folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder [Emule] Hangi Server I Kullanıyorsunuz ??

[Emule] Hangi Server I Kullanıyorsunuz ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

nerdeyse bütün filmleri emuleden indiriyorum ama son günlerde kullandığım server a bişi oldu bağlanamıyorum sunucu ölü diyor. eskiden sürekli 100 ile çekerken şimdi 10-15 ile çekiyor toplam

razorback server ını kullanıyordum..

şuan hangi server yoğun kullanılmakta ??

yardımcı olrsanız sevinirim...

der die das
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

aha bende amule yi kurayım bari iyi hatırlattın :|

artık deneme yanılma buluruz server ı =)

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

bittorrent daha iyi emüle de neymiş :)

niye emuleyi kullanıyosun?

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek
    divxplanette ed2k linkleri ve bunlara uyumlu altyazıları bulmak çok kolay . emule daha kolayıma gelio :S

der die das
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek
    yok mu bu konuda yardımcı olabilecek birisi

der die das
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek

Razoback serverlerini kullan sürekli en çok dosya onlarda

Ek Not: www.sharethefiles.com emuleden çekeceğin oyun program vs burdan bul Razorback'den dosyaları çek    

Tren odun seçmez hacı abi...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Bi ara kapanmıştı acıkmı şu anda yaw :|

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek

Bir ara bir kac server kapandi, eskisi gibi Razorback serverlerin pek tadi kalmadi.

Buradan hergün güncel Serverlistesini indirebilirsin, en cok dosya hangi serverdeyse oraya baglanmani tavsiye ederim.

http://www.serverlist.to/

# Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

razorbak ölü gözüküyor o yüzden şuan arayış içindeyim :/

edit: tamamdır şuan sorun yok 100 ile çekmeye devam ediyorum. kad sağolsun :D

der die das
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    ben daha once emule kullanmadimda bir seyi merak ettim. bu emulede turk serverler varmi acaba? , ayni turk torrent siteleri (tracker leri) gibi.. mesela oss egitim videolarini arastiricamda :/

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek
    Turk server yok emule de server açmak çok pahalı aylık 200 euro ya falan patlıo normal bi server

der die das
Toplam Hit: 3845 Toplam Mesaj: 12