Emule Kullananlar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manialith
    manialith's avatar
    Erkek

ben de eMulenin sürekli kullanıcısıyım. günde 1.5 gb a kadar uploadlarım var :D müzik için vazgeçilmezdir.

Im Boned, All Boned.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

kullanıyorum ara iyidir güzeldir hoştur. bir nevi torrent

der die das
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

Noneyim bunu yazdı:
    -----------------------------

emule mi kaldı ya 0_o

ordan indirdiğin müzik tadından yenmez :)

varsa bişiler sende söyle hoca bilgilenelim.

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Aynı dosyayı torrentten 110 kb/sn ile çekebilecekken emule ile 20kb/sn çekmek niye.Bence emule ölmek üzere olan bir ağdır çok şişmiş ve gereksiz şeyle dolu.Bu arada emule kullanacaklara emule extreme mod öneririm diğerleri galiba ban yiyormuş :D.Ha bu arada nerden uyduruyorsun demeyin 5 yıl emule 4 yıldır da torrent kullanan birisiyim.;)

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

torpedo_XL bunu yazdı:

Aynı dosyayı torrentten 110 kb/sn ile çekebilecekken emule ile 20kb/sn çekmek niye.Bence emule ölmek üzere olan bir ağdır çok şişmiş ve gereksiz şeyle dolu.Bu arada emule kullanacaklara emule extreme mod öneririm diğerleri galiba ban yiyormuş :D.Ha bu arada nerden uyduruyorsun demeyin 5 yıl emule 4 yıldır da torrent kullanan birisiyim.;)

torrenten tek track halinde mp3leri bulmak zor . özellikle benim aradıklarım tek olarak hiç yok. hep büyük dosyalar halindeki paketlerden cıkıyor.ayrıca torrent cok kasıyor.idm gibi mübarek :) hem emule dede yüksek id alıp yüksek kb de çekilebilir.

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    icabetmez
    icabetmez's avatar
    Erkek

emule bi tutkudur hocam nette bulamicagın dosyaları bulursun olayı zaten hızlı download yapmak değildir.illa ki hız da istersen çek bakalım popüler dosyaları high id ile :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manialith
    manialith's avatar
    Erkek

torpedo_XL bunu yazdı:

uyduruk çok bulunmayan şarkıları(mesela türkçe şarkılar) normal indirirken. yeni yabancı hit'leri emule ile indiriyorum bir de port açtınmıydı 500e kadar çıkıyor hız.

torrentte tek tek şarkı bulmak zor.

Im Boned, All Boned.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esquire
    Esquire's avatar
    Erkek

tek şarkıda indirebilirsin torrente. özellikle disgoraflarda elinde olmayan istediğin albumun bir parçasını veya sadece bir albumu çok rahat bir şekilde indirebiliyorsun.

boş
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Esquire bunu yazdı:

tek şarkıda indirebilirsin torrente. özellikle disgoraflarda elinde olmayan istediğin albumun bir parçasını veya sadece bir albumu çok rahat bir şekilde indirebiliyorsun.

Hakkaten abi. Niye herkes tek şarkı indirilmiyor demiş anlamadım. Torrenti seçecen, yüklerken yanındaki tiki kaldıracan. Bu kadar basit. Hatta onu seed edersen bu olaya part seeding deniyor. Zor trackerlarda ratio yapmaya birebir bir yöntemdir.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Tek tek indiremeyen arkadaşlar torrent kullanmayı bilmiyor demektir :D.Kasıyor diyenlere de utorrenti gösteriyorum baksınlar emule mi kasıyor utorrent mi.Parça parça indirmeye gelince albümün torrentini indiriyorsunuz zaten albümler rarlanmaz genellikle utorrentte açınca size seçenekler gelir tamam demeden orda istediğininz şarkıyı tikleyip istemediğinizin tikini kaldırırsanız tek indirirsiniz

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 3684 Toplam Mesaj: 24