Empati - Adam Fawer [İstek]
-
Okunması gereken okunurkende kitapta altı çizilecek sonradan araştırılıp kişisel gelişime çok faydalı konular var.Olasılıksız ve Empati'yide okudum.Okumayanlar büyük kayıpta.
-
olasılıksızı okudum harika bişey bence herkez sıkılmadan okur o kitabı :D empatiyide aldım okuorum oda süper gidio yanlıs :D empatiyi ikinci kes okucam bilmedim kelime çok onları arastırıp örendikten sonra bida okuca m :D yoksa karıscak kitap
-
ispanyol bunu yazdı:
-----------------------------
olasılıksızı okudum harika bişey bence herkez sıkılmadan okur o kitabı :D empatiyide aldım okuorum oda süper gidio yanlıs :D empatiyi ikinci kes okucam bilmedim kelime çok onları arastırıp örendikten sonra bida okuca m :D yoksa karıscak kitap
-----------------------------Google eşliğinde okursan çok büyükte bilgi birikimin olur.
-
Ben sürekli kitap alır, sıkılır okumadan bırakırım. Ama bu adam bir dahi, farklı bir yazım tarzı var. İnsanı sıkmadan sürüklüyor. Olasılıksızı kısa bir sürede bitirdim ve çok şey kattı bana. Herkeze tavsiye ederim, yalnız kitapların okunma tarzı vardır, e-kitap o zevki vermez. Paraya kıyın korsan bile olsa kitap alın. O sayfayı çevirmenin tadını e-kitap ile alamazsınız.
Kadıköy de 10 ytl. Ama o adama saygıdan orjinal alınması tavsiyemdir...
-
2 Kitabı okudum 3.yü bekliyorum : |
-
İkiside orjinal alınıp okunması gereken kitaplar...