folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Elinoğlu Kredi Kartımı Patlattı

Elinoğlu Kredi Kartımı Patlattı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Usta büyük geçmiş olsunda, kart sendeyken böyle bir alışverişi internet dışında nasıl gerçekleştirmiş olabilirler? Ayrıca internetten alışveriş yaparken ki sitelerde hep görüyorum 3D secure uygulaması mevcut sana şifre onayı soruyor. Gerçekten büyük geçmiş olsun ama için ferah tut. Zamanında CC bilgileri bulmuştuk bizde, arkadaşlar hotfile-netload tarzı sitelerden deli gibi çekmişti üyelik + Paypaldan ödeme yapılmıştı. adam ertesi gün para iadesi almış, arkadaşlarında üyelikler kapatılmıştı.

dipnot: Paypaldan iyisi yok yazan mürid. Paypalda güvenli değil. Umarım farkındasınızdır, yukarıda yazdıklarımdan sonra! :)Belirtmeden edemeyeceğim:

Benimde zamanında tarayıcadan kaynaklı sorun sebebiyle -küçük bir mebla- iki kez ödeme yaptım ve paramı geri alamadım. Hem haklıydım hem de paramı alamadım. Ayrıca ödemesini yaptığım o saçma şey de gelmedi. OÇ ları! 

Paypal bile adamları tutuyor. Fazla güvenmeyin.

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

hangi banka iptal ederler sikma canini

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek
    meander bunu yazdı
    bensiz_aglama bunu yazdı

ulan abimin kartıyla bişi alırken on kere mesaj geliyor numaraya sana gelmiyormu

oçları işlemi tamamladıktan sonra mesaj yolladılar 545 diye mesaj geldi tel açtım 1511 dedi karı bide ilk önce başka bi siteden denemişler hatalı şifre girince bu sefer safeguard sitesinden olayı bitirmişler

hocam sen bir araştır deki her alışveriş yapıldığında karttan bana  kabul şifresi gelsin diye  ulan yazık yani o kadar para

Toplam Hit: 2070 Toplam Mesaj: 14