folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Emopatakla.Com Fikr

Emopatakla.Com Fikr

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

emoları dövmek yasal suç haberiniz olsun. nedeni ise emolar anayasada insan kategorisi içerisinde yer alıyor. bence saçma bir proje. sen önce bi kaç tane döv koy bence video biz onları izleyip eğlenelim yeter.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Baban seni küçükken kayışla felanmı dövdü :|

Ne bu psikolojik gerilim böyle :|

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:
    -----------------------------

onlar da insan!!!

dejenere olmaktan başka suçu olmayan bu arkadaşları niye dövüyoruz?

pkklıpatakla.com aç açıcaksan da vatana millete bi faydan olsun

senin benim hiç mi suçumuz yok onların böyle olmasında?!

-----------------------------

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cayan
    Cayan's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aman allahım.

şiddete eğilime bakarmısınız dostlar.

bu herif çıldırmış olmalı.

https://www.youtube.com/watch?v=jQk82bpUy1Y
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

ya anlamadığım şu;

sizin şunlarla ne alıp veremediğiniz var??

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Giyim kuşamlarını beğenmediğin insanları dövme hakkına sahip değilsin.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

O zaman o makuaj yaptı dövelim, Bu saç yaptı dövelim, A adam benden farklı dövelim Hayır dövmekle kalmayıp bide akım yaratalım video çekip insanları galeyana getirelim emolara ölüm : |

!!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clio
    clio's avatar
    Erkek

Prometheus@ pkk hassas konu , için  rahat eder belki sana birşeyler söyliyeyim . dışarda protesto yapan o.ç karşın grup düzenleniyor sırf bu iş için eskişehire gittim toplanıp konuştuk sonuç bekliyoruz. grup safkan türk , tatar ve lazlarzdan oluşuyor.Ben burda klavye delikanlılığı yapmıyorum gerçekten ciddiyim .Açık adresde vericem.
    Prometheus ; Türkçe kendi kelimelerini üretebilen ve yer değiştirebilen tek dil . bunun sonucunda da dilimiz anlamsızlaşmaya hızlı bir şekilde gitme yolunda
    böyle devam ederse türkçe lehcelere değil ağızlara bölünecek yani anadolu ağzı , İstanbul ağzı , Bursa nın falanca mahalle ağzı vs.. ve ortada herkesin Türkçe konuştuğu ve kimsenin ifade edemediği Türkçe karşımıza çıkıcak dil kültürdür kültür de cebinizdeki kimlik , adam kızına kürtçe isim verdi kıyametler koptu, emolar aylardır kelimelerimizi tersden kullanıyor , içine "q , x vs.." ekliyorlar.
    Bugün hala Bursalı dedinmi dalga geçiyorlar. Zeki Müren e laf söylüyorlar . Ulan o.çıkardığı Zeki Müren Türkçeyi en güzel konuşan sanatçılarımızdan birisidir. Yaptığı şarkılarla , yardımlarla bu ülkeye hizmet etmiş birini , top olarak gösterip bursa şehrine simge yapmışlar. Zeki Müren gibi bir sanatçımız olduğu için hele de Bursa lı olduğu için gurur duyuyoruz biz . Şimi olanlara bak aga birde tarihe , bana diyorsun ki onlar insan değilmi
    bende sorarım ozaman pkk insan değilmi Irak da Müslüman lara  tecavüz eden , israilde bebeleri öldüren insan değil mi ? pkk askerimize kurşun sıkıyor , emo ve benzerleri dilimize .

schizophrenictr@ , beni pataklamak istiyorsun madem Bursa -Yıldırım - Sinandede mahallesi volkan caddesine gel orda yıldız internet kafe var gir oraya bana
    pm at geldim diye 10 dk sonra yanındayım.Madem o yazıyı yazdın oraya ,delikanlı gibi sözünün arkasında dur gel patakla beni eğer gelmezsen ben sana yazdığının arkasında durmayan klavye delikanlısı derim.Ben Çok ciddiyim agalar felsefe yapan özelden Pm yollasın , fikriniz varsa söyleyin yoksada eyvallah derim.Laf söylicekler  özelden yazzsın konuya hit çıkarmasınlar madem . Kimsenin fikri yoksa konu aşşağılar düşer kaybolur gider.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

tmm hocam bi de şuna cevap ver;
    neden pataklamak istiyosun?

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
Toplam Hit: 2955 Toplam Mesaj: 20