Eminemin Önlenemez Muhteşem Başarısı Gerçek Bir Münazara..!!
-
sipidik bunu yazdı:
bu adamın tek derdi konusmak e hadi konusalım bakalım..
bak kardişim amerikadaki rap once kardeşlik barıs savas olmasın vs.. die basladı bi 50-60 yıl cok gusel devamda etdi eyw sonra noldu bu beyaz kıclılar ipnelik yapdı bunnarı birbirine dusurdu sonra bunlar gene cetelesmeye uyusturucuda tek olmaya karıkız olayına fln girdiler ortamı s*ktiler..
gelelim türkiyeye türkiye allahala sukur iç savas vs.. bişiler karısıklık yok cartel abilerim saolsunlar baba gibi raplerini yapdılar bizi aydınlattılar ceza deden bi tn s*kikde aldı rape s*ctı s*ctı ama s*carkende turkce rapi tanıttı coğu insan rape cezayla basladı sagoyu barikatı beni:Pp vs.. tanıdı uzadı gitti(tabi rap nedir dediğinizde aa ceza dimi bende cok sewiorm cevabı amele sayısıda gayet fazla) türkce rapde daha yeni sayılır oda dostluk arkadaşlık börtü böcek takılıor ama yavas yavas bizimkilerde cetelesmeye baslıor zaten akmanmıdır nedir bi gerizekalıda tutdu arabeskmidir rapmidir nedir ondan cıkardı tüm kro gurubda hem entelim havası hemde öz benliklerini karıstırdıgını dusunerek bu herifi dinlior bolee uzayıp gidior..
gelelim eminemin beyaz dötüne! o hherif anasını bacısını becermese tutup kendini mikmek için bilmemnaapmasa kim tanicak a.q ha? kim tanıcak birak yaa 1 numaraymış neden bir numara?? çünki bizim yapamadıgımızı yapıor biz kıcımızı acamıoz! ama o acıo milletde bi poq gordugunu sanıo kızlar soyunma odalarında arkadaşını goruor cıplağ aa die barıo eminemin bi tarafını goruor vay bea adam ne hareket cakdı dior sende gel bu herife 1 numara de!! eminemi siyahlar zikmişş ondan ii anlasıor onlarla
oh bea içimi dokdum daha saycak cok seyim varda bu konuda bukadar olsun kirlilik yaratdıysam(ki eminim) affola!
Dostum sende haklısın ama eminem amerika listelerinde aylarca 1 numara olarak kaldı yani onu ben 1 numara yapmadım..! ve şöyle de bi olay var yani tamam adam terbiyesiz olabilir götünü açabilir ama adamda bi cevher varki buralara kadar gelmiş bak amerikada rap off diye bi olay vardır. rapçiler karşılıklı atışırlar ve iyi olan kazanır böyle böyle rakiplerini elye eleye finale gelir eğer keşfedilirsen meşhur olursun bu adam o çöplükten çıkıp buraya gelmiş yani çok zor yollardan geçmiş. adamın anası orospuymuş zaten baya fakirlermiş ama yinede zorluklara karşı savaşarak buralara kadar gelmiş tabiki piskolojik sorunları olabilir (götünü açmak gibi) ama bi düşünsene adamın annesi orospu ve çok fakirler nasıl bi piskolojisi olur sence o çocuğun. o yüzden tek taraflı düşünmemek lazım...! -
1.eminemmidir fadimemmidir ne haltsa ingiliz american degıl america alehinde şarkılar söyluyo
2.kendı s*kını yalamak ıcın belınden kemık aldıran vede kendı annesını s*ıken o.ç kendı tarzı olsa ne olmasa ne?
-
Connection bunu yazdı:
1.eminemmidir fadimemmidir ne haltsa ingiliz american degıl america alehinde şarkılar söyluyo
2.kendı s*kını yalamak ıcın belınden kemık aldıran vede kendı annesını s*ıken o.ç kendı tarzı olsa ne olmasa ne?
iyide o kendi s*kini yalamak için belinden kemik aldıran marlin manson! eminem değilki. -
bne oyle bılıyom
-
boşverin eminemi, gelin minik serçe dinleyelim
-
minik serçe burjuva sanatçısıdır.eminemi ise arabeskçiler dinliyor bu ülkede.mardinliler,diyarbakırlılar,antepliler,konfeksiyoncular vs..haa alay mahiyetinde söylemiyorum.bende severim eminem'i.hatta arabeskçileride çok severim.arabesk dinleyen bir doğulu kardeşimizi heavy metal,hiphop,techno dinleyip şekil yapan bir poserdan daha çok sever saygı duyarım.
ayrıca marilyn manson'un öyle birşey yaptığpı palavra.dam bunuda yalanlıyor.amaaan banane a.k zaten oda i*nenin teki amerikan trendy teen-agerlarına hitap etmektn baska bir bk yediği yok.
bu arada tupac shakur'un harika bir filmi vardı.filmde canlandırdığı karakteri adı bishop'du.çok sağlam bir filmdi.amerika harlemdeki sokak arası zenci mafyalarını konu alan mükemmel bir filmdi ordaki performansınada hastayımdır.filmin ismini juice'dir.
sonra başka mükemmel oynadığı film vardır gridlock diye adam rap dışında mükemmel bir oyuncu aynı zamanda.
-
sagopa kajmer sirhot 1 numara eminemi 3 4 yıl once dinliyodum sonradan anladımki baba adam sagoymuş
-
Triumph bunu yazdı:
minik serçe burjuva sanatçısıdır.eminemi ise arabeskçiler dinliyor bu ülkede.mardinliler,diyarbakırlılar,antepliler,konfeksiyoncular vs..haa alay mahiyetinde söylemiyorum.bende severim eminem'i.hatta arabeskçileride çok severim.arabesk dinleyen bir doğulu kardeşimizi heavy metal,hiphop,techno dinleyip şekil yapan bir poserdan daha çok sever saygı duyarım.
ayrıca marilyn manson'un öyle birşey yaptığpı palavra.dam bunuda yalanlıyor.amaaan banane a.k zaten oda i*nenin teki amerikan trendy teen-agerlarına hitap etmektn baska bir bk yediği yok.
bu arada tupac shakur'un harika bir filmi vardı.filmde canlandırdığı karakteri adı bishop'du.çok sağlam bir filmdi.amerika harlemdeki sokak arası zenci mafyalarını konu alan mükemmel bir filmdi ordaki performansınada hastayımdır.filmin ismini juice'dir.
sonra başka mükemmel oynadığı film vardır gridlock diye adam rap dışında mükemmel bir oyuncu aynı zamanda.
Dostum tupac öldürüldü biliyosundur herhalde. ben onun bi filmde oynadığını ilk defa duydum dostum filmin vcdlerini bulabilirmiyim? ayrıca konu olarak biraz anlatırmısın? -
gonnekşın ii demişin babam..
ayrıca rap off dediğin olaya burda beatle,atısma veya freestyle denir neyse zarten konu bu değil senin de 1.sayfanın sonunda dediğin gibi adamın arkası var benide bi cete desteklesin fuatın cezanın a.k massam gelin bana koyun :D