folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Emekli Bir Astsubay"Dan (Bir Şeyleri Daha İyi Anlamak İçin Mutlaka Okuyun Derim)

Emekli Bir Astsubay"Dan (Bir Şeyleri Daha İyi Anlamak İçin Mutlaka Okuyun Derim)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek
    okumuştum daha önce gene okudum ....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek

Helal olsun mükemmel bir yazı şiir gibi yazmış dugulandım valla

Bunu okurken Kan Uykusu adlı belgesel geldi aklıma mutlaka izlemenizi öneriyorum..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    untouchables
    untouchables's avatar
    Erkek

yıl 1996  13 eylül . bir patlama sesi geldi yaklaşık mesafe 100 m civarı.ardından bağrışmalar.uzman çvş basmıştı mayına.koşarak gittiğimizde ona ilk yetişenlerin beylik tabancasını elinden almaya çalıştıklarını gördüm.çünküağlıyordu kendini vurmak için.nişanlısını çok seviyordu, ........uzman çvş..benimle evlenmez diye düşünüyordu ilk aklına gelen.acısını filan düşündüğü yoktu.aşıktı nişanlısına.o manzara aklımdan çıkmıyor.

yalnız benimtav olduğum olay var. eski türk filmlerinde olsun kınalı kuzularda olsun dramatik oluyoruz hep.yani çok güzel ölüyoruz.yav birde geberttiğimiz sahneleri alçakça gebern düşmanları gösterseler.ne güzel olacak.hele kınalı kuzularda öyle dramatik müziklerle ölüyoruzki deme gitsin.  yahya çavuşun 64 askeriyle bin kadar ingilizin amk koyuşunu sahne yapsalar ne kadar harika olcak.ama içimize sinmiş. ölmenin kutsallığı..    şehitlik bir mertebedir.savaştan korkulmaması için Allah tarafından verilen mükafatttır.ama sana savaş diyor.gebert düşmanı diyor.bizse şehit olcaz diye dua ediyoruz.bence yanlış. 

You set up her pickle which you loved
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Exclusive
    Exclusive's avatar
    Erkek

Bu Yazıdaki anlılcak birşey yok Türk Askerini Kötülemek istemiştir. Neden o yazısında Yakalanan Şerefsizleri, patlamadan imha edilen mayınları anlatmıyor. Mayınların %70'i patlamadan Yakalanıyor.

Bilmiyorum Kacınız askerlik yaptınız ama oraya gidince gercegi anlayacaksınız özellikle doguda yapanlar Şırnakta Ortabağ'da yaptım askerligimi ve Cudi ve Gabar (şuan en cok terorist oldugu yerler ) daglarında operasyonlara cıkartık. işte o operasyonlarda anlıcaksınız neyin ne oldugunu.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    Exclusive bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu Yazıdaki anlılcak birşey yok Türk Askerini Kötülemek istemiştir. Neden o yazısında Yakalanan Şerefsizleri, patlamadan imha edilen mayınları anlatmıyor. Mayınların %70'i patlamadan Yakalanıyor.

Bilmiyorum Kacınız askerlik yaptınız ama oraya gidince gercegi anlayacaksınız özellikle doguda yapanlar Şırnakta Ortabağ'da yaptım askerligimi ve Cudi ve Gabar (şuan en cok terorist oldugu yerler ) daglarında operasyonlara cıkartık. işte o operasyonlarda anlıcaksınız neyin ne oldugunu.

kötülemek degil bu sadece yaşananlara küçük bir örnek ama etkileyici sözlerle evet orada yaşayan bilir şırnak cizre terörün şehri ortabag yagızoymak seslice alkım ve şu an adını anımsamadıgım o kadar çok birlik varki bu anlatılanlar onların hayatının bir parçası olmuş allah yardımcıları olsun

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teomanyak
    teomanyak's avatar
    Erkek
    ibret verici bir yazi...kelimeler yasananlari anlatmaya yetse...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

"o mayınları yerleştiren eller gelir. Sorgulamaya başlarsınız: "Biz bu
    ihaneti doğru yerde mi aradık"

işte en güzel nokta,gerçekten biz terörü dağda mı aramalıyız yoksa plakası 06 ile başlayan bir yerde mi???

hiç olmasa ama olacaksa da bu lanet terör sadece dağda olsa...

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferdix
    ferdix's avatar
    Erkek

bu makaleyi yazan hai olamaz hainlikle şuçlayan ın kendis haindir.bu devletimiz bile olsa

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dikdatoraa
    dikdatoraa's avatar
    Erkek
    valla az daha ağlayacaktım çok duygulandım böyle bir konu açtığın için teşekkürler arkadaşım

yenilmenin acısını yaşamadan kazanmanın zevkine hiç bir zaman varamazsınız... mağlubiyet son derece motive edicidir dibe vurduğunuzda en tepeden başka gidecek yeriniz kalmaz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    ferdix bunu yazdı:

bu makaleyi yazan hai olamaz hainlikle şuçlayan ın kendis haindir.bu devletimiz bile olsa

hacı bunu yazan adamı bilmem de ne pislikler var biliyo musun böyle siyaset yapıp ağlayan zırlayan ama her türlü dolabı çeviren...

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
Toplam Hit: 4329 Toplam Mesaj: 24