folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder En Az Zararla Nasıl Ev Esyaları Satabilirim?

En Az Zararla Nasıl Ev Esyaları Satabilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

hocam geçmiş olsun onla aldın diye satmana gerek yok gene önüne kısmetler çıkacaktır en azınadan geleceğe hazırlık yapmış olursun yazık günah 20 30 aldın adam sana 10 15 verecek belki ama karar senin tabi 

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Hacı tüketici haklarına başvursana yakın süreçte aldıysan kesin bir çözümünü bulurlar

www.kriptopedi.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    xzxz bunu yazdı

bizim müridlerde amma beleşçiymiş adam can derdinde birileri koltuk , 

hocam niye satıyorsun ? tertemiz eşyalar , kullan dur işte  ayrıca bi kere nişanevlilik falan moduna girdiysen , 3 vakte kadar yine girersin, dayalı döşeli evin olduktan sonra girmesende sokarlar zaten 

nişanlı gitmesiyle buzdolabı satmanın hiç bi alakası yok  , salon takımı göz mü çıkardı anlamadım ? kafana göre tepe tepe kullan işte 

İyi güzel diyosunda. Şahsen ben evleneceğim kişinin bir önceki sevgilisi ile seçip döşediği evde oturmak istemem =) Adam belliki borcu var durumu kötü satmak istiyor. Arkadaş can derdinde deyil eşyalarına alıcı arıyor ve müridler teklif veriyor bunun neresi beleşcilik ?

Hocam sen eşyaların resimlerini çek marka model fiyat falan herşeyi yaz, bakarsın alıcı çıkar.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

hocam ne yaptın eşyaları merak ettim ? inş zarar etmemişsindir.

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

konu ilerliyo maşallahta, konu sahibi hiç yazmamış :)

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

hacı abi led tv varsa bende talibim fiyatda alınabilir olursa alırız nerde olursan ol.

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

g.olsun daha rahht satış için nerde nsin eşyaların resmi vs ayrıntı verirsen daha çok ilgi çeker [şöylede yapabilirsin tüm eşyalar 1000 lira aldım ben 700 istiom de]]]

Minimalist Değilim Tembelim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

hoca birazdan çıkıp buzdolabı ve bulaşık makinesi alcam bak :) ürünleri koysanda baksak :D

.
Toplam Hit: 3790 Toplam Mesaj: 29