folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Empati - Adam Fawer [İstek]

Empati - Adam Fawer [İstek]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Okunması gereken okunurkende kitapta altı çizilecek sonradan araştırılıp kişisel gelişime çok faydalı konular var.Olasılıksız ve Empati'yide okudum.Okumayanlar büyük kayıpta.
    Dictionary
    x
    +
    ?
    Null.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ispanyol
    ispanyol's avatar
    Erkek
    olasılıksızı okudum harika bişey bence herkez sıkılmadan okur o kitabı :D empatiyide aldım okuorum oda süper gidio yanlıs :D empatiyi ikinci kes okucam bilmedim kelime çok onları arastırıp örendikten sonra bida okuca m :D yoksa karıscak kitap

Maksadınız Aşk Aşkınız Baki Kalsın
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

ispanyol bunu yazdı:
    -----------------------------
    olasılıksızı okudum harika bişey bence herkez sıkılmadan okur o kitabı :D empatiyide aldım okuorum oda süper gidio yanlıs :D empatiyi ikinci kes okucam bilmedim kelime çok onları arastırıp örendikten sonra bida okuca m :D yoksa karıscak kitap
    -----------------------------

Google eşliğinde okursan çok büyükte bilgi birikimin olur. 

Dictionary
    x
    +
    ?
    Null.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Ben sürekli kitap alır, sıkılır okumadan bırakırım. Ama bu adam bir dahi, farklı bir yazım tarzı var. İnsanı sıkmadan sürüklüyor. Olasılıksızı kısa bir sürede bitirdim ve çok şey kattı bana. Herkeze tavsiye ederim, yalnız kitapların okunma tarzı vardır, e-kitap o zevki vermez. Paraya kıyın korsan bile olsa kitap alın. O sayfayı çevirmenin tadını e-kitap ile alamazsınız.

Kadıköy de 10 ytl. Ama o adama saygıdan orjinal alınması tavsiyemdir...

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    2 Kitabı okudum 3.yü bekliyorum : |

!!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    İkiside orjinal alınıp okunması gereken kitaplar...

Her Hakkım Saklıdır
Toplam Hit: 4694 Toplam Mesaj: 17