En Az Zararla Nasıl Ev Esyaları Satabilirim?
-
hocam geçmiş olsun onla aldın diye satmana gerek yok gene önüne kısmetler çıkacaktır en azınadan geleceğe hazırlık yapmış olursun yazık günah 20 30 aldın adam sana 10 15 verecek belki ama karar senin tabi
-
Hacı tüketici haklarına başvursana yakın süreçte aldıysan kesin bir çözümünü bulurlar
-
xzxz bunu yazdı
bizim müridlerde amma beleşçiymiş adam can derdinde birileri koltuk ,
hocam niye satıyorsun ? tertemiz eşyalar , kullan dur işte ayrıca bi kere nişanevlilik falan moduna girdiysen , 3 vakte kadar yine girersin, dayalı döşeli evin olduktan sonra girmesende sokarlar zaten
nişanlı gitmesiyle buzdolabı satmanın hiç bi alakası yok , salon takımı göz mü çıkardı anlamadım ? kafana göre tepe tepe kullan işte
İyi güzel diyosunda. Şahsen ben evleneceğim kişinin bir önceki sevgilisi ile seçip döşediği evde oturmak istemem =) Adam belliki borcu var durumu kötü satmak istiyor. Arkadaş can derdinde deyil eşyalarına alıcı arıyor ve müridler teklif veriyor bunun neresi beleşcilik ?
Hocam sen eşyaların resimlerini çek marka model fiyat falan herşeyi yaz, bakarsın alıcı çıkar.
-
hocam ne yaptın eşyaları merak ettim ? inş zarar etmemişsindir.
-
konu ilerliyo maşallahta, konu sahibi hiç yazmamış :)
-
hacı abi led tv varsa bende talibim fiyatda alınabilir olursa alırız nerde olursan ol.
-
g.olsun daha rahht satış için nerde nsin eşyaların resmi vs ayrıntı verirsen daha çok ilgi çeker [şöylede yapabilirsin tüm eşyalar 1000 lira aldım ben 700 istiom de]]]
-
hoca birazdan çıkıp buzdolabı ve bulaşık makinesi alcam bak :) ürünleri koysanda baksak :D