En Az Bi Kısmı Eminim Sizdede Vardır.
-
bang-bang bunu yazdı:
-----------------------------
Analitik bunu yazdı:
-----------------------------evet aynı şeyler aşık olunduğunda da meydana geliyo :D dediğin gibi aşık olmak öteki sorunların bazılarına iyi gelebilir mesela insana özgüven gelir böylece kendini eksik hissetmez (:
random bi herif bul aşkla melankoliye ver kendini diyosun bikaç ay, duygularını tatmin edincede herifin kıçına tekmeyi bas ekstradan ferahla, olabilir yav.
Ya duygularını tatmın etmeden herıf tekmelerse?
-
dünyanın en tatlı şeyi uyku sabah kalkıpta işe gitmesi ne zor be kardeşim :S
-
Zamanım yok diyorsun ama einstein ve newton un da günleri 24 saatti..
-
35ygt45 bunu yazdı:
-----------------------------İyi diyorsun da o zamanlar PC mi vardı, internet mi vardı, tahribat mı vardı :D
-
35ygt45 bunu yazdı:
-----------------------------demekki einstein yada newton kadar zeki değilim, gün neden yetmiyo tek bir işle uğraşmaktan tatmin olmamamdan, bişeye takıldıysam onunla sonuna kadar uğraşmam lazım, en son başıma gelen şey şu savaş hadisesi oldu şimdi bana rusyanın yada abd nin kara hava deniz araçlarını sor modellerini hızlarını teknik detaylarını ilk üretim tarihlerini üretim yerlerini hepsini sayayım, böyle lanet bi takıntı var işte, hele kitap takıntısı bi yararın bi kitabını aldıysam allah kahretsin hepsini okumak zorundayım, o yazar bitmeden rahat edemem, iki üç şeyi bi arada yapma hastalığı beni mahvediyo hayatım boyunca tatmin olamıycam ben :(
-
bang-bang bunu yazdı:
-----------------------------35ygt45 bunu yazdı:
-----------------------------demekki einstein yada newton kadar zeki değilim, gün neden yetmiyo tek bir işle uğraşmaktan tatmin olmamamdan, bişeye takıldıysam onunla sonuna kadar uğraşmam lazım, en son başıma gelen şey şu savaş hadisesi oldu şimdi bana rusyanın yada abd nin kara hava deniz araçlarını sor modellerini hızlarını teknik detaylarını ilk üretim tarihlerini üretim yerlerini hepsini sayayım, böyle lanet bi takıntı var işte, hele kitap takıntısı bi yararın bi kitabını aldıysam allah kahretsin hepsini okumak zorundayım, o yazar bitmeden rahat edemem, iki üç şeyi bi arada yapma hastalığı beni mahvediyo hayatım boyunca tatmin olamıycam ben :(
-----------------------------eyvah eyvah .... .:(
-
Bunlarin hicbirisi bende olusmadi :|
24saat bana tam olarak yetiyor maksimum 4-5 saat uyku ve geri kalan ortalama 20 saat havada karada yetiyor (gunesle birlikte uyanmak sarti ile sabah4-5 gibi)
Uyurum rahatca , dunya sorun olsada uyurum ve gunesle birliktede uyanirim :D
Birseyi becerememissem midemi agritmak yerine cozum yollari aramak icin eylem plani hazirlarim [ornegin suan bir sorunu cozemedim ve uyumuyorum cozmem gerek,eylem planimi uyguluyorum :D ]
Bugune kadar antidepresan falan kullanmadim.Psikolojime benden baska kimsenin etkietmesine izin vermem.Hersey bizim elimizde hesabi ;)
-
bang-bang bunu yazdı:
-----------------------------günün saatlerinin yapmak istediklerine yetmemesi, güneşin doğuşunu batışını görünce zamanı kesiksiz yaşadığın hissi, yavaş kaldığını düşünme, kendini eksik hissetme, uykuyla uykusuzluk arasında gidip gelme, antidepresan + alkol kullanımına rağmen uyuyamama, sürekli kontrolde kalmaya çalışma, bişeyi beceremiyince mide ağrısı, el titremesi birkaçından sizdede varsa nası baş ediyosunuz öğrenmek isterim.
sende kesin guatr var. tahlil yaptır göreceksin. maalesef t.c. milletinin 3 te birinde var bu. dediğin şeyler ise belirtileri oluyor. -
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Bunlarin hicbirisi bende olusmadi :|
24saat bana tam olarak yetiyor maksimum 4-5 saat uyku ve geri kalan ortalama 20 saat havada karada yetiyor (gunesle birlikte uyanmak sarti ile sabah4-5 gibi)
Uyurum rahatca , dunya sorun olsada uyurum ve gunesle birliktede uyanirim :D
Birseyi becerememissem midemi agritmak yerine cozum yollari aramak icin eylem plani hazirlarim [ornegin suan bir sorunu cozemedim ve uyumuyorum cozmem gerek,eylem planimi uyguluyorum :D ]
Bugune kadar antidepresan falan kullanmadim.Psikolojime benden baska kimsenin etkietmesine izin vermem.Hersey bizim elimizde hesabi ;)
özel bi formülün felan varsa banada söyle.
-
Bilim adamlarinin hayatlarini okuyun.Yasadigi zorluklar ve elde ettikleri basarilari gorun.Sonrada kucucuk bir sorunda midemizi agritmak, uyku uyumamak , 8-10saat uyku uyumak gibi bir luksumuz olup olmadigina karar verin.Hayatinizin degerini anlayin ;)