folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder En Acilinden Güvenlik Kamerasına İhtiyacım Var.

En Acilinden Güvenlik Kamerasına İhtiyacım Var.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

Selam millet,

Bugün sabah 5.30 civarında orospu çocuğu hırsız alakasız bir anahtarı evin kilidine sokup açmaya çalıştı kapıyı ittirme sesinden uyandım ve kapıyı açtım ne göreyim anahtar bizim kapının kilidi üstünde kalmış.Bu orospu çocuğu sanırım benim daireyi mesken etmiş çünkü 2 defa ayakkablarımı çaldı.Bunun kim olduğunu bulmak istiyorum.Şöyle telefondan da izleyebileceğim fiyat/performans bi kamera tavsiye eder misiniz?

Teşekkürler.

Ignorance is bliss.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Eğer DVR cihazı ve kablo çekmekle uğraşmayayım elektriğe bağlayayım anında görüntü alayım istersen Xiaomi'nin şöyle bir ürünü var :

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mijia-smart-home-360-derece-donebilen-kizilotesi-gece-goruslu-ip-kamera-hd-1080p-pm-HB00000GH8HQ

Telefondan 360 derece döndürebilirsin. Hafıza kartı takarsan ona kayıt yapar ama hırsız görürse koparıp götürür öyle hafif bir şey. Bebek kameraları var ya bebelerin odasına koyuyorlar onlar gibi düşün.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alkolikkarga
    alkolikkarga's avatar
    Erkek

Bizim evede lazım, kapı gözü için kamera var mıdır? Diğer öneriler için bende takipteyim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

Kamerayi mutlaka tak tabiki ama bisey dicem sarhoş olduguna bahse varım. hirsiz olsa levye kullanir.

Tipik sarhos davranisidir yanlis kapida anahtar kırmak.

tabi lan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    korkarabatak bunu yazdı

Kamerayi mutlaka tak tabiki ama bisey dicem sarhoş olduguna bahse varım. hirsiz olsa levye kullanir.

Karşı otelin güvenlik kamerasından baktık harbiden dediğin gibi çıktı elinde bira kafasında bere olan 40lı yaşlarda ayakta zor duran bi yavşak çıktı içeri girip çıkması 10dk 5dk kapının girişinde eğilmiş oturmuş sonra siktir olup gitmiş.

Vay amk bu kadar nokta atışı yapılmaz.

ama ben yine de kamera taktıracağım.

@mkyb

hoca senin ürünü inceledim baya güzel yorumlarda var fakat benim istediğim buna ek olarak blut kaydı yapması.Söküp götürdüğü zaman en azından elimde bi kayıt bişeyler olsun.

Schwarz tarafından 07/Oca/22 13:56 tarihinde düzenlenmiştir

Ignorance is bliss.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    Schwarz bunu yazdı
    korkarabatak bunu yazdı

Karşı otelin güvenlik kamerasından baktık harbiden dediğin gibi çıktı elinde bira kafasında bere olan 40lı yaşlarda ayakta zor duran bi yavşak çıktı içeri girip çıkması 10dk 5dk kapının girişinde eğilmiş oturmuş sonra siktir olup gitmiş.

@mkyb

hoca senin ürünü inceledim baya güzel yorumlarda var fakat benim istediğim buna ek olarak blut kaydı yapması.Söküp götürdüğü zaman en azından elimde bi kayıt bişeyler olsun.

var mı öyle bi internetin? 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı
    korkarabatak bunu yazdı

@mkyb

100/10 net var ups da var sadece kamera eksik 😅

Ignorance is bliss.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bulut kaydını bilmiyorumda kameradan eve internet kablosu çekip onuda hard diske bağlayarak kayıtları yedekleyebilirsin.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı
    korkarabatak bunu yazdı

@mkyb

100/10 net var ups da var sadece kamera eksik 😅

böyle bir internet denmiş. ama benimde 100/20 net var. ama benim ilk aklıma gelen Blut nereye? 7/24 kayıt alan bir sistem güzel hafıza kaplar... böyle büyük bir cloud neresi var ki?

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    can498 bunu yazdı

böyle bir internet denmiş. ama benimde 100/20 net var. ama benim ilk aklıma gelen Blut nereye? 7/24 kayıt alan bir sistem güzel hafıza kaplar... böyle büyük bir cloud neresi var ki?

7/24 kayıta gerek yok ki ? Artık hareket tespit edince kayıta başlıyor kameralar. Yoksa boş boş duvarları çekip hafıza doldurmaya gerek yok.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    can498 bunu yazdı

7/24 kayıta gerek yok ki ? Artık hareket tespit edince kayıta başlıyor kameralar. Yoksa boş boş duvarları çekip hafıza doldurmaya gerek yok.

Doğru diyorsun, bende 2013 yılında çin markası harekete duyarlı vardı , hareket görünce benim sunucuya resim atıyordu. Aklım video stream olayına gitti :  )

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
Toplam Hit: 2038 Toplam Mesaj: 15
hırsız