Emopatakla.Com Fikr
-
Selam , geçen bir arkadaşın paylaştığı video(emoları yerden yere vuran elemanın videosu ) izlerken bu fikr aklıma geldi , biraz düşündüm sonra neden olmasın arkadaş dedim. Site içeri portal olucak video ağırlıklı . Dövdüğünüz emoların videolarını çekip siteye koyun diye slogan atıcağız.Fikr bana hem süper geldi hemde bu ülkeye faydası olmayan bu maymunlara ders olur. İzleyen diğer emolar belki tırsıp kendilerine çeki düzen verirler.Domain ismi bana uygun geldi belki daha güzel isimler çıkar diye sizinle paylaşmak istedim .Aklınızda bu gerçekleştireceğim proje ye isim bulmamız , emopatakla.com iyimi ? başka ne olur mesala !
-
Not : ben projem için isim arıyorum; onlarda insan , adam dövme projesimi olur vs.. vs.. gibi gaflar yapcaklar varsa pm atsın konuyu kirletmesinler.
-
elin oglundan ne istiyorsun, birak nasil yasarsa yasasin. ben gucluyum diyerek onune geleni dovmeniz mi gerekir. daha faydali isler pesinde kos hoca.
-
onlar da insan!!!
dejenere olmaktan başka suçu olmayan bu arkadaşları niye dövüyoruz?
pkklıpatakla.com aç açıcaksan da vatana millete bi faydan olsun
senin benim hiç mi suçumuz yok onların böyle olmasında?!
-
Dövdüğünüz emoların videolarını çekip siteye koyun
oha hocam :D bende flash oyun falan sandım
-
cliopatakla.com acicam bende guzel slogan bilen var mı ..?
neden olmasin diye dusunmusmus bide.
-
bi gün sokaktaki emonun teki çizer kestaneni inş..
-
Nei IsTiyoggsugn EmouLardhan OngLarhdha Inshanh
-
Hacı bende oyun falan sandım :D olur mu arkadaşım sırf giyinmeleri konuşmaları yüzünden insan dövülür mü? Hadi dövdük diyelim bazen benim de canımı sıkıyorlar ama video yapıp insanları şiddete teşvik etmek.. yuh hocam olmaz.
-
Len Onların Gençliğinden NoLacak züppeler ya türk gençliğini körerten ve özendiren gençlik biz vatan millet sakarya die düşünüyoruz orda adamlar kıza karıya güzel gözükecem die şekil şekil olup piyasada alem yapıyolar yazık ya Koskoca Yabancı Ülkeler bi Bizden Daha iyi Biliyor Soyumuzu Sopumuzu Ne Atatürkün ilkelerine nede İnklaplarına Nesoylu osmanlıya Nede Büyük ölen şehitlerimize saygı kalmış Şimdi herkes yazı okuduğunda Düşünecek bizim elimizdemi imkan yoq cart curt Bi kere Düşünseler zaten böyle birşey olmayacak ama işde Bizi Düşürenler utansın!!!Çin neydi ne oldu Biz Koskoca Cumhuriyet cocukları O koca Paşanın evlatları bu duruma düştük hanginiz memleketiz için adam gibi bir proje hazırladınız yok teknoloji yoq ulen zaten okusanız teknolojide olacak bağımsızlığımızda neyse uzatmaya gerek yoq ben yazdığım gibi davranıyormuyum die sorarsanız yoq ama yinede ülkem için her zaman düşünüyorum:S her zaman varım ama Arkamızda destek olsa biliyorum başaramıyacağimız bir engel yoktur Çünkü Türkler Limitsizdir!!
-
aLsanCaK bunu yazdı:
-----------------------------
Nei IsTiyoggsugn EmouLardhan OngLarhdha Inshanh
-----------------------------sende sanki emo gıbısın?