalıyorum. Hea grafik, oyun falan çok mu önemli hayır hala çok sıkıldığımda kafam şişip artık biraz işten uzaklaşayım dediğimde CS 1.6 ya da NFS Most Wanted oynuyorum o kadar bunu neredeyse günümüzde her pc yapıyor :) 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
Toplam Hit: 7479 Toplam Mesaj: 35
pc notebook monster laptop notebook pahalı monsternotebook en dizüstü