En Ağır Sigara.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------
captain black
kolay bulunurmu :|
-----------------------------Yerini bulduktan sonra kolay :)
Ben Bursalıyım Uşak'ta öğrenciyim. Uşak'ta 6 liraya buluyorum freeshopta 7,5 lira. Bursa'da sokaklarda 7 liraya buluyorum.
Ama sahtesini kakalamasınlar, sahtesi tadı çok benzer ayıramazsın zaten de paketi aynısı fark yok. Yine de orijinali derim yani.
Sahtesi izmir'de 3 liraymış diye duydum ama yerini yurdunu bilmem.
Bir de içine çekilmez derler. ölmek istiyosan çekebilirsin :D 2 tane ardarda yakamazsın normal bi insansan. Ben ölmek istiyodum yarım paketi ardarda içime çeke çeke içtim nerdeyse gerçekten ölüyodum öyle diyim sana.
-----------------------------İzmirde 4 lira paketi :D eer tek alıcaksan 25ykr.Bi kere deneme amaçlı gittim 4 tek aldım bide çakmak :D ulen yok böyle birşey bir yaktım yarısını içene kadar 2 tane normal sgara içmiş gibi oldum :F bide böyle cigere çikolata doluyo resmen :D çok ilginç bişiy ama denemesi lazım yani içen herkesin :D
-

bu sigaradan agirini ve babasini ben gormsdim sana bir paket getiore bilirim istersen Bakuden
-
gitanes yazmış biri hakketen güzel sigaradır birde filtersizse deyme keyfine camel natural flavourda serttir bayağı
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------5.5 YTL.
Ama ben her zamankı sıgaracımdan alıyorum ve 6 YTL verıyorum.
Zaten hepsı sahte..
Ama bu adamın sattıgı bıraz daha orjinalımsı.
Gel Ankara ya ben sana ısmarlıyayım :)))
Musket abi bende geliyom Anakara ya -
Captain Black Dark Crema :B Ben 3,5'a buluyorum :B Not:Orjinal
-
kardelen442 bunu yazdı:
sigaranın agır olması zifir oranıyla belli olur oda paketlerin yan tarafında degerleri yazar en yüksek samsun zanediliyo ama degil zifir oranı 0,6 mg olacaktı. parlement 0.8 mg en baba kısa 2001 1mg.
-----------------------------hacı o oranlar nikotindir. zifir 9-15 arası değişiyor daha 15 olanı görmedm ama baharın 13mg dı :\ onunla bi alakası yok ağır olmann "2005"in evet "2005" 11 mg ama daha ağır bahar'dan
-
tuncaxxz bunu yazdı:
-----------------------------kardelen442 bunu yazdı:
sigaranın agır olması zifir oranıyla belli olur oda paketlerin yan tarafında degerleri yazar en yüksek samsun zanediliyo ama degil zifir oranı 0,6 mg olacaktı. parlement 0.8 mg en baba kısa 2001 1mg.
-----------------------------hacı o oranlar nikotindir. zifir 9-15 arası değişiyor daha 15 olanı görmedm ama baharın 13mg dı :\ onunla bi alakası yok ağır olmann "2005"in evet "2005" 11 mg ama daha ağır bahar'dan
-----------------------------yanlışlık oldu nikotin haklısın. kısa 2001 1mg en fazla deger bu sigarda görünüyo nikotin oranına göre.
-
Kaçak tütün,Captain Black
-
kısa kırmızı 2000
-
tütün ne kadar ağırsa beyin o kadar gider.yeüyüe aldığınız zehrin vücutta yayılışını görseniz
deliğinize geçerdiniz.Captain Black'e esrar aroması karıştırılıyor diye duymuştum,hatta
filtresiz içip öbür tarafı boylayanlar var.Gerçi filtreli içsende aynı sonuç.