En Az Zararla Nasıl Ev Esyaları Satabilirim?
-
hangi ilde satıyorsun?
-
Sağlık olsun.
ürün listesi ve resimlerini eklersen alıcı çıkar. birde hangi ildesin oda önemli. fiyatları da yaz değerlendirelim.
-
gelmis gecmis olsun.
urunleri sahibinden e koy. burdan da cogu arkadas isine yarayanlari alir.
-
geçmiş olsun hocam hayırlısı buymus
eşyalar neler resim çek koy bakalım belki lazım olan varsa aliriz. -
Daha fiyat, resim koymadan alıcıların çıkmış hocam. Geçmiş olsun..
-
bizim müridlerde amma beleşçiymiş adam can derdinde birileri koltuk ,
hocam niye satıyorsun ? tertemiz eşyalar , kullan dur işte ayrıca bi kere nişanevlilik falan moduna girdiysen , 3 vakte kadar yine girersin, dayalı döşeli evin olduktan sonra girmesende sokarlar zaten
nişanlı gitmesiyle buzdolabı satmanın hiç bi alakası yok , salon takımı göz mü çıkardı anlamadım ? kafana göre tepe tepe kullan işte
-
xzxz bunu yazdı
hocam niye satıyorsun ? tertemiz eşyalar , kullan dur işte ayrıca bi kere nişanevlilik falan moduna girdiysen , 3 vakte kadar yine girersin, dayalı döşeli evin olduktan sonra girmesende sokarlar zaten
nişanlı gitmesiyle buzdolabı satmanın hiç bi alakası yok , salon takımı göz mü çıkardı anlamadım ? kafana göre tepe tepe kullan işte
Aynen hocam ağzından bal damlıyor , ileride tekrar böyle bir hazırlığın içine girersen hazırda bulunmuş olur tekrar al tekrar öde yapmassın :)
-
xzxz bunu yazdı
+1 dursun hacı, elbet tekrar lazım olacak. Satma sebebin net bilmiyorum ama tek sebebi yüzük atmanız ise dursun derim. Bir daha almaya kalktığında bi zarara daha gireceksin yoksa.
-
geçmiş olsun.
biz bir eve bakmıştık alacaktık içeri girdik ki çatal kaşığa kadar herşey var tam serili ev.
1 hafta kala nişan atılmış adam evi eşyasıyla toplu satıyordu.
ne umutla alıyor insan, sonrası böyle üzücü işte.
@xzxz güzel söylüyorsun da eski kötü anılardan kurulmak istiyor sanırım.
hemde yeni nişanlısı olacaktır ama eski nişanlısının beğendiğinde yaşayacak kız tanımıyorum.
satsın kurtulsun borçlarını ödesin. ama tabi geri barışma ihtimal yoksa
bazılarıda sinirle hızlı davranıp saonra tekrar alıyor uzun iş.
futurist tarafından 11/Nis/14 12:21 tarihinde düzenlenmiştir -
geçmiş olsun şu an doğru karar veremiyorsun ona dair herşeyden kurtulmak istiyorsun çünkü beraber aldınız herşeyi sakın böyle düşünme yarın tekrar nişanlanacaksın dünyanın sonu değil koy götüne rahvan gitsin sakın satma gibi yanlışlık yapma.