Emlakçı Arkadaşlar Yardım Pls
-
Satmak için bulundukları şehirden vekaletname de verebilirler. Önden bi 50 bin verin olayı tamamen kolpa. Evi satma niyetleri varsa zaten şimdiye kadar tek kişide vekaleti toplayıp çoktan hazır olmaları lazımdı. 2000 TL falandır vekaletname ücreti. Araçla git gel yapacağına vekalet versin daha kolay.
-
evin değeri ne kadar.
once tapu kaydına bak uzerine herhangi bir haciz şerh ipotek varmı diye.
tedirginsen ozelden yaz numaramı gondereyim hocam telefonda anlatırım yapman gerekenleri.
6 yıldır emlak işi yapıyorum. şuan 2. şubeyi acıyorum.
emlak ile ilgili sorularınız varsa yardımcı olmaya calısırm.
userneyime tarafından 12/Şub/26 16:51 tarihinde düzenlenmiştir -
Aldım daireyi arkadaşlar aynı gün hallettik
-
kiracı sorunu ne oldu?
-
Schwarz bunu yazdı
Aldım daireyi arkadaşlar aynı gün hallettik
hayırlı olsun, güle güle kullanın hocam ^u^
-
erdem358 bunu yazdı
kiracı sorunu ne oldu?
Sağolun hocalar
ay sonu çıkacak arkadaş
sözleşme yaptık karşılıklı tahliye için
zaten eşyaların yarısını taşıdı diğer yarısınıda ay sonuna kadar halledeceğim dedi
-
mkyb bunu yazdı
Sen niye kiracıyla uğraşıyorsun ki ? Onlar çıkarsın öyle alayım de. Kaldı ki tapuyu üstüne aldıktan sonra 1 ay içerisinde kiracıya tahliye emri gönderebilirsin, kiracı evi boşaltmak zorunda. 1 ayı geçirmemen şart.
Boşaltmak zorunda değil. Süreç uzun.
https://www.google.com/search?q=ev+satin+aldim+kiraci+cikmiyor
-
tesaduf denk geldim. kiraci cikti mi
-
6098 sayılı Türk Borçlar Kanunu (TBK) madde 331, kira sözleşmesinin taraflarına, ilişkinin devamını çekilmez kılan
önemli sebeplerin varlığı halinde, yasal fesih sürelerine uyarak sözleşmeyi olağanüstü feshetme hakkı tanır. Yargıtay'ın 12 Mart 2026 tarihli güncel kararına göre; ev sahibi ve kiracı arasında çekilmez hale gelen anlaşmazlıklarda, sözleşme süresinin dolması beklenmeksizin taraflar sözleşmeyi feshedip tahliye talep edebilir. -
arkadaşlar kiracı ay başında çıktı
ufak tadilata başladım boya vs
mutfağı tekrardan yaptırıyorum
beyaz eşya oturma grupları yatak odası vs her şeyi hallettik
bayram sonuna inş oturacağız gibi