Elinde Ölü Geforce Fx5200 Olan Varmı?
-
canerator bunu yazdı:
-----------------------------
Hmm izmirde nerlerde bulabilirim yada üçyola yakınsan senden alabilirim?
-----------------------------necip bilgisayar mı ne var çankayada 2.onur han ının yan tarafında. eski bit pazarında.. kime sorsan gösterir.
her türlü fan mevcut al fanı eline buna benzer bişey ver de hallederler
-
bizim evde kardeşim sağolsun birsürü fan varda istanbuldayım gördüğüm kadarıyla izmirdesin kargolasam masrafına değmez
ikinci el pc parcası alan satan yerlere bak bence
-
bendede o karttan var ama benimkininin girişleri biraz daha farklı ayrıca fanıda yok :D
-
canerator bunu yazdı:
Ya bende bu resimde görmüş olduğunuz karttan var fanı çok rahatsız edici bir ses çıkartıyo.Söktüm fanı baktım toz falanda kaçmamış,üstüne tık tık vura vura susturuyom ama artık uğraştırmaya başladı elinde olan varsa vede verebilcek durumdaysa çok ihtiyacım var bi fan için ekran kartı almak istemiyorum=(
-----------------------------Kardeş o fanlar en fazla 4 ay dayanıyor bende de vardı ben o güçük fanı söküp kartın üzerine cooler master kasa fanı bağlayıp sesten ve zırıltıdan da kurtuldum.. çankayad acooler master olmasada düzgün bir fan al kablo adaptörü de al güç kablolarındsan ( HDler giden ) birinden çiftleyip ( boş uç varsa ordan da olur ) fana güç ver yad a oardaki arkadaşa buna nasıl güç veririm diye sorarsan yardımcı olurlar
-
Amelenin dediği gibi izmirde en rahat blabilceğin yer necip bilgisayar.Ama Bulamam diyosan iso ya pm at o sana uygun! bi şekilde ayarlar :):)
-
Necip bilgisayarı biliorum oraya sorayım saolun=)
-
istanbulda isen mecidiye köyden 2 $ ye elde edebilirsin ;) benım makınamdakılerınde ekran kartlarında fan yok (aTi)
-
canerator bunu yazdı:
Tmm saol bi araştırim
-----------------------------cankayada tam fem dersanelerinin orda 2.el parca satan bi yer var sarı tabelası var yol ustunde bi yer esnaf şişman ali die tanıor orda esnafa sorarsan gösterir
-
Bende var !