En Basitinden Denyo 4 İle Flod U Anlatırmısınız ?
-
La alper millet pm atip duruyor denyo 5 i nereden indirebiliriz diye , keklemeyin :D
-
tek kelime etmeyecegim bu konuda
:S anlamadigim orda underzero yaziyor millet niye compu ye mesaj atiyor
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------tek kelime etmeyecegim bu konuda
:S anlamadigim orda underzero yaziyor millet niye compu ye mesaj atiyor
-----------------------------
:) Hala Hala compu yu demekki kendilerine daha yakın görüyolar -
script olayını kavramaya çalışıyorum henüz bilgim "0" ama bir türlü anlayamıyorum frontpage ile çalışmak istiyorum misal şöyle bir şey var ben bunun içinden işime yarayan kısmı nasıl bulcam:
<input class="input_text" id="forum_add_topic_title" maxLength="80" name="title">
-
pasazade bunu yazdı:
-----------------------------script olayını kavramaya çalışıyorum henüz bilgim "0" ama bir türlü anlayamıyorum frontpage ile çalışmak istiyorum misal şöyle bir şey var ben bunun içinden işime yarayan kısmı nasıl bulcam:
-----------------------------Sana lazım olan name kısmı...
yani soldaki kutucuğa title yazcan sağdakine de içinde ne değer göndereceksen onu yazcan...
Tabi unique değerler için -k.adı mesela- random yapman gerekecek...
-
Teşekkür ederim pek bişii anlamadım ama sırf bir forumu rahatsız etmek için frontpage öğrencem galiba başladım çalışmaya dingil editör bulcak belasını :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Hocam yüzlerce mesaj yazmışsın siteye, sende bizim kadar bilirsin az cok...
Tahribat.Com garip bi sitedir...
Şimdi sen tahribata girip En basitinden denyo 4 floodu anlatılrmısın dersen, insanlar seninle forumun içinde taşşak geçerler şaklabana çevirirler...
Ondan sonrada sen tahribatı eleştiren bi konu acıldığında "Ben tahribata konu actım herkez benle taşşak geçti, geyik yaptı, tahribat eski tahribat değil" die başlarsın...
http://www1.tahribat.com/forumsearch.asp adresine gir, Denyo yaz bakalım bi ne olacak???
-----------------------------
bu laf bana sanırım,eksi sözlüğe yazdıklarım yüzünden =).gayet normal konularda daşağa vuruluyo artık tahribatta en azından ben bunun için bıraktım mesaj yazmayı.