Elimde Dell Inspiron 2500 Laptop Var Nasıl Bozabilirim :)
-
bnce babanın yanında pcyle oyna eline al bi bardak meyve suyu babana bişi gösterirken dök üstüne baba senin suçunde çık kenara:D
-
bozacağına bana ver sonra çaldırdım de , benden kimse bulamaz :C
-
streetw1se bunu yazdı:
-----------------------------s.a muridler,
elimde bi tane dell ins. 2500 laptop var bunu nasıl kendi kendine bozulmus gibi bozarım en kolayından? :) tamiri çözümüde olmasın :)
fikir ve görüşlerinizi bekliyorum.
-----------------------------Ne bozcan la yolla bana:d
-
usb'sini kısa devre yap, ööle yapılı bırak,
kendi kendine gider zaten bi vakit sonra.
-
Ters çevir su dök motor kısmına :d
-
cbekcibasi bunu yazdı:
-----------------------------
Ters çevir su dök motor kısmına :d
-----------------------------ne motoru la.. ha diskim bi motoru var bildigim.. ama yrildim yaw... :))PPP
-
yuksek bir yerden dusur "yanlislikla"
-
gir 89.com a neyin :| işlemciyi fln yak. :D arkadasdan biliyom :D
-
üstüne köpek işesin...
-
lk önce kibritleRin uçlarini kaziyoRuz ve bu uçlaRi biR havana ya da saglam bi kahseye koyuyoRuz..bu kahsede ya da havanda bunlari tahta biR davayla bi güzel ezioRuz,toz haline getiRioRuz
Baya bi tozumuz olduktan soRa;
disketi dikkatlice açioRuzüsteki pamuk gibi olan koRuyucu zimbiRtiyida çikaRtioRuz...
daha soRa;
fak cd boyutunda filmden yapilmis siyah esnek zimbiRtisının üzeRine tozumuzu esit olaRak yayiyoRuz soRa tirnak cilasini kibRit tozunun üzeRine yayin ve kurumaya biRakin...soRa disketi açtigimiz gibi tekRar kapicaz,baglanti noktalaRina tirnak cilasindan biRaz süRüp kapayabiliRsiniz
islem tamam,simdi pc i kapat disketi tak babana ver pc i açsın sonra bbbbbboooooooooommmmmmmmm
Toplam Hit: 4470 Toplam Mesaj: 26