folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Emekli Kimliğimi Kaybettim

Emekli Kimliğimi Kaybettim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahir
    Sahir's avatar
    Erkek
    dead_march bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar birkaç saat önce dışarıda emekli kimliğimi kaybettim benim bildiğim birinin kimliği ile şirket bile kurula biliyor şimdi bu emekli sandığının emekli kimliği kötü niyetli biri elegeçirirse bununlada başımız belaya girermi

Girmez hocam. Halkbankta sanırım git iptal ettir yenisini çıkartırlar durumu anlat. Bendede var ordan biliyorum. Geçmiş Olsun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

dead_march bunu yazdı:

CiRKiN bunu yazdı:

gazeteye ilan ver polise haber ver ilanın yer aldığı gazeteden de en az 3 tane bulundur dosyala sakla

demeyav biton iş hocam bu alttarafı emekli kimliği öle heryerde geçiyormuki

bir tc kimlik nosuyla neler yapılabildğini bilsen hiç durmazsın 

ayrıca gazete ilanı 2 dk nı almaz poliste aynı şekilde toplam maliyeti en fazla 20 tl

sonra iğneyle girer çuvaldızla da çıkmaz :D

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Fatih bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

Fatih bunu yazdı:

dead_march bunu yazdı:

çalışıpta emekli olmadık hocalar rahmetli ebeveynlerden

o nasıl bir emeklilik hocam merak ettim.

off hoca biraz neti araştırsana

annesinin yada babasının emekli maaşını alıyor

bende buna bebeklikten beri özel bireysel emeklilik parası falan yatırmışlar diye kafamda canlandırdım :)

bireysel emeklilik sisteminde emekli kartı vermezler :))

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

sigortalı aile ferdinin vefatı durumunda aile mensupları ayrı ayrı maaşlar alır diye biliyorum. 18 yaşını doldurmamış yada

doldurupta okumaya devam eden kişilere verilir

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar gelir gelmez yazıyorum ozaman buraya önce vergidairesine gittim orda 3 memur sonra sgkya gittim orda 2 memur sonra eve doğru yürüyüp enyakın  karakol olan çocuk şubeye gittim orda 2 memur ensonda merkez karakol olan mağazalar polis karakoluna gittim orda 1 memur şahidim var hepsi ya bişey yapamayız dediler yada başlarından savdılar ayrıca bisürüde kamera kaydım olmuş oldu başım belaya girerse belki bir işe yarar bunlar vergi dairesi sicil kayıt bölümü bizle alakası yok dedi sgk burda emeklisandığı yok adanada var dedi çocuk şube burda çocuk olur sana yeryok dedi merkez karakol git yenisini çıkar dedi

edit:ha enbaşta bankaya gittim ordaki görevli sizin kimlikleri verdim ben dedi yani b ana teslim ettiğini söledi tamam ettinde belki bburda düştü dimi nese ordada 2 şahidim olmuş oluyor

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yav hocalar bari gazeteye ilan verem herhangibi gazetemi yoksa resmi gazetemi olucak

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

emekli kimliğiyle şirket kurulamaz hocam rahat ol :)

bikere o kimlik yerine geçmez. kimlik yerine nüfus cüzdanı ve ehliyet geçebilir.

///______________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

baron_27 bunu yazdı:

emekli kimliğiyle şirket kurulamaz hocam rahat ol :)

bikere o kimlik yerine geçmez. kimlik yerine nüfus cüzdanı ve ehliyet geçebilir.

artık ehliyetlerde geçmeyecek sanırım baksana sınavlarda ehliyeti geerli saymamaya başladılar

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aslında doğru çünkü okimliğin olduğu yerde bile bide normal kimlik istiyorlar bide imzam yok adamlarda

Toplam Hit: 2382 Toplam Mesaj: 20