Emeğe Saygı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2007
    Erkek

    önceden online oyun key alıp 3-5 usd kazanan biriydi. bende beraber iş yapmıştım zamanında. cok da bişey kazanmadım ama deneyim olmustu benım için. sonra hep kendi kazanıp ben 1-2 usd ye amelelik yaptıgımı farkedince bıraktım. kendini bi b*k sanmaya başlamış. bana distrubotürlük ile exclusive dist. farkını anlatırken sövmüş. ulan kamil ! adamlardan ne istersen onu verirler veya vermezler. sanırsın Xiaomi'nin haklarını satın almış. 

    3-5 tane yeni girişim firmanın haklarından bahsediyor gelmiş burada artistlik yapıyor. o firmalardan ne istersen verirler zaten. az cok ticaret bilen biraz da hukukdan anlayan herkesin yapacağı işler. bilmiyorsan da yanına bi avukat alır gidersin bu kadar basit. 

     

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2009
    Erkek

    bak bak banlanana kadar küfür edecekmiş birde :) insanların karşısına çıksan acaba bunu dersem yanlış anlaşılır mı diye panik olursun 106 tetikli adı klavye olan silahın başına geçince azılı bir küfürbaz oluyorsun demek ki. Bir düşünsene birinin yüzüne direk amk çocuğu diyecek özgüvene sahip misin? Dersen neler olabilir sonucunda bunu bir simule etsene. @RitmFarbRacourci hacım merak etme yazarız bir daha yapacak birşey yok. 

    Eleştiryi bile kabullenip acaba demeden küfüre sarılman bence bir kişilik bozukluğu belirtisi acilen gidip bir muayene olmanı önermekten başka birşey yapamam. Ayrıca yapmış olduğun iyilikler mutlaka olmalı 2011 den beri ne sorsan cevap almışsın ama bunu direk 200 lira gönderdim diyerek o kişiyi konuyu okuyup cevap vermeye zorlaman ayrı bi komedi.  Yaptığın yardımlardan bahsedeceksen spesifik olan 200 lirayı yazmazsın ki direk üstü kapalı birine işaret edip gel beni savun mesajını vermemiş olursun uluslar arası ilişkiler okurken muhtemelen aynı zamanda bilinçaltı kontrolü gibi bir alanda formasyon aldın ki bu tarz şeyler zamanlı konuşmalarda işe yaramaz anlık gelişen konuşmalar ve sunumlarda işe yarar bunu da al cebine koy. 

    Emin ol her mürid çok iyi mürdiler ile de orospu çocuğu müridler ile de tanışmıştır tanışmayan olduysa bugün bu konu altında tanışmış oldu sen henüz kim olduğu konusunda aklında soru işaretleri varsa aynaya bakman sana yardımcı olabilir. @KaptaN 'a kesinlikle katılıyorum böylelerine güzel bir nick altı yazılmalı ve banlandığı yıl dönümlerinde saygı ve sevgi ile anılmalı.

    Amerika' da yaşıyormuşsun muhtemelen oraya çok çabuk empoze olmuşsun orada herkes birbirine sermaye olarak bakarken burası Türkiye burada sıcak bir selam ile bedavaya evine kadar taksiyle gidebilirsin. Hele ki buranın TBT olduğunu göz önüne alırsak selamını versin sıcaklığına gerek bile yok. 

    Ama bu konudan ve eski konudan da merak ettiğim tek bir nokta var gelip yüzüme bunu söyleyebilecek cesareti bulabilir misin bulamaz mısın? Şahsen ben senin yüzüne söyleyecek cesareti bulabileceğime inanıyorum :) 

    Son olarak kickstarter projelerinin dsitribütörlüğü nasıl alınır oturup okuyacağım hatta sorup soruşturacağım ve buraya bunu anlatan bir konu açacağım hatta konuyu da sana atfedeceğim :) 


    Wordpress - SEO & Digital Marketing
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Mart/2003
    Erkek

    Vay be! malum arkadaş konuyu açtığında ilk ben sormuştum ve cevabını çok ama çok tuhaf bulunca kendisine cevap verme zahmetinde dahi bulunmamıştım. Konu nerelere gelmiş.

    Ben cevap vermedim ama bu duruma ciddi tepki koyan arkadaşlar olmuş. Sonuç olarak malum arkadaş ab ye gönderilmiş. 

    Neyse.... devam edecektim ama zaten söylenen söylenmiş.


    Not late for nothing
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2002
    Erkek

    La olm markete gidip geldim. Iki dakka bos birakmaya gelmiyorsunuz yemin ederim mq.


    anca gidersin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2008
    Erkek

    Srcn kaan rakkoc djalper gibi ve nicki aklıma gelmeyen diğer müritler çoğu kez burda ticari konularda danışman gibi foruma açık şekilde paylaşımda bulunduklarına çok kez tanık oldum. Böyle bir g.therifi ilk kez görüyorum. Ne adamlar var. Yaptığın işi forumda anlatirsan işsiz kalıyorsan zaten boktan ve basit bisey yapıyorsun, yazık mk. Hadi anlatmayadabilirsin adamları niye tersliyorsun. Bu kadar konuşmayı bilmeyen adam girişim işlerinde olması da enteresan cidden. 

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mayıs/2003
    Erkek

    Scarletbeard sen gelirken biz donuyorduk la ibik, senin o sinirinin ustune limon sikarlar.. kime niye bu afran tafra adamlar tekerine comak sokmadi ya.. kufuru , forum birakmayi , banlanmayi marifet bilenlerle dolu mazi, kendini bu kadar ucuz basitlestirip boklaman ne isine yaradi , sinirlerin mi yatisti , yoksa anlasmazliklar mi cozumlendi ?

    medeni ol biraz; amerikalarda nasil boyle hanzo ortadogulu agizlari , hakaret , kufurle yasayip , islerin cozulmeyecegini ve kabul gormeyecegini biliyorsan burada da got bas oynatmadan kendini kaybetmeden cozmeye bakmalasin mevzulari.

    iki satir uzun yazarsin , farkli anlasilir kelimelerle lafini da koyar, kendinide ifade eder bahsi kapatirsin.


    C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csabanci
    csabanci's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Eylül/2015
    Erkek
    italyan bunu yazdı

    Kendisine soru soran arkadaşlara cevap vermek için para talep eden ve bu yüzden eleştirilere maruz kalan @scarletbeard isimli üyenin şahsıma , forumdaki üyelere , kendisine mesaj atan diğer üyelere küfrettiği aşağıda linki bulunan konu silinmiştir.

    https://www.tahribat.com/forum/ticarete-girmek-isteyen-ya-da-ticarette-olup-elini-239853

    Bu arkadaşın emek vererek etmiş olduğu küfürlerin silinmesini kınıyorum.

    Hiç değilse ileride açacağı -yardım edin- temalı konularında bu arkadaşın karakteri budur diyerek , bu arkadaşa yardım edecek , bu arkadaşla çalışacak veya herhangi birşey talep edecek kişilere düşüncelerini,karakterini ve terbiyesini gösterebilirdik.

    Forum kültürüyle hareket edip yardımcı olmaya çalışan insanların da bu hayatta en az kendisi kadar ve hatta daha çok birşeyler için emek verdiğini hatırlatırım.

    "İnsan paranın sahtesini , para da insanın sahtesini yapar." diye boşuna dememişler. Arkadaşın tarafıma ettiği küfürü aşağıya ekliyorum. 

    -0-
    "Değerli amına koduğumun oğlu ben batıyorum demedim. Durduk yere kendime neden potansiyel rakip çıkarayım dedim. Yok bir siz akıllısınız amına koduğumun oğulları sizi. Zorla zorla küfür ettirdiniz. Forumdan da beni banlayın ta amınıza koyayım önü arkası ne olursa artık." 
    -0-

    Hoşumuza gitmeyen her eleştiriye tavrımız bu mu olacak ? Keşke konu silinmeseydi ve kendisini bu kadar zorlayan mesajları görebilseydiniz.

     

    Admin not. Isteginizi gozonune alarak orijinal konuyu geri tasiyarak not dustum.

    Arkadaş yetişemedim la buseferkine.. erken olmus.. tüh.. :)


    Evrim içi mürit..laugh is live..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    Admin not. Pire için yorgan yakılmaz hocam sansürlüyorum :)


    Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2003
    Erkek
    csabanci bunu yazdı

    Arkadaş yetişemedim la buseferkine.. erken olmus.. tüh.. :)

    İki mevzunun kısa özeti... İnsan bu hayatta (klişe olacak ama) daima "ne oldum değil ne olucam demeli"

     

     

    italyan tarafından 07/Mar/19 02:36 tarihinde düzenlenmiştir

    Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
Toplam Hit: 5170 Toplam Mesaj: 31
sansür küfür silinmiş konu emek