Emopatakla.Com Fikr
-
emoları dövmek yasal suç haberiniz olsun. nedeni ise emolar anayasada insan kategorisi içerisinde yer alıyor. bence saçma bir proje. sen önce bi kaç tane döv koy bence video biz onları izleyip eğlenelim yeter.
-
Baban seni küçükken kayışla felanmı dövdü :|
Ne bu psikolojik gerilim böyle :|
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
onlar da insan!!!
dejenere olmaktan başka suçu olmayan bu arkadaşları niye dövüyoruz?
pkklıpatakla.com aç açıcaksan da vatana millete bi faydan olsun
senin benim hiç mi suçumuz yok onların böyle olmasında?!
----------------------------- -
aman allahım.
şiddete eğilime bakarmısınız dostlar.
bu herif çıldırmış olmalı.
-
ya anlamadığım şu;
sizin şunlarla ne alıp veremediğiniz var?? -
Giyim kuşamlarını beğenmediğin insanları dövme hakkına sahip değilsin.
-
O zaman o makuaj yaptı dövelim, Bu saç yaptı dövelim, A adam benden farklı dövelim Hayır dövmekle kalmayıp bide akım yaratalım video çekip insanları galeyana getirelim emolara ölüm : |
-
Prometheus@ pkk hassas konu , için rahat eder belki sana birşeyler söyliyeyim . dışarda protesto yapan o.ç karşın grup düzenleniyor sırf bu iş için eskişehire gittim toplanıp konuştuk sonuç bekliyoruz. grup safkan türk , tatar ve lazlarzdan oluşuyor.Ben burda klavye delikanlılığı yapmıyorum gerçekten ciddiyim .Açık adresde vericem.
Prometheus ; Türkçe kendi kelimelerini üretebilen ve yer değiştirebilen tek dil . bunun sonucunda da dilimiz anlamsızlaşmaya hızlı bir şekilde gitme yolunda
böyle devam ederse türkçe lehcelere değil ağızlara bölünecek yani anadolu ağzı , İstanbul ağzı , Bursa nın falanca mahalle ağzı vs.. ve ortada herkesin Türkçe konuştuğu ve kimsenin ifade edemediği Türkçe karşımıza çıkıcak dil kültürdür kültür de cebinizdeki kimlik , adam kızına kürtçe isim verdi kıyametler koptu, emolar aylardır kelimelerimizi tersden kullanıyor , içine "q , x vs.." ekliyorlar.
Bugün hala Bursalı dedinmi dalga geçiyorlar. Zeki Müren e laf söylüyorlar . Ulan o.çıkardığı Zeki Müren Türkçeyi en güzel konuşan sanatçılarımızdan birisidir. Yaptığı şarkılarla , yardımlarla bu ülkeye hizmet etmiş birini , top olarak gösterip bursa şehrine simge yapmışlar. Zeki Müren gibi bir sanatçımız olduğu için hele de Bursa lı olduğu için gurur duyuyoruz biz . Şimi olanlara bak aga birde tarihe , bana diyorsun ki onlar insan değilmi
bende sorarım ozaman pkk insan değilmi Irak da Müslüman lara tecavüz eden , israilde bebeleri öldüren insan değil mi ? pkk askerimize kurşun sıkıyor , emo ve benzerleri dilimize .schizophrenictr@ , beni pataklamak istiyorsun madem Bursa -Yıldırım - Sinandede mahallesi volkan caddesine gel orda yıldız internet kafe var gir oraya bana
pm at geldim diye 10 dk sonra yanındayım.Madem o yazıyı yazdın oraya ,delikanlı gibi sözünün arkasında dur gel patakla beni eğer gelmezsen ben sana yazdığının arkasında durmayan klavye delikanlısı derim.Ben Çok ciddiyim agalar felsefe yapan özelden Pm yollasın , fikriniz varsa söyleyin yoksada eyvallah derim.Laf söylicekler özelden yazzsın konuya hit çıkarmasınlar madem . Kimsenin fikri yoksa konu aşşağılar düşer kaybolur gider. -
tmm hocam bi de şuna cevap ver;
neden pataklamak istiyosun?