Elinde Eski/Kullanmadığı HDD Olan Var Mı?
-
boyutu önemli degil arkadaslar pederin antikayi toparlamaya calisiyorumda 10 GB HDD si vardi ölü.. elinde olan varsa yardimci olursa sevinriim.. saygilar..
-
Üstad dünku anakarta mı takacaksın elimde 500 mb lık bir hdd var
-
evet birader ona takacagim ama 500 MB hard disk nasi oluyor yaw :D ilk kez duydum okadar ufak boyutlusu varmiydi?
-
bendede vardı 500 mb, al katta eniştem 4 gblık almış amma hava yapmıştı :))
-
ilk bilgisayarım 6.03 gb tı.. eskort marka :) o 0.3 niyeydi hiç anlamamıştım ama sayı kazınmış bak aklıma :p
-
100 mb bile var üstad. Bu hdd compaq marka bir bilgisayarda kullanıyordum makina çalışmıyor ama arçalar sağlam üstünde işlemcis var ama kaç olduğunu bilmiyorum ide bağlandılı markasını hatırlamıyorum wd olabilir.
edit: şimdiki hdd ler saniyede 100 mb aktarıyor

-
hocam elimde 1 tane 40 GB lik var çalışıyor mu bilmiyorum ama eski bilgisayardan sökmüştüm sanırım sorunluydu biraz.
-
bende de 800 mb war ama ilkl hdd dem 250 gb dı 2005 de almıştım ne büyük geliodu şimdi ise 790 gb war
-
hacı ilk hdd m 3 gbydi onu geçenlerde çekiçle parçaladım :) içinde ne var diye acayip merak ediyordum çünkü :D şimdilerde 1.5 tb 640 gb 500 gb ve 160 gb var ama yetmiyi..
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------
ilk bilgisayarım 6.03 gb tı.. eskort marka :) o 0.3 niyeydi hiç anlamamıştım ama sayı kazınmış bak aklıma :p
-----------------------------Üstad benimde ilk hdd 4.03 gb idi
-
resmen adamın konusunu piç ettik :))