folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Eminemin Önlenemez Muhteşem Başarısı Gerçek Bir Münazara..!!

Eminemin Önlenemez Muhteşem Başarısı Gerçek Bir Münazara..!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek

Sevgili tahribat üyeleri ve adminleri öncelikle size şunu söylemek istiyorum amerikada bu kadar zenci arasından bir beyazın sıyrılıp çıkması ve bu kadar ünlü olması bence öncelikle beyaz olduğu için kutlanması lazım çünkü adam kendi tarzını yaratmış durumda. yani bi düşünsenize o zencilerin çoğu ne ibne olur beyazları hiç sevmezler bu adam onların arasından söke söke çıkmış bence çok başarılı birisi kendine özgü bi tarzı var siz ne düşünüyosunuz dünyayı son yıllarda damgasını vuran,sarsan ve sevmediği olaylar ve şahıslarla daşşak geçen şu adam yani  EMİNEM için..?????????

NOT: Rap ve hip-hop tarzı müziklerde zirveye çıkan sayılı beyazlardandır. zaten şuanda fat joe ve eminemden başka bu tarzda kendini kanıtlamış kimse yok..! bunu düşünerek yazılarınızı bekliyorum.

Fuck this world if they cant understand me!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zob
    zob's avatar
    Erkek

Tahribat Forum
    Geyik
          Eminemin önlenemez muhteşem başarısı gerçek bir münazara..!!

Cok geyik bi konu cidden Eminemin beyaz kici ustune mi geyik yapcaz :)

Zip Zip KAnguru ████»Kangurulara Ozgurluk!!!! «████
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    zob bunu yazdı:

Tahribat Forum
    Geyik

Hay a.k. sen yapmak istemiyosan yapma kardeşim sonuçta bu konuyu hangi forma açmalıydım gidip trojan formunamı açsaydım???? güzel kardeşim konu hakkında bilgisi olan konuşsun olmayan konuşmasın..!!

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    ama tabi ki istersen eminemin beyaz kıçı üstünede geyik yapabilirsin artık o lafı nerenden anladığını gösterir :))

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zob
    zob's avatar
    Erkek

Muzik le ilgili bi bolumu var buranin

Bide Hadi guzel actin adam gibi sana bisi soledik uslubuna biraz dikkat etsen daha ii olur

Zip Zip KAnguru ████»Kangurulara Ozgurluk!!!! «████
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crazyxren
    crazyxren's avatar
    Erkek

iide şimdi konu güzel zencilerin arasında bi beyazın çıkıp ün yapmasıda güzel ama kendi öz TÜRKÇE RAP dururken ne diye gidipde elin gevurunun beyaz rapçisinden konuşalım.kendimiz olalım türkçe rap  dinleyelim.bırakın elin rapçilerini

SOKAKLARDA YANKILANDI ADIM SENSİZLİĞE HİÇ ALIŞAMADIM YİNE YANLIZIM AYIŞIGINDA ELMA ŞEKERİMM
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    crazyxren bunu yazdı:

iide şimdi konu güzel zencilerin arasında bi beyazın çıkıp ün yapmasıda güzel ama kendi öz TÜRKÇE RAP dururken ne diye gidipde elin gevurunun beyaz rapçisinden konuşalım.kendimiz olalım türkçe rap  dinleyelim.bırakın elin rapçilerini

Güzel kardeşim oda bir sanattır hem yurt dışındaki sanat etkinliklerini hemde türkiyemizde ki sanatçıları takip ediyorum ikisi hakkındada konuşa biliriz yorumları olan arkadaşlarımız buyursunlar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek

gangsta Rap in krallarindan olan ve zenciler icerisinde saygi gören Dre-Dre olmasaydi bu kadar yülselemezdi diye düsünüyorum

ki yillardan beri basarili olan ve belli bi hayran kitlesine sahip olan rap ciler,cekememezlikten dolayi ya vurulmuslardir yada sopalanmislardir diger rapciler tarafindan ...bknz..[East coast vs West Coast]

o yüzden ben tek basina bu kadar yükselebilecegine inanmiyorum elbette west coast destekliyor.

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosKurt
    BosKurt's avatar
    Erkek
    zob bunu yazdı:

Tahribat Forum
    Geyik

+10

Adam gibi imza koy birdaha üye olursan. - decameron -
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

bu adamın tek derdi konusmak e hadi konusalım bakalım..

bak kardişim amerikadaki rap once kardeşlik barıs savas olmasın vs.. die basladı bi 50-60 yıl cok gusel devamda etdi eyw sonra noldu bu beyaz kıclılar ipnelik yapdı bunnarı birbirine dusurdu sonra bunlar gene cetelesmeye uyusturucuda tek olmaya karıkız olayına fln girdiler ortamı s*ktiler..

gelelim türkiyeye türkiye allahala sukur iç savas vs.. bişiler karısıklık yok cartel abilerim saolsunlar baba gibi raplerini yapdılar bizi aydınlattılar ceza deden bi tn s*kikde aldı rape s*ctı s*ctı ama s*carkende turkce rapi tanıttı coğu insan rape cezayla basladı sagoyu barikatı beni:Pp vs.. tanıdı uzadı gitti(tabi rap nedir dediğinizde aa ceza dimi bende cok sewiorm cevabı amele sayısıda gayet fazla) türkce rapde daha yeni sayılır oda dostluk arkadaşlık börtü böcek takılıor ama yavas yavas bizimkilerde cetelesmeye baslıor zaten akmanmıdır nedir bi gerizekalıda tutdu arabeskmidir rapmidir nedir ondan cıkardı tüm kro gurubda hem entelim havası hemde öz benliklerini karıstırdıgını dusunerek bu herifi dinlior bolee uzayıp gidior..

gelelim eminemin beyaz dötüne! o hherif anasını bacısını becermese tutup kendini mikmek için bilmemnaapmasa kim tanicak a.q ha? kim tanıcak birak yaa 1 numaraymış neden bir numara?? çünki bizim yapamadıgımızı yapıor biz kıcımızı acamıoz! ama o acıo milletde bi poq gordugunu sanıo kızlar soyunma odalarında arkadaşını goruor cıplağ aa die barıo eminemin bi tarafını goruor vay bea adam ne hareket cakdı dior sende gel bu herife 1 numara de!! eminemi siyahlar zikmişş ondan ii anlasıor onlarla

oh bea içimi dokdum daha saycak cok seyim varda bu konuda bukadar olsun kirlilik yaratdıysam(ki eminim) affola!

NesTo | same shit diffirent asshole
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    kabus bunu yazdı:

gangsta Rap in krallarindan olan ve zenciler icerisinde saygi gören Dre-Dre olmasaydi bu kadar yülselemezdi diye düsünüyorum

ki yillardan beri basarili olan ve belli bi hayran kitlesine sahip olan rap ciler,cekememezlikten dolayi ya vurulmuslardir yada sopalanmislardir diger rapciler tarafindan ...bknz..[East coast vs West Coast]

o yüzden ben tek basina bu kadar yükselebilecegine inanmiyorum elbette west coast destekliyor.

Dostum kesinlikle sana katılıyorum fakat bu East Cost ve West cost olayını biraz açarmısın yani benim bildiğim kadarıyla east cost zengin zenci tayfası west cost ise serseri zenci takımı

Toplam Hit: 2400 Toplam Mesaj: 20