Emule Kullananlar?
-
ben de eMulenin sürekli kullanıcısıyım. günde 1.5 gb a kadar uploadlarım var :D müzik için vazgeçilmezdir.
-
kullanıyorum ara iyidir güzeldir hoştur. bir nevi torrent
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
emule mi kaldı ya 0_o
-----------------------------ordan indirdiğin müzik tadından yenmez :)
varsa bişiler sende söyle hoca bilgilenelim.
-
Aynı dosyayı torrentten 110 kb/sn ile çekebilecekken emule ile 20kb/sn çekmek niye.Bence emule ölmek üzere olan bir ağdır çok şişmiş ve gereksiz şeyle dolu.Bu arada emule kullanacaklara emule extreme mod öneririm diğerleri galiba ban yiyormuş :D.Ha bu arada nerden uyduruyorsun demeyin 5 yıl emule 4 yıldır da torrent kullanan birisiyim.;)
-
torpedo_XL bunu yazdı:
Aynı dosyayı torrentten 110 kb/sn ile çekebilecekken emule ile 20kb/sn çekmek niye.Bence emule ölmek üzere olan bir ağdır çok şişmiş ve gereksiz şeyle dolu.Bu arada emule kullanacaklara emule extreme mod öneririm diğerleri galiba ban yiyormuş :D.Ha bu arada nerden uyduruyorsun demeyin 5 yıl emule 4 yıldır da torrent kullanan birisiyim.;)
-----------------------------torrenten tek track halinde mp3leri bulmak zor . özellikle benim aradıklarım tek olarak hiç yok. hep büyük dosyalar halindeki paketlerden cıkıyor.ayrıca torrent cok kasıyor.idm gibi mübarek :) hem emule dede yüksek id alıp yüksek kb de çekilebilir.
-
emule bi tutkudur hocam nette bulamicagın dosyaları bulursun olayı zaten hızlı download yapmak değildir.illa ki hız da istersen çek bakalım popüler dosyaları high id ile :)
-
torpedo_XL bunu yazdı:
-----------------------------uyduruk çok bulunmayan şarkıları(mesela türkçe şarkılar) normal indirirken. yeni yabancı hit'leri emule ile indiriyorum bir de port açtınmıydı 500e kadar çıkıyor hız.
torrentte tek tek şarkı bulmak zor.
-
tek şarkıda indirebilirsin torrente. özellikle disgoraflarda elinde olmayan istediğin albumun bir parçasını veya sadece bir albumu çok rahat bir şekilde indirebiliyorsun.
-
Esquire bunu yazdı:
tek şarkıda indirebilirsin torrente. özellikle disgoraflarda elinde olmayan istediğin albumun bir parçasını veya sadece bir albumu çok rahat bir şekilde indirebiliyorsun.
-----------------------------Hakkaten abi. Niye herkes tek şarkı indirilmiyor demiş anlamadım. Torrenti seçecen, yüklerken yanındaki tiki kaldıracan. Bu kadar basit. Hatta onu seed edersen bu olaya part seeding deniyor. Zor trackerlarda ratio yapmaya birebir bir yöntemdir.
-
Tek tek indiremeyen arkadaşlar torrent kullanmayı bilmiyor demektir :D.Kasıyor diyenlere de utorrenti gösteriyorum baksınlar emule mi kasıyor utorrent mi.Parça parça indirmeye gelince albümün torrentini indiriyorsunuz zaten albümler rarlanmaz genellikle utorrentte açınca size seçenekler gelir tamam demeden orda istediğininz şarkıyı tikleyip istemediğinizin tikini kaldırırsanız tek indirirsiniz