En Basitinden Denyo 4 İle Flod U Anlatırmısınız ?
-
uyuz oldugum bir site var flod korumaları yok denyo 4 ü ilk defa indirdim ve deniycem dakikada 10 lerce konu açıyım istiyorum site sahibine acaip kılım nbana biraz anlatırmısınız aytek ustanın tarifinden pek bişey çözemedim :S
-
Sen siteyi ver nereye flood yapıcağını da yaz shout mu yoksa üyelik alımımı ben sana script hazırlarım.
-
hoca forumu aratmayı denedınmı hiç :)
-
mesaj yazacağın sayfadalinki kopyala denyo lunch'ı aç Denyo Wizarda tıkla Linki adres satırına yapıştır karşına gelen ekranda mesaını yazıp gönder/ekle/tamam hangisiyse tıkla wizard kapanıp bilgileri verecek teste tıkla sorun yoksa Lunch!
-
Hocam yüzlerce mesaj yazmışsın siteye, sende bizim kadar bilirsin az cok...
Tahribat.Com garip bi sitedir...
Şimdi sen tahribata girip En basitinden denyo 4 floodu anlatılrmısın dersen, insanlar seninle forumun içinde taşşak geçerler şaklabana çevirirler...
Ondan sonrada sen tahribatı eleştiren bi konu acıldığında "Ben tahribata konu actım herkez benle taşşak geçti, geyik yaptı, tahribat eski tahribat değil" die başlarsın...
http://www1.tahribat.com/forumsearch.asp adresine gir, Denyo yaz bakalım bi ne olacak???
-
denyoda denyowizard var gir ordan flood yapcaan linke linkteki her yeri doldur tamam diince direk olarak sana formunu yolluyor denyo sonra onları randonname felan sec işte Launch la giriş.. en kısası bu ama forumda daha sexi saldırma yöntemleride var ..
-
Denyo V de güvenlik kodunu aşmışlar kullanıyorum çok memnunum ;)=
-
Dj_Alper -> Denyo V nerde ki? Ciddi isen bende istiyorum.
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
-----------------------------
Dj_Alper -> Denyo V nerde ki? Ciddi isen bende istiyorum.
-----------------------------
şuan underzero ile test ediyoruz ben veremem underzerodan isteyin :) -
hacılar bende de var ama bende veremem. Yeni denyo da öyle özellikler var ki şahane.. anlatılmaz kullanılarak yaşanır
-
abi flood koruması dediğin 1 dakikada 10 sayfa yaparsan napiyor dangalak?
der..Eee ? onu kotnrol etmek için yine işlem gerekir.Sen denyo ile hiç durmadan dalsan yine peş peşe istek gelir çöker.
Fakat söyliyim artık orta halli siteleri bile nerdeyse tek bşaına indiremezsin.Bir sürü üyelik istiyorsan eyw.Çıkartır fakat flood istiyorsan bi kaç kişi dalman lazım.