Emlakçı Arkadaşlar Yardım Pls
-
Dostlar selam,
yakın zamanda kısmetse bir ev almayı düşünüyorum
Kat mülkiyetli 5 yaşında bi daire
evde 6 kişinin hissesi var
Ve birde kiracıları
kiracı mal sahiplerinden çıkmam için biraz yardımcı olun
en geç 10 günde evi boşaltıyım diyor
bugün emlakçı ile görüşme sağladım
diyor ki 100 bin tl kapora gönderin karşılıklı sözleşme yapalım
bu parayı kiracıya verelim o da ev bulmuş çıksın biran önce taşının
bugün kapora gönderirsem pazartesi tapuya gidilecek
ev sahipleri kimisi şehir dışında vs toplanmaları uzun sürecek gibi
ama bu işlerle alakalı tecrübe 0 ne yapmalıyım nasıl ilerlemeliyim bilmiyorum
bi yardımcı oluverin pls
-
Sen niye kiracıyla uğraşıyorsun ki ? Onlar çıkarsın öyle alayım de. Kaldı ki tapuyu üstüne aldıktan sonra 1 ay içerisinde kiracıya tahliye emri gönderebilirsin, kiracı evi boşaltmak zorunda. 1 ayı geçirmemen şart.
-
Hocam sen başına iş almak istiyorsu belli=)
6 kişi hissesi varmışta, dairede kiracı oturuyormuşta... ölme eşşeğim ölme.
-
mkyb bunu yazdı
Sen niye kiracıyla uğraşıyorsun ki ? Onlar çıkarsın öyle alayım de. Kaldı ki tapuyu üstüne aldıktan sonra 1 ay içerisinde kiracıya tahliye emri gönderebilirsin, kiracı evi boşaltmak zorunda. 1 ayı geçirmemen şart.
İşte diyorlar ki sen kapora ver çıksın 10 güne taşın evine ev sahipleri biraz yaşlı para vermek istemiyorlar kiracıya sen sat evi ordan kiracının masrafı düş vs
-
Schwarz bunu yazdımkyb bunu yazdı
İşte diyorlar ki sen kapora ver çıksın 10 güne taşın evine ev sahipleri biraz yaşlı para vermek istemiyorlar kiracıya sen sat evi ordan kiracının masrafı düş vs
Bu iş yaş. Finalde sen emlakçının kafasına sıkarsın.
-
hocam başına iş alırsın net hiç bulaşma paranla rezillik çekersin
1. evsahipleri yaşlı dedin yaşlılarla uğraşmak kolay mı ?
2. hem yaşlılar hemde 6 kişiler biri caysa vermekten yine sen uğraşacaksın 6 yaşlı ile uğraşmak kolay mı ?
3. senin paranla kiracıdan da kurtulacaklar vazgeçtik satmaktan yeniden kiraya vericez kiradan gelen para ile öderiz parani deseler ne yapacaksın ?
4. sözleşme diyorsunda sözleşmeye uymazlarsa hakkını aramak için yine mecburen mahkemeye başvuracaksın yine senin cebinden para giddecek,
5. 10 kuruşluk evi 2 kuruşa alıyorsun belli iştahın kabarmış ama derde kalırsın,
6. yaşlılarla gerçekten uğraşacak sabrın var mı ?
6 soruluk testi çöz sonrasında evi almalımısın yoksa almamalımısın cevap kağıdından anla hocam :)
-
6 hisseli tapu + kiracı... Çok sakat iş, bulaşma hocam.
-
Schwarz bunu yazdımkyb bunu yazdı
emlakcı tarafından tokatlanıyorsun hissi var :) abi hem hisseli hem kiracılı büyük ihtimal bi gün akşam haberlerine çıkarsın
-
kiracı sizin kiracınız değil, ev sizin değil siz hem üstüne para vereceksiniz hem riski üstleneceksiniz. Emlakçı ödesin madem parayı? komisyonu o alacak zaten. Ev sahipleri ödesin evi satan zaten onlar.
-
Şimdi konuştum diyorum ki
5 ortak var herkes 20 versin adamı çıkartın
biri demiş durumum yok biri demiş ahmet versin ahmet demiş ben niye mehmetikini veriyorum satın içinden düşün vs vs
-
Schwarz bunu yazdı
Şimdi konuştum diyorum ki
5 ortak var herkes 20 versin adamı çıkartın
biri demiş durumum yok biri demiş ahmet versin ahmet demiş ben niye mehmetikini veriyorum satın içinden düşün vs vs
Daha başka ne tür bir işaret bekliyorsun ? Daha baştan iş faul. Daha 100 bin lirada uğraştırıyorlar.