Emule Kullananlar?
-
hocam emule parça bulma konusunda suan daha cok hosuma gidiyor. cidden torrente aradıgımda bulamadıgım bircok müziği orda buldum. he dediğiniz gibi aslında torrentete var hepsi hatta albüm içinden sadece birini bile cekebiliyorsunuz. ama emule parça bulma konusunda özellikle daha bir kullanıslı geliyor.
ama büyük dosyalar paketler oyunlar indirenler tabiki torrente yönelmelidir yani..
-
torpedo_XL bunu yazdı:
-----------------------------
Tek tek indiremeyen arkadaşlar torrent kullanmayı bilmiyor demektir :D.Kasıyor diyenlere de utorrenti gösteriyorum baksınlar emule mi kasıyor utorrent mi.Parça parça indirmeye gelince albümün torrentini indiriyorsunuz zaten albümler rarlanmaz genellikle utorrentte açınca size seçenekler gelir tamam demeden orda istediğininz şarkıyı tikleyip istemediğinizin tikini kaldırırsanız tek indirirsiniz
-----------------------------hocam utorrent satıldı sanırım iyi bi araştırmak lazım sakata gelme ihtimali yüksek malum açık kaynak da değil=)
sonuç olarak modları istiyor musunuz ona göre resimli anlatım falan yapıcam malum uzun iş=)
-
Emule forever...
****===fincanmod===***