Elindeki Çakmağı, Gözündeki Gözlüğü Aramak !
-
selam
yaklaşık 1.5 aydır yoğun bir şekilde çalışıyorum çalışma saatlerimde baya uzun yaklaşık 14 saat felan
yaptığım işte herhangi bir fiziki güç harcamıyorum sadece telefon,bilgisayar,hesap makinası ve insan ilişkileri ile muhattap oluyorum
son 2-3 gündür aşırı derecede dangınlık ve unutkanlık başladı
mesela işe bi başlayınca yemek yemeyi unutuyorum :S
günde rahat 2 paket sigara içiyorum
dün akşam elimdeki çakmağı tam 10 dk aradım :S
elimdeki çakmağı çaka çaka bi müşteriden ateş istedim :|biliyorum acil olarak tatile ihtiyacım var ama şuan çok yoğun olduğu için onunda mümkünatı yok
şimdi bu tür dangınlıklar için pratik olarak bi çözüm varmı ilaç vs.
Not:konu derin bi konu alakasız postlar atıp temelli strese sokmayın beni :P -
Bu iş sıklıgı ile gidersen Sonun bok yolu olur Bakırkoy :D
-
sen yine oturuyon 14 saat ben 18 saat ayakta yabancılarla uğraşıyom elim kolum titremeye başlıyo gün sonuna doru bide sıcak geberecem yakında sanada geçmiş olsun...
-
işinde yenisin (1,5yıl) biraz zaman gecsin bişey kalmaz .fazla kasma işi daha cabuk aşarsın...
-
3 ay hiç tatil yapmadan internet kafeye bakıyordum geçen sene.
bendede unutkanlık başladı,sanki beynimin içi bom boş,hiçbirşey düşünemez duruma geldim.
gömleğimin cebindeki kalemi saatlerce aradığımı hatırlıyorum,hatta birkaçkez müşteriye para üstü verirken fazla para verdiğimi hatırlıyorum o derece.
İşten 1 hafta uzaklaşacaksın,kafa dinliceksin,çok sık çalışma ara sıra dışarıya çık hava al budur yane baska bı bok yok =),bide havuç suyu iç iyi gelir.
-
efrasyap bunu yazdı:
-----------------------------
işinde yenisin (1,5yıl) biraz zaman gecsin bişey kalmaz .fazla kasma işi daha cabuk aşarsın...
işte yeni değilim sadece 1.5 aydır yoğun çalışıyorum dedim
-
hocam acep senin meslek nedir anlattığına bakılırsa ya kuyumcusun yada muhasebeci :)
-
tatil yapma imkanın yoksa yapabilecek tek bişe var. telefonun alarmını saat başı çalacak şekilde kur ve en az 10ar dakka ara ver. iş dışında bişeyle uğraş. ayağa kalkıp bir iki tur at. su iç. hoşuna giden resimler varsa(doğa yada deniz resimleri gibi) onlara bak. hiç birini yapamassan bile hayal kur.
-
Doktora git tavsiye üzerine geçiremezsin.. unutkanlığını ilaç tedavisi vereceğinden eminim
Geçmiş olsun
-
nigdeli bunu yazdı:
hocam acep senin meslek nedir anlattığına bakılırsa ya kuyumcusun yada muhasebeci :)
yok hocam 3 yıldızlı bi otelde önbüro sorumlusuyum -
Teşhisi Koydum ... Tatile Gitme Mümkünatı Olmasa Bile İşten Çık Kaç Tatİle Gittt