Elindeki Çakmağı, Gözündeki Gözlüğü Aramak !
-
en kullandığın şeylerin bi listesini yap, hepsinden 2 3 tane al masanın üstüne koy, gözündeki gözlüğü aramak yerine, diğerini alırsın, takmaya çalışırken farkedersin gözünde olduğunu ;)
-
arada arkadaslarla serin bi yerde git bi limonata,kola filan ic..güle eglene..
iyi gelir..
-
hacım bende 5 yıldızlı bi otelde cost çu olarak çalışıorum senin iş yoğunluğu az çok kestirebiliorum aynı sıkıntılar bende de vardı ama kısa süreliydi sana tavsiyem haftalık tatilinde olabildiğince dinlen denize filan gir kafa dağılır dert etme yani :)
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------
efrasyap bunu yazdı:
işinde yenisin (1,5yıl) biraz zaman gecsin bişey kalmaz .fazla kasma işi daha cabuk aşarsın...
işte yeni değilim sadece 1.5 aydır yoğun çalışıyorum dedim
özür dilerim .yanlış teşhis..... -
valla acıdım hocam sana ne diyim allah kolaylık versin :|
-
scuderia bunu yazdı:
sen yine oturuyon 14 saat ben 18 saat ayakta yabancılarla uğraşıyom elim kolum titremeye başlıyo gün sonuna doru bide sıcak geberecem yakında sanada geçmiş olsun...
-----------------------------sen yabancılarla uğrasıyon :|
ben 18 saat ayakta palet taşıorm sağa sola koşuşturuyorum :| ilaçları koliliyorum falan :|
-
hacı hiç kendine sorun etme
aynı şey bendede oluyodu mesela bilgisayar şirketinde çalışıyordum ağzımdaki sigarayı arıyordum kül tablalarında falan :D
bir fırt kayayım diye :D:D
imkanın varsa ayagında terlikle çalış ve sık sık çıplak ayakla 2-3 dk yere bas üzerindeki statik elektriği atrsan sorunun yüzde 70 i kalmıyor.
-
efrasyap bunu yazdı:
snnyk bunu yazdı:
efrasyap bunu yazdı:
işinde yenisin (1,5yıl) biraz zaman gecsin bişey kalmaz .fazla kasma işi daha cabuk aşarsın...
işte yeni değilim sadece 1.5 aydır yoğun çalışıyorum dedim
özür dilerim .yanlış teşhis.....
-----------------------------:P turk fılmlerındekı gbı oldu :D zuha mıyop hastayı bobrek ameliyatı yapcaktın azdaha :P
-
sertan_06 bunu yazdı:
hacım bende 5 yıldızlı bi otelde cost çu olarak çalışıorum senin iş yoğunluğu az çok kestirebiliorum aynı sıkıntılar bende de vardı ama kısa süreliydi sana tavsiyem haftalık tatilinde olabildiğince dinlen denize filan gir kafa dağılır dert etme yani :)
hocam ne haftalık tatili 1 gün izne çıksam yanımdaki elmanlar darma duman eder burayı ondan sonra gece gündüz hesapları toparlama uğraşırım daha kötü olur ozaman :) tek sorumlu ben olduğum için başka birine 1 günlükte olsun devredemiyorum
walla bu işleri haftada 1 gün bensiz idare edecek birini bulsam bin lira maaş bağlıcam :))
geçen ay kendi kendimin bütün izinlerimi iptal ettim :P -
arkadaşlar baya bişey yazmışlar ama bende birşey yapmak istiyorum..
bi ilaç tavsiye edeceğim.Unutkanlığın sebebi iyi beslenememe olabilir (stressin yanında..)
gerekli vitamin ve mineralleri alman çok önemli.Beyin de bunlara ihtiyaç duyuyor..
Sen çakmağı flan unutmuşsun..Ben iki kere kendi adımı unuttum :)
neyse ilaç konusuna gelince. pharmaton adlı bi ilaç var.Yüksek dozunu al.Düşük dozu bi işe yaramaz.Tabii eczacı hanımefendi daha iyi bilir.. 32 ytl sanırm.. günlük vitamin ve mineral ihtiyacını karşılarsın.Bu ilacı bizim hoca söylemişti, unutkanlığa karşı.. en azından bi dene.. ayrıca fazla çalışmamanı önerinin..
yanılmıyorsam fuzuli diyordu. İnsanlar gariptir.Para kazanmak için sağlıklarını kaybederler,sonra para ödeyip sağlıklarını geri almaya çalışırlar..
geçmiş olsun