folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Emektarın Durumu Kötü Yardım

Emektarın Durumu Kötü Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zfr321
    Zfr321's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar

Evde 6 yıldır hiç teklemeden çalışan bir masa üstü bilgisayarım var. Bu aralar biraz ufak tefek teklemeye başlamıştı format günü gelmiştir diye ilgilenmiyordum. Geçen babam pcyi açmaya çalıştığında açılmadı. Ben yine bir şeyi yoktur kaç senedir aslan gibi çalışıyor düzelir dedim durunca.

Dün bayağı kurcaladım ekran açılınca windows normal şekilde başlat uyarısı geliyor. Onu tıklayınca dediğim gibi windows ekranı doluyor ama pc tekrardan restard ediyor kendini. Format atayım dedim belki ondandır. Formata başlıyorum başladıktan 1 2 dakika sonra hata veriyor ve pcyi açıp antivirüsü falan kapatmam gerektiğini söylüyor yada harddiski kontrol edin diyor.

Harddiski söktüğümde zaten o ekranlar hiç karşıma gelmiyor. Harddiskte problem olsa direk o ekranlar hiç gelmeden hata verir diye düşünüyorum. Ramleride kontrol ettim onlarda da sıkıntı yok.

Uzun zmandır pc ile ilgilenmediğimden aklıma başka alternatifler gelmiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar

Emektarı yanlız bırakmayalım :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

güvenli modda açarsan restart etmez büyük ihtimalle benzer bi sorunla karşılaşmıştım güvenli modda açmıştım sonra bişey yapmıştım düzelmişti ama naptım hatırlamıyorum :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek
    saqeslanger bunu yazdı

güvenli modda açarsan restart etmez büyük ihtimalle benzer bi sorunla karşılaşmıştım güvenli modda açmıştım sonra bişey yapmıştım düzelmişti ama naptım hatırlamıyorum :)

Aynı şekil güvenli moddan girmiştim, sistemi geri yükle yapmıştım düzelmişti. Yap belki düzelir hocam.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

yeniden format atıcan

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zfr321
    Zfr321's avatar
    Erkek

Güvenli modda girincede windows'tan sonra restardlıyor arkadaslar. Format atmayı denedim başta sorun yok ama 1 2 dakika sonra uyarı veriyor işte antivirüsünüzü falan kapatın harddiskinizi kontrol edin diye

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

HDD badsectorlu olabilir. Değiştirmekte fayda var.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    6 senedir calisiosa bi temizlik sart o makinaya fiziksel temizlik yap duzelir

delimiyim ben?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Bios pilini yenile, 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Zfr321 bunu yazdı

Güvenli modda girincede windows'tan sonra restardlıyor arkadaslar. Format atmayı denedim başta sorun yok ama 1 2 dakika sonra uyarı veriyor işte antivirüsünüzü falan kapatın harddiskinizi kontrol edin diye

Format atarken antivirüsünüzü kapatın ?!?!

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zfr321
    Zfr321's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı
    Zfr321 bunu yazdı

Format atarken antivirüsünüzü kapatın ?!?!

cd taktıktan sonra d den ön yükleme yapabilmek için bir tuşa basın diyor ya hani o aşamayıda geçtikten 1 2 dakika sonra türkçe bir metin çıkıyor ve orada güvenlik duvarıyla ilgili bir yazı yazıyor öyle antivirüs yazdım :) işte o uygulamalar izin vermiyor falan diyor altta başka bir şık olarakta hddyi kontrol ediniz diyor.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam rahat iletişim kurabilmemiz için bir ekran görüntüsü koymanızda fayda görüyorum.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 1885 Toplam Mesaj: 18