Elimde Tarihi Bir Bilgisayar Var, Nasıl Değerlendirebilirim ?
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------
nevorapat bunu yazdı:
o6u2 bunu yazdı:
nevorapat bunu yazdı:
Hocam bencede Müzeye yolla veya evde müzik dinlemek için kullanabilirsin tabi çalışıyosa :D
-----------------------------çalışıyo windows 95 ile :D indycar racing diye bi oyun kurulu hatırlıyorum bi tek onu oynardım.

--------------------------ooooooo o makine neymişya :D
-----------------------------bu oyunu ben hala oynayamıyorum. kaldırmıyo pc amk :(
-----------------------------yenisini oynayamıyosundur.benim oynadığım böyleydi bak (gerçi bu videodaki dos sürümü ama benim oynadığım da bunun tıpkısının aynısıydı)
http://www.youtube.com/watch?v=vpd1v_eC8po -
o6u2 bunu yazdı:
ultrAsker bunu yazdı:
nevorapat bunu yazdı:
o6u2 bunu yazdı:
nevorapat bunu yazdı:
Hocam bencede Müzeye yolla veya evde müzik dinlemek için kullanabilirsin tabi çalışıyosa :D
-----------------------------çalışıyo windows 95 ile :D indycar racing diye bi oyun kurulu hatırlıyorum bi tek onu oynardım.

--------------------------ooooooo o makine neymişya :D
-----------------------------bu oyunu ben hala oynayamıyorum. kaldırmıyo pc amk :(
-----------------------------yenisini oynayamıyosundur.benim oynadığım böyleydi bak (gerçi bu videodaki dos sürümü ama benim oynadığım da bunun tıpkısının aynısıydı)
http://www.youtube.com/watch?v=vpd1v_eC8po
-----------------------------hocam öylesine geyik yapmıştım :) hani bu eskisini hala kaldırmayan makinalar var seninki mi hurda enimki mi? tarzında. ama bu saatte becerememiş olabilirm :d
-
bi ara büronun deposunda 5,5' flopy diskli bilgisayar vardı. harddiskler o zamanlar daha gb leri görmemişti. yanındada bi kaç kasa temizlik yaparken hepsini attım çöpe.
-
sLeymN bunu yazdı:
kasasını mangal olarak kullanabilirsin hacı .
-----------------------------O okasalardan mangal falan olmuyor :) En azından kasnın gorulmesı lazım :) Bir yerde çok güzel hamster yuvası yapıldığını görmüştüm onu dene bence :)
-
benim ilk bilgisayarım p100 ve 1 gb ram olan birşeydi , 8+8 mb 16mb sd ram sahibiydi 2mb ekran kartı vardı hatta kartın üzerinde delikler vardı 2 tane oraya da ram takılabilirdi, satan eleman senin pc süper her oyunu kaldırır hatta cd oyunları bile demişti , haa 8 hızlı cdsi vardı bide. öğrenciyiz para yok yıllarca kullandımda en sonunda bu aletten beni cih virüsü kurtardıydı , celeron 333 aldım 32mb ram vay be demiştim aslında saklansa olurmuş ama şu anda para etmez o şey çünkü teknik olarak bir şeyin tarihi sayılabilmesi için üzerinden 50 yıl geçmesi gerekiyor yani 50 yaşından az şeyler tarihi ya da antika kelimesi kullanılmaz. eski denilir kısaca arkadaşın dediği gibi kasasını mangal, hdd ini takoz yapabilirsin hurdalıklar bu aletlerle dolu
not : bide ne ağırdı mk şeyleri gavur ölüsü taşıyoz sanki şimdiki pclerin gözünü seviyim
-
hocam bence sen o bilgisayara captain majid kur takıl. başka bişey olmaz :D
-
Benimde öyle bi beter makine var çatıda yatıyor.
hocam sen en iyisi ona call of duty fln yükle :D manyak oynarsın o makinede
-
3 tışlu mouse ları hatırlıyorum ama yaşım el vermediği için kullanamadım hiç hep merak etmişimdir 3 tuşlu mouse larda ortadaki tuş ne işe yarıyo :)
-
metalkolik bunu yazdı:
3 tışlu mouse ları hatırlıyorum ama yaşım el vermediği için kullanamadım hiç hep merak etmişimdir 3 tuşlu mouse larda ortadaki tuş ne işe yarıyo :)
-----------------------------hiç bir boka yaradığına şahit olmadım.
-
sLeymN bunu yazdı:
kasasını mangal olarak kullanabilirsin hacı .
hahhaa :D