En Az Bi Kısmı Eminim Sizdede Vardır.
-
bang-bang bunu yazdı:
-----------------------------demekki einstein yada newton kadar zeki değilim, gün neden yetmiyo tek bir işle uğraşmaktan tatmin olmamamdan, bişeye takıldıysam onunla sonuna kadar uğraşmam lazım, en son başıma gelen şey şu savaş hadisesi oldu şimdi bana rusyanın yada abd nin kara hava deniz araçlarını sor modellerini hızlarını teknik detaylarını ilk üretim tarihlerini üretim yerlerini hepsini sayayım, böyle lanet bi takıntı var işte, hele kitap takıntısı bi yararın bi kitabını aldıysam allah kahretsin hepsini okumak zorundayım, o yazar bitmeden rahat edemem, iki üç şeyi bi arada yapma hastalığı beni mahvediyo hayatım boyunca tatmin olamıycam ben :(
-----------------------------
günün en az 9 saati uyurum geri kalanın bi kısmını boş işlerle diğer kısmınıda ne yapsam die düşünmekle geciyo..sayende cok ezik oldumu düşünmeye başladım:S -
baş edemiyorum
-
edit
-
söylediklerin bende de var
bi çaresini bulamadım ama bi halt olduğuda yok yani :)
genclerin çoğu böyle gelecekle ilgili kaygılardan olsa gerek
-
Uyku en büyük sorunum ne uyudumu biliyorum ne uyandığımı gördüğüm tek rüya susmayan telefonum bankalar bankacılar ve çekler. Günün her saati yorgunluğum bir kat daha artıyor bir şey yapmak istemiyorum ama yapmak zorundayım akşam kendime ayıracak zamanım bile olmuyor. Sıcak havalardanda nefret ediyorum. Hastalık nedir bilmezdim son bir aydır ani ter basmaları başladı, başım sürekli ağrıyor üstünede bahsettiğin mide ağrıları. İnsanlarla uğraşmaktan bıktım para ve evrak kelimelerinden bıktım. Ama ben sorunumu biliyorum sıkı bir tatile ihtiyacım var. Tatilimi dağ evlerinden birinde yapmak istiyorum ama şu ara oda imkansız artık tüm umudum kışa sakin sesiz bir yerde tatil yapmak. Aradığım tek şey huzur ve sessizlik.
-
bang-bang bunu yazdı:
-----------------------------günün saatlerinin yapmak istediklerine yetmemesi, güneşin doğuşunu batışını görünce zamanı kesiksiz yaşadığın hissi, yavaş kaldığını düşünme, kendini eksik hissetme, uykuyla uykusuzluk arasında gidip gelme, antidepresan + alkol kullanımına rağmen uyuyamama, sürekli kontrolde kalmaya çalışma, bişeyi beceremiyince mide ağrısı, el titremesi birkaçından sizdede varsa nası baş ediyosunuz öğrenmek isterim.
-----------------------------
nerde o süper dewlet kurma hayalleri olan bayan :| diyemeden geçemedim :)alkole hayır sigaraya hayır mutlu spor yürüyüşleri etraftaki hatunları kesme :B
hatunları kısmını erkekleri yapıyosun :P hhee bi de BJK'li olacan 2 haftada bir inönüye gidecen güzelce
ooohh miss terini atıp gelecen :)
-
ben büyük hatalar yapınca "küçükken arkadaşının babasının bilgisayarında önemli bir programı yanlışlıkla silmek ve büyüdükçe çeşitlenen dallanan budaklanan tipleri", enseme fırın koymuşlar gibi olur yanar durur bütün gün.
Bir şeyi beceremeyince de mide ağrısı, kasılmalar, aklını başka konuya odaklayamamak, zaten bi poku beceremiorm demeler..
İlki pek kalmadı ama ikincisi mutlaka oluyor, ama mümkün olan en kısa süreye indirdim, derin nefesler alıyorum, zaten buraya kadar gelmen şunları yapman da bir başarı, sen elinden geleni yaptın diyorum. Kısaca telkin de bulunuyorum kendime ... Ama bu üniversitede sana takmış bir hocadan dördüncü defa da geçemeyince işe yaramıyor. Çünkü haksızlığa uğrama hissi de karışıyor olaya ..